Şimdi bir çocuk var okulda, böyle baya beyaz tenli uzun boylu , çok sempatik, sessiz sakin, utangaç falan.Ama ben kısa boylu ve tatlı olan kızlar kategorisine giriyorum maalesef.Erkeklerin çoğu uzun boylu seksi hatunlardan hoşlanıyor. Tabi şöyle bir şey de var , aynı sınıfta değiliz, hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama yaklaşık 3 aydır hoşlanıyorum ondan.Başlarda kendime itiraf edememiştim ama gerçekten hoşlanıyorum.Kimseyede söylemedim içimde tutuyorum ya.Şu an rahatladım bayağı neyse lütfen yardım edin ben bu çocuğa nasıl belli ederim nasıl yakınlaşabiliirim kafam aşırı karışık :(((
Cevabın nedir?
+1 yıl1) Tanıyan arkadaşın varsa aracı sok.
2) Ayak üstü bir soru sor tanış kendin, örneğin; merhaba veya bakar mısınız diye hitap ederek saat kaç?, şu sınıf nerede, okul dışında adres sorarak tanışabilirsiniz. Tabi senin de cesaretlendirmen lazım hatta sen tanış. mesela cevabını aldın teşekkür et, hangi okuldasın, sınıftasın, nerelisin vb. sorular sor 1-2 konu aç ayak üstü sonra adını söyle bu arada adımı söylemeyi unuttum ben... de ondan da bir cevap gelecektir zaten.12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım gelir ya :)
- +1 yıl
Umarım :) Sana karşı boş değilse zaten cesareti artacaktır.
En İyi Cevaplar
+1 yılbende uzunum ve kısalar daha sehsi gelir.
bunun boyla alakası olmaz.169 Yorumla
Soran+1 yılHaklı da olabilirsin ama asıl sorun şu , ben bu çocukla nasıl iyice tanışıp kaynaşabilirim?
- +1 yıl
lise kaça gidiyor?
Soran+1 yıllise 2 yiz biz :D Aynı yaştayız yani :)
- +1 yıl
hmm güzel aynı yaştayım sizinle :D
bakışların çok önemli :)
sürekli bak çocuğa
Soran+1 yılTamam taciz edicem çocuğu gözlerimle :D
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılBu arada senin şu an bir ilişkin varsa eğer merak ettim bakışlarıyla falan mı tavladı kız seni? :D
- +1 yıl
Hayır ilişkim yok :)
- +1 yıl
Ama bir kıza çak pis aşığım :(
Soran+1 yılaaah ah bu platoniklik insanı yer bitirir..:(
- +1 yıl
utanga değilim kızı görsem tanışcam yanına gidip ama kızı haftada 2-3 defa görüyorum sadece kız ruh gibi ya :((
Soran+1 yıluff bu çocukta kayıp ya resmen nadir görüyorum aynı durumdayız :( Keşke aynı sınıfta olsaydım :(
- +1 yıl
yok ya ben aynı sınıfta olma istemezdim reddederse falan veya ayrılınca kötü olur aynı oramda bulunmak :)
bu arada ben bugün onu rüyamda görmüştüm oturmuş sohbet ediyoduk hayır mı şer mi bilmiyorum ^^
Soran+1 yılBir bakıma haklı olabilirsin ama cidden hiç göremiyorum o yüzden keşke aynı sınıfta olsak dediğim oluyor :) Yaa çok güzeell bende rüyamda görmek istiyorum çok :D Havadan sudan muhabbet ederken söyle kıza seni rüyamda gördüm diye sonra da açıl kıza ya sz erkekler için durum daha basit bizim için çok zor ve garip olur açılmak :D Söyle işte ne olur ki? :D
- +1 yıl
ben gidip direk söylemiycem sevdiğimi arkadaş olarak başlamayı düşünüyorum :) bide bişey sorucam diyelim okulundan yakşıklı sayılan uzun boylu bir erkek geldi yanına işte meraba nasılsın falan fasan burçlar dersler felan 3-4 dk sohbet ettiniz ve telefon numaranı istedi verirmiydin?
Soran+1 yılEger iyi niyet ve samimiyet sezdiysem neden olmasin ki :) Ama 3-4 dakikada cok az degilmi :D Neyse yine de dedigim gibi verirdim ya ne olucak :)
Soran+1 yılPeki sen 'sehsi' (:D) degil ama cok tatli 1.60 boyunda bir kizdan numarasini alir miydin :D?
- +1 yıl
ben zaten kısa minyonlardan hoşlanyorum dedim ya :)
bir kız aten güzelden ziyade tatlı olmalı. güzele yavşıyon çok :/ - +1 yıl
numarasını almak istediğim kız zaten güzel değil tatlı :)
Soran+1 yılYa Insallah cikarsiniz seni daha hic tanimiyorum ama cok istedim cikmanizi umarim en yakin zamanda olur bu is :))
- +1 yıl
teşekkür ederim çok naziksin :)
nickin ney senin bu arada? malum sitede yaşıtım bulmak kolay değil en azından gördük mü yardımcı olurum :)
Soran+1 yılCiktim gizliden :D
- +1 yıl
tamamdır :) teşekkürler.
Soran+1 yılne demek asil ben tesekkur ederim :) Insallah mutlu olursunuz ya :) Bence senin gibi kibar birini reddetmez merak etme :) ama benim isim yas :((
- +1 yıl
yoo asıl senin işin daha kolay :)
bir kız teklif ederse erkek %90 reddetmez ;)
bide tatlıymışsın daha ne olsun :D - +1 yıl
ama bence sen teklif etme.onu kendine aşık etmeye bak sen. çünkü erkek aşık olursa tanışmadan bırakmaz o kızı :D
Soran+1 yılhehe aynen bende teklif etmek degil asik etmek istiyorum ama nasil yapicam yaa yardim et :D Mesela sen bir kizi nasil farkedersin? Nasil ilgini ceker bir kiz? :D
- +1 yıl
Bakışları (yan yan bakması hele), saçları (düz saç ^^), sessiz sakin biri olması ve erkeklerle takılmaması. Hatta hiç erkek arkadaşı olmasın ben baya kıskancım :/
- +1 yıl
Daha detaylı anlatiym mi hayalimdeki kızı :)?
Soran+1 yılevet ya anlat anlat :D
- +1 yıl
Boyu: kısa olabilir normal de olabilir ama uzun istemem.
Saçlar: kesinlikle dümdüz olmalı rengi farketmiyo siyah da olur sarı da olur turuncu da :)
Tırnaklar: siyah oje <3 uzunluğu kısa olmamalı. Normal veya uzun olsun.
İç çamaşır: siyah, beyaz pembe renk
Dudaklar: ruju açık pembe veya kırmızı olsun (olmaması çok daha iyi olur normalde daha güzeller ama yara falan varsa..)
Şimdi yazcam ama cinsel anlamda anlama. Böyle sarıldığımda kollarımın arasında koybolucak...üstümde tepinicek...yeri geldiğinde karnıma orama burama yumruk atcak...minyon tipli olucak... Benimle arada sırada sinirlendirmek için dalga geçicek bir minyon :)) - +1 yıl
Dışarıda ağır olucak, başbaşayken çocuk :)
Soran+1 yılVay guzelmis :)
- +1 yıl
Yaa :(
Soran+1 yılYa siz erkekler hep agir kizlardan mi hoslanirsiniz? birazcik hiperaktif bicir bicir ve neseli bir kiz olsa olmaz mi? :(
- +1 yıl
Dışarıda oturmasını kslkmasını bilmeli, ama benim yanımda bıcır bıcır şımarsın :) hep sen sordun biraz da ben soriym sen nasıl erkeklerden haşlanırsın :)?
Soran+1 yılYa bana uzun boylu, tatli, sempatik biri gelse yeter :D Benim oyle kriterlerim yok tek sartim tatli olucak boyle sarilasim geliyor ya ♡ :)
- +1 yıl
Yok şimdi yanlış anlaşılma olmasın onlar benim kriterlerim falan değil :D Öyle yazdım işte olsa iyi olur olmasa da olur :P
Uzun boyludan kastık kaç boyları mesela? - +1 yıl
Ihım...kastın
Soran+1 yılMeselaaaa, 1.70ten fazla olsunda ne olursa olur :)) Yok yok yanlis anlamadim ben seni :) Zaten asik oldugumuz zaman secerek asik olmuyoruz ya bir anda oluyor yani ben simdi 1.70ten fazla olucak diyorum ama bir bakmissin 1.65 lik birine tutulmusum :D Kader kismet iste ne yaparsin :)
- +1 yıl
1.80 nasıl:P? Bu arada burcun ne senin? Dur tahmin ediymm... Balık? Ya da akrep?
- +1 yıl
Aslan da olabilir O.o
Soran+1 yılAslan :D
- +1 yıl
Desene çok zekiyim ^^
Soran+1 yılFazla :D Senin burcun ne?
- +1 yıl
Sence ne? 😀
Soran+1 yıloglak ya da kova :D belki de basaktir bilmiyorum :D ne?
- +1 yıl
Ufak atda civciler yesin -_-
Balığım ben balık ^^
Soran+1 yılPardon ya :DD
- +1 yıl
Tamam tamam affediyorum seni -_-
Soran+1 yılAy cok tesekkur ederim nasil mutlu oldum anlatamam :D Neyse simdi benim konuya donelim evet, son kez soruyorum ne yapmaliyim yaaa uff bir konu bulmam lazim konusacak, muhabbet kurmamam lazim :((
- +1 yıl
Soran+1 yıl:Dd ne yapicaz biz yaa :D senin isin daha kolay ama erkekligin verdigi bir avantaj var zaten teklif etme falan ama ben :(((((
- +1 yıl
Senin şansın daha yüksek ;)
Benim ise yöntemim çok ^^ yarın konuşmayı düşünüyorum
Soran+1 yılOfff ben de bisey yapiyimm bari ama ne? :( Hem biz bu cocukla konustuk daha once bir kac kere oylesine yani tanisma muhabbetide olmaz :(
- +1 yıl
sen çocuğu gözlerinle çağırmalısın ;)
ya da facebook :)
Soran+1 yılYa ama surekli bakarsam cocuga suphelenmez mi anlamaz mi ondan hoslandigimi? ben istemiyorum oyle su anlik sadece konusmak sonrada kendime asik etmek istiyorum ama zor tabi :/ Konusmaya bile cesaretim olmuyo ortak arkadaslarimiz var onlar konusurken bende konusmustum bir kac kere o kadar yaniii :(
- +1 yıl
anlasın ne var bunda. o da sana aşık olur zaten :)
kendini güzel buluyormusun?
Soran+1 yılGenellikle kendimi begenmem ama arkadaslarim falan kiziyorlar bana beyaz tenli ve kizilim :) boyum 1.60 kilom 51 52 degisiyo :S
- +1 yıl
iyisin iyi :)
Soran+1 yılsagol :d senin boyun falan kac? :D
- +1 yıl
boyum 1.80
kilom 76 - +1 yıl
nası iyimi :P
Soran+1 yılsupermis:D biri sana dokunsa kafasini kirip eline falan verirsin herhalde :Ddd
- +1 yıl
Yok yok o kadar sadist değilim :)
Soran+1 yılama var biraz diyosun :P :)
- +1 yıl
Ya hayır yook :D neyse sen istanbuldanmısın?
Soran+1 yılhayir :d sen?
- +1 yıl
Ben istanbuldayım :) madem İstanbul'da değilsin nerdesin?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılilgilendigi spor oyun aktivite hakkında muhabbetlerde bulunabılırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılFutbolla ilgileniyor baya bir ne yapsam ofsaytı falan mı sorsam? :D
- +1 yıl
aynen bak yanındayken baska bir kız arkadasına sor sesli bir şekilde ordan gir muhabbete
sınav sorularını iste:?
ya da baksana pıtırcık...sende fazla 0.7 uç var mı de
ordan yürü132 Yorumla
Soran+1 yılPıtırcık mı :D
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılYok ve yaparsam herkes şaşırır noluyo diye bakar :D abes kaçmıyo mu biraz ya :D Başka bir kelime kullansam onun yerine :D
Soran+1 yılHayır hoşuma gider ama işte sorunda zaten bizim sevgili olmamamız ve bunu bana hoşlanmadığım biri söylerse ben garipserim baya bi.Ya o da garipserse ve hoşuna gitmezse?
Soran+1 yılTakmamayı deniyeceğim, teşekkür ederim :))
- +1 yıl
bak.seneler seneler evvel nasıl utangacım.kızın birine seni seviyorum diyemedim.naaptım ettim numarasını buldum aradım.sana bişi dicem ama diyemiyorum dedim.anladı ve demesende olur dedi.ogünden sonra ben bir aydınlandım:)) zamanla enaz on kız içinde beğendiğim hatuna neler neler saydırdım:)) ne oldu? beni ayıpladılarmı? belki.bilmiyorum umrumda değil.ama o beğendiğim kız? sadece kolumamı girdi:)))
Soran+1 yılevlendiniz mi yoksa ne oldu:) ?
Soran+1 yılAnladım :) Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun artık ne diyeyim :)
Soran+1 yılBence en hayirli son birlikte yasayip birlikte olmektir :)
Soran+1 yılInsallah :)
Soran+1 yılYa yok cok nadir goruyoruz birbirimizi zaten anlamasi imkansiz hem kimseyede soyleyemedim su site sayesinde rahatladim yemin ederim azicikta olsaa oh yani icimde tuta tuta 3 aydir yedim bitiridim kendimi ya 😅 En yakin zamanda gidip arkadas olamayi denicem su an onun icin baska siniftan bir kiz olarak gorundugume eminim biraz yakinlasmam lazim hem belki cesaretimi toplarda soylerim :)
Soran+1 yılyani sen birakirsan boyle bu cocugu ileride gulsen gibi 1000 tane cocugu olur mu demek istiyosuuun :((( Ay benim hemen konusmam lazim ama uff iste cekiniyorum ve bir kiz olarak yediremiyorum :(
Soran+1 yılahah cok iyiymis :DD
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılBende bir nabiz yoklayayim o zaman en iyisi :D Ama iste cesaret lazim bana :(
Soran+1 yılniye mazi olsun ya 30-35 yaslari yasli sayilmaz bana kalirsa, ki oyle de :) hem bence buyuk konusmayin birgun karsiniza biri cikar ve aniden etkilenip asik olabilirsiniz :) hic belli olmaz yani :)
Soran+1 yılhmm anladim :/ bu isler senin dedigin gibi kismet neyin ne olacagi hic belli olmaz bakarsin onune iyi biri cikar evlenip mutlu olursun belli mi olur :) umarim bende birgun mutlu olurum.:)
Seviyosan git konuş bence. :D
210 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay değil işte aslında konuşkan biriyim ama onu görünce konuşamıyorum çekiniyorum ne yapıcam ben yaa :(((
Soran+1 yılUff ya cidden başkasına fırsat vermekte istemiyorum ama açılıpta tamamen kaybedersem ne olucak zaten hiç konuşamıyo gibi bişeyiz denk gelemiyoruz :/
Soran+1 yılAslında değilim hiç konuşmayadabilirim ama bu sefer içten içe yiyip bitircem kendimi :(
Soran+1 yılPlatoniklikten yanıyor zaten :(
Soran+1 yılBir ara cesaret patlaması yaşarsam eğer belki gidip konuşurum :)
git konuş ya da bir yere çağır
12 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında ben özgüveni yüksek biriyim ama onu görünce utanıyorum elim ayağım dolaşıyor bir şey yapamıyorum ki.Konuşmaya çekiniyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıltestislerini okşa.sana aşık olur
124 Yorumla
Soran+1 yılO... yapıcam demiyorum, ayrıca terbiyeninizi takının lütfen.
Cevap sahibi+1 yılben öyle bir ithamda bulunmadım ki:) olağan şeyler
Soran+1 yılLise 2ye giden biri olarak pek olağan değil ama.
Cevap sahibi+1 yıldokunmak masumiyettir.küçükken birbirimize dokunur dururduk kızlarla biz mi sapıktık acaba
Soran+1 yılGaliba. Biz öyle şeyler yapmıyoruzda :d
Cevap sahibi+1 yılhadi ya.gençlik bozulmuş ben lisedeyken kızlar erkekler elleşir dururduk.
Soran+1 yılAy yok artık :D Meslek lisesine falan mı gidiyordunuz?
Cevap sahibi+1 yılhayır Ankara cumhuriyet anadolu lisesinden mezunum.bahçelievlerde gayet guzide bir okul.lisede çok meraklıydık herşey normaldi ya.
Soran+1 yılŞimdi normal değil öyle şeyler :D yapanlar var ama, olsa da yapmam zaten.
Cevap sahibi+1 yılgörüyomusun devir iyice kötüye gidiyo.:)
Soran+1 yılYaa aynen aynen, erkekler hep elleten kız istiyo ama benim gibi olanlarda elletmedikleri için hep yanlız ne yaparsın kader :(
Cevap sahibi+1 yılolur mu ya senin gibi kıza erkek ömrünü verir.
Soran+1 yılEvlenene kadar bekle diyorsun yani, zaten evlenmeden öncekiler ya kullanıp atmak için ya da dalga için, kız olsun yeter mantığıyla çıkıyorlar.Geri kalan çok az kısımda cidden seviyorlar, Allah sahiplerine bağışlasın ne diyeyim.:D Bende İnşallah birgün şu 'sahip' kısmına terfi ederim :)
Cevap sahibi+1 yıllise2 desin acelen nedir ya.önce geleceğini kurtar bir mesleğini eline al.erkekler önünde paspas olur.
Soran+1 yılAslında pek acelem yok ama sadece şu hoşlandığım çocukla birlikte olmak istiyorum :) Bundan öncede geçen yıl birini sevmiştim 1 yıl falan herhalde platonik takıldım ve yurtdışına gtmişti çocuk ciddi amlamda yıkım yaşamıştım Siz demedinizmi devir ne kadar çok değişmiş diye evet aynen öyle artık ilkokullardaki çocuklar bile çıkıyolar.Ben bunu zaten doğru bulmuyorum ama bugune kadarda bir ilişkim olmadı sanırım ne kaybediyorsam normalde olan cesaretimin bu konularda zerre kadar bile olmadığından :)
Cevap sahibi+1 yılailen biraz baskıcı ya da, muhafazakar sanırım.rahat değilsin.bi de bu lisede kızlar çok belli ediyolar ya duygularını.universiteye gittik hayal kırıklığına uğradık.univde erkekler çok etken.
Soran+1 yılAslında annem babam bana hiçbir konuda karışmazlar ve yaptığım seçimlerede saygı duyarlar sorun bende yani :DDD Belki biraz daha bu konuda özgüvenli olursam iyi olur.Bizim okulda yaşıtlarımda çıkan 2 çift var sadece.Kimse belli etmiyo yani:D Sosyal bilimler lisesi olduğundan herkes ders çalışıp kitap okuyo :D Ama başka okulara baktığımda kimin eli kimin cebinde belli değil yani benim okulum çok yanlış :D
Cevap sahibi+1 yılyazıkkk böyle içine kapanıp platonik aşkları olan karakterli kızlardansın sen.böyle kızların özel hayatlarını zaaflarını çok merak etmişimdir:)
Soran+1 yılAslında dışarıdan çok deli bir kız gibi görünürüm herkes öyle söyler (bende öyle düşünüyorum) ama içten içe kendimi yer bitiririm bu da berbat bişey :/
Cevap sahibi+1 yılhakkında hayırlısı olsun.bu testis muhabbetinden dolayı kusura bakma:) espriydi.ama dokunurduk yani biz.demekki sapık yetiştik
Soran+1 yılİlk başta sinirlenmiştim ama sonradan ben sizin ortamı az çok çözdüm yani sorun yok şimdi :D Teşekkürler umarım hayırlısı olur :)
Cevap sahibi+1 yılbizim ortama serseri zibidi zilli ortamı diyosun yani:)
Soran+1 yılYani evet :D Özellikle elletmelerin falan bol olduğu bir ortammış bunuda anladım :)
Cevap sahibi+1 yılpiki:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kısacası aynı sınıfta olmadığım bir çocukla nasıl muhabbet kurup etkilerim. Çok sessiz sakin biri :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler