Eşim iş yerinden bir kızla beni aldatıyor ama eşime ve cevreme söylemedim eşimden hesap sorsam inkar eder eşimden boşanmakta istemıyorum napıcam isteklerine yenik düştüğü için bu durumdayız ben gebe oldugum için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gebe olduğunuz için ilişkide sorun mu yaşadınız veya o bilerek ve isteyerek başka bir kadını mı istedi tam anlamadım? Gebelik sürecinde ilişki yaşayamıyorsan ve isteklerine ret cevabı veriyorsan biraz bekle derim. Niyeti gerçekten çok bozuksa aldatma süreklilik arz eder. İçimden geçen duygu, seni aldatıyor bize söylediğiniz kadar. Açıkçası, bu tür şeyler yuva yıkar. Ancak hamilesin, süreç zor ve ilişkini sekteye uğratmak istemiyorsunuz. Fedakarlık yapıyorsan, kendine sınır çiz yoksa zamanla bir değerin ve önemin kalmaz bunu bilmelisiniz. Boşanınca zor duruma düşme korkunuz var ise, bazı şeylere göz yum kendini toparlayıp kendi ayaklarınız üzerinde duruncaya kadar. Bazıları direkt boşan diyecek, kendi aklınızla hareket edin. 3-5 evde kalmış veya dul kadının sözleri sizi etkilemesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ki ben 8 aydır evliyim ve 7 aylık hamileyim. Eşim bu kızla iş yerinden tanışıyo ve aynı iş yerinde çalışıyolar. Eşim bu kızla 6 7 aydır da mesajla aramayla görüntülü konuşuyo kıza ilk aylarda "ben nerden evlendim, keşke senınle tanışsaydım işte kader bizi çok geç karşılaştırdı" gibi şeyler yazıyor kız ilk başlarda yanlış oldugunu söylüyo ama eşim ben kolay kolay pişman olmam işte sen benim için farklısın libidolarımı arttırıyosun işte çekicisn alımlısın felan diye mesajlar atmış kızda eşime karşılık vermiş ve kızla eşimin de arkadaşlıktan ayrı bir ilişkileri var kızla öpüşmeler, sevişmeye varan şeyler gibi ve ben köye gittiğim gün de kızla beraber dondurma yemeye felan gitmişler
En İyi Cevaplar
Öncelikle sizin kendinizi düşünmeniz gerekir. Siz iyi olmazsanız doğacak bebeğinizle iyi bir şekilde ilgilenemezsiniz. Kendinizi toparlamaya çalışın. Sakince oturun, iyi düşünün. En yakın ve en akıllı tanıdığınız tek bir kişiye bu durumu anlatın. Bu durumu kime olursa olsun anlatmak çok acı verici, biliyorum. Kendinizi sakın suçlamayın. Çünkü bu ahlaksızlığı sizi hak etmeyen biri yaptı. Eşinize bu durumu bildiğinizi sezdirmeyin. Aksi takdirde dediğiniz gibi inkar eder. Hatta bu durumdan kendini sıyırmak için aldatmanın suçlusunu siz olarak bile seçebilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda da sakın manipülasyona gelmeyin, duruşunuzu da bozmayın.
Ayrıca aldatılmaya eğer göz yumulursa ardı arkası gelebilir maalesef. Bu da bir gerçek. O ihtimalleri yaşamamanız için çok dikkatli karar vermenizi öneririm. Fikrimce ayrılmanız en iyisi olacaktır. Hem anne ile babanın ayrı olması değil, bazen ayrılmaması bir çocuğu olumsuz etkileyebiliyor. Yaptığı şey güven denen en önemli şeyi yok edici bir şey. Güven yoksa diğer hiçbir şeyin anlamı yok. Bunu yapan kişi sadece sizi değil bebeğinizi de düşünmeyerek yaptı. Öyle biriyle bir ömür geçmez.
20 Yorumla
+1 yılİlk olarak ne yapmak istediğine karar ver. Boşanmayı düşünüyorsan kanıt bulmadan asla bildiğini belli etme. Ayrılmak istemiyorsan şunu bil. Bir kere aldatan yine yapar, oda ayrılmak istemeyecek senden büyük ihtimal, sözler verecek ama köprüyü geçene kadar. Sen affedince yapsam yine affeder psikolojisi oluyor erkeklerde.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ayrıl diyenler hani halk arasında bekara kari boşamak kolay derlerya aynen öyle bence adamın nikahı sende birde çocuğun oluyor kadını ara herseyi biliyorum dersin tüm belgeleri elimde kocamı bırak yoksa resimleri işlerinde herkese annene babana dağıtacak de bunu kocamada soyleme diye bir blöf yap
018 Yorumla- +1 yıl
Zeka fışkırıyor maşallah sizden de. Bekara karı boşamak kolay dediğin insanlardan birisi benim. Boşanma işlemi 1 buçuk ay önce bitti benim için. Ayrıca bu tür mağdur kadınlar ile ilgili resmi bir kurumda çalışıyorum. Söylediğim her şey gerçek hayatlardan alıntı.
Verdiğiniz fikir şantaj ve tehdit içeriyor. Bu kadın hamile, bu sizin söylediğinizi yapsa karşı taraf savcılığa suç duyurusunda bulunsa bu kadının telefonuna varıncaya kadar savcılık tarafından incelenme amaçlı el konulabilir. Blöfü falan yok bu işin. Ayrıca şantaj ve tehdit davası açılır bir ton olaylara girer bünyesi kaldıramaz. 6284 sayılı kanun gereği de uzaklaştırma tedbir kararı konulur. Ayrıca kocası da bu tür olayları boşanma davasında kullanıp nafaka gibi şeyleri vermemek için manipüle eder. Dünyadan haberin yok boş atıp tutmaya çalışmışsın. İnşallah aklı başında biridir konu sahibi de öyle baltayı taşa vurmaz.
Soran+1 yıl@umitka Şöyle ki ben 8 aydır evliyim ve 7 aylık hamileyim. Eşim bu kızla iş yerinden tanışıyo ve aynı iş yerinde çalışıyolar. Eşim bu kızla 6 7 aydır da mesajla aramayla görüntülü konuşuyo kıza ilk aylarda "ben nerden evlendim, keşke senınle tanışsaydım işte kader bizi çok geç karşılaştırdı" gibi şeyler yazıyor kız ilk başlarda yanlış oldugunu söylüyo ama eşim ben kolay kolay pişman olmam işte sen benim için farklısın libidolarımı arttırıyosun işte çekicisn alımlısın felan diye mesajlar atmış kızda eşime karşılık vermiş ve kızla eşimin de arkadaşlıktan ayrı bir ilişkileri var kızla öpüşmeler, sevişmeye varan şeyler gibi ve ben köye gittiğim gün de kızla beraber dondurma yemeye felan gitmişler
Soran+1 yıl@umitka kız eşime boşan karından demiş eşimde onu nasıl bırakayım bu halde felan demiş sevgilin sana aynısını yapsa sen ne hıssedersin demiş mesela iş yerinden benim konum açılıyormus kız da bu durumdan rahatsız oluyomus eşime demiş işte karının konularından bıktım artık duymak istemıyorum demiş kocam da ben halledicem susturucam hepsini sen yeterki konuş benımle işte yok bende senden fazla uzuluyorum felan
- +1 yıl
Eşinde zerre kadar merhamet duygusu varsa seni terk etmez, edemez. Merhameti olsa bunları yapmazdı da neyse. Olay eninde sonunda mahkemeye intikal edecek. Senden önce sağlığını düşünmeni ve bebeğini düşünmeni tavsiye ederim. Çünkü günün sonunda sadece sen ve sağlığın önemi elde kalacak. Çelik gibi de bir sinir sistemine sahip olmanı tavsiye ederim. Ufaktan ailene anlat, güvendiğin insanlar ile paylaş bu durumları. Etrafındaki insan sayısını arttırmaya çalış. Yalnız başına kalıp olayları içerleme, zararlı şeylere de bağımlılık başlamasın. Yine sen ufaktan ayrılık terapistleri ile tanış. YouTube bu konuda başlangıç için çok ideal, örneğin: Adil Yıldırım'ın videolarını izle. Çocuğun kundaktayken eşinin ani boşanma kararı verdiğini görürsen şaşırma ki şok yaşama. Eşin belli ki olgunlaşmamış bir meyve gibi, mideye oturuyor işte. Sen de belli ki ailenden tam ve güçlü destek alamıyorsun ki böylesi olayda kabuğuna çekiliyorsun. Her neyse olay sonuç itibariyle mal, nafaka, tazminat olaylarına döndüğünde sakın ola "seni de vereceğin şeyleri de istemiyorum" diyerek boşanma davasını kabul etme! Israrla söylüyorum. Çocuğuna nafaka ve varsa imkanı malların taksim edilmesi. Erkek beyni basit çalışır. Kadın beyni daha komplike çalışır. Seni manipüle ederse nafakasız kalır çocuğun da velayetini sana kitler, gider hiçbir şey olmamış gibi başka kadınla evlenir. Kimle ne yaptığı önemli değil aslında. Dediklerimi en az bir kez daha oku. Gerçi yüzyüze yapma dediğim insan bile dinlemedi beni ama ben yine de söyleyeyim.
Soran+1 yıl@umitka eşim beni sevıyo yani sevmese boşanırdı istemezdi beni ama beni sevıyor yanımda da oluyor bir heves ugruna yani ne bilim o kıza dediği şeylerde yalan zaten yani dıyorum ya hves gelip geçici ben sevıyroum kocamı
Soran+1 yıl@umitka ben boşanmicam o kıza pabuç bırakmam ben eşimi de o kıza bırakmıcam o kızı bulup kendim halledicem işimi
Soran+1 yıl@umitka yaa kızgınım zaten kırgınım ama esimin sevgisini de hıssedıyorum bir anlık bi hevese kapıldı ben biliyorum ama kendisini o kızla tatmın edıyor işte banyoya telefonla gırıyor o kızın fotografları vardı hatta kıza kendi şeyini bile atmıs nasıl dıye sormus işte kıza sen benim kaynağımsın ben hep benım için farklı olucaksın yerin hep ayrı olucak yazmıs
- +1 yıl
Olur geçer ya takma kafana. Karı kısmı acık görmeyecek bazı şeyleri. Erkektir yapar yani. Nolmuş bir başka karıya pipisini gönderdiyse. Nikahı senle ya sen ona bak. Pek fazla laf etme bu devirde karı kısmının karnından bebeyi, sırtından sopayı eksik etmemek lazım. Evinin direği sonuçta döver de sever de.
Soran+1 yıl@umitka nasıl uzaklastırıcam peki o kızdan napmam lazım
- +1 yıl
Sokma akıl 40 gün gider abicim. Sen bildiğin yolda ilerle. Gönlünü hoş tutacak en son mesajımı dikkate al.
Yani senin de dediğin gibi erkek kısmı bi anlık hevesle o kıza girmiştir. Hevesini atınca bırakıp gelir endişelenme. Sen onun avradısın sonuçta. Senin düşüncen böyle, uzaklaştırmana falan gerek yok.
Aynı kafayla kıza tehdit, taciz mesajları atarsan, yoluna çıkar ailesine falan mesaj atarsan hamile halinle emniyet koridorlarında sürünürsün onu da bil.
Soran+1 yıl@umitka ne alaka kocamla fingirdiyo evli bir adamla evli çocuklu adam fingirdiyo benı ne hakla sıkayet edicek
Soran+1 yıl@umitka ne yani ben onu tehdit ettiğim için kalkıpta bu kadın bana zarar verebilir şikayetçiyim diyip korumamı alıcak yani
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılın direk.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Seni aldatan daha da aldatmaya devam edecektir zaten.. İsteklerine yenik düşmesi diye bir şey yok ayrıca, seni eğer gerçekten seviyor olsaydı büyük ihtimalle en hassas olduğun dönemde sana ihanet etmezdi. Kendine bunu yapmamalısın.
41 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle ki ben 8 aydır evliyim ve 7 aylık hamileyim. Eşim bu kızla iş yerinden tanışıyo ve aynı iş yerinde çalışıyolar. Eşim bu kızla 6 7 aydır da mesajla aramayla görüntülü konuşuyo kıza ilk aylarda "ben nerden evlendim, keşke senınle tanışsaydım işte kader bizi çok geç karşılaştırdı" gibi şeyler yazıyor kız ilk başlarda yanlış oldugunu söylüyo ama eşim ben kolay kolay pişman olmam işte sen benim için farklısın libidolarımı arttırıyosun işte çekicisn alımlısın felan diye mesajlar atmış kızda eşime karşılık vermiş ve kızla eşimin de arkadaşlıktan ayrı bir ilişkileri var kızla öpüşmeler, sevişmeye varan şeyler gibi ve ben köye gittiğim gün de kızla beraber dondurma yemeye felan gitmişler
+1 yılCanım benim öncelikle ihanetin bahanesi olmaz, ihanet korkakların işidir. Bugün gebesin diye ihtiyaç karşılayan yarın doğum çatlakların var diye ihtiyaç karşılar anlatabiliyor muyum? zaten kolay kolay kimse kanıtını gözüne sokmadığın müddetçe ihaneti kabullenmez. Kesinlikle boşanman taraftarıyım en büyük ihanetler küçüğüyle başlar tecrübeyle sabit hatta o kadının da haberi varsa evliliğinizden kadını bir güzel yolmanı da tavsiye ederim, ama bunlar sadece tavsiye sonucu sana kalmış neticede senin hayatın.
11 Yorumla
Sen bu durumda aldatılıp hâlâ tavır koyamadıysan bebeğin olunca eşinin seni kapı önüne koymasına hazır ol. Nafaka değil zırnıkta alamayacağını bilerek.
Annenin evine döner ah vaahh eder sonra çocuğunu kendi ailene bırakıp gündelik iş ararsın sağda solda.
Eşin yaş olarak senden büyük sanırım. Baya manipüle edilmiş durumdasın.
Bir sonraki adımın ondan net olarak kurtulmak için hiçbir talebin olmadan boşanman oşacak muhtemel olarak.
İleride yazdıklarımı hatırlayacaksın.20 YorumlaAldatmalar yılın revacında kardeşim. Burada yirmi kişi aldatma paylaşımı yapıyor. Hamilesin de kalkıp kötü yorum da yazmak istemiyorum. Yine de kalbinin sesini dinle. O sana en güzel olanı söyler. Allah yardım etsin.
Bunlar burada paylaşıldıkça zaten sinirleniyorum bende. Aldatanları mayına oturmak lazım bence. TNT benden hediye.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle esinizi hakli gormuyorum ama sizin de hataniz var. Insanlar arzulari olan canlilar, esinizle standart sekilde birlikte olamasaniz da bir sekilde onu da tatmin etmek icin elinizden geleni yapmayaliydiniz ki bu iki taraf icin de gecerli.
Bosanip bosanmama konusunda kendiniz icin en iyi karari verecek sizsiniz, yasiniz dogruysa gayet kucuk ama yine de bol sans.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Senin gebe olman kesinlikle mazeret olamaz aldatmak için. Demek ki içinde varmış. Siz hamile olmasanız bile bu karakterde birisi aldatırdı. Lütfen bu ahlaksızlığa bir kılıf ya da mazeret bulmayın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence senin hamileliğin bahane değil eşinin tamamen karaktersizliği bu benimde ikizlerim var 3. Aydan sonra kesinlikle ilişki yasaktı eşim anlayışla sabırla iyileşmemi bekledi bana hep destek oldu ben söylediğimde çocuklarım sağlıkla gelsin ben başka bir şey istemem dünyanın sonu değil diyordu sen hamile olmasan bile eşin alışmış bu işe
10 Yorumla
+1 yılBir de gebeyken ha? Bazen bir şey dilimin ucuna geliyor ama geri yutuyorum. Onun kanını canını taşırken çok ama çok acı. Ama daha doğmamış bir çocuğu babasız bırakmak heleki elinde kanıt yokken. Bunu da bilmiyorum. Bence hiç bir çocuk anne babasız buyumemeli
10 Yorumla
+1 yılÇocuğu aldır. O ser*** kocani da boşa. Kendine mis gibi bir hayat kur bacim bak bu aldatma işi bir kere basladi mi hep olur. Sonra sen cocugu dogurduguna pisman olursun yaşadığına pisman olursun.
10 Yorumla
+1 yılOna yapacağın tek şey onu evden kovman bende aldatıldım bende sessiz kaldım ama boşanmak için sessiz kaldım sımdı o boşamıyor yırtınıyor neyse istek at bana konuşalım kadınım bu arada
00 Yorumla
+1 yılYa sen bütün kanıtlarını topla ona ve ailelere karşı bütün kanıtları sunarsan kimsenin inkar bile edemez ama sen hem hamilesin hemde sana bu şerefsizligi yapıyor yazık be ne günlere geldik
00 Yorumla
+1 yılBunları gördükçe ilişkiden korkuyorum... Ayrıca gebelikte de yapılabilir ne alaka mk anca son ayında yapılmaz... uçkurcular yola gelmez...
10 Yorumla
+1 yılKendini kandırmaya devam etmene on üzerinden on. Hamile karıaı olan adam uçkurına sahip çıkar ama adamsa
Sen boşa tatlım10 YorumlaBoşan bunu bir kere yapan bir daha yapar kendine saygın için bunu yap
20 Yorumla
+1 yılsende git başka erkekle aldat daha yakışıklı seksi birini bul
20 Yorumla
+1 yılEn az ayrılacakmışcasına kadar tepki vermekten başka çareniz yok. Yani ayrılacak gibi tepki gösterin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkanıt bul boşanma davası aç dünde buna benzer bir soru vardı ona da herkes boşan diyordu ama o üye o kız geçici boşanmak istemiyorum diyordu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekirdek ve kolanı al duvara bakarak hayatı sorgula
10 Yorumla
+1 yılbosanmak istemiyosan bosanma aldatılmaya goz yum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılihanete uğruyor ve boşanmak istemiyorsunuz !
nasıl bir tavsiye istediğinizi inanın anlamadım.
ne diyeyim, siz de onu aldatın falan mı ?07 Yorumla
- +1 yıl
Bu kadar olgun anlatmaniza çok şaşırdım inanın
- +1 yıl
Ee ne yapmak niyetindesiniz her şeyi biliyorsunuz malum.
Soran+1 yılne olgunu yaa benim günlerdir ne çektiğimi hiçbiriniz tahmın edemezsiniz ben sinir krizlerine girdim kimsenin haberi yoktu kimse yoktu yanımda
Soran+1 yılboşanmak istemıyorum eşim bi anlık hevesine kapıldı ben biliyorum yoksa boşardı benı istemese evlenmezdi
- +1 yıl
Peki siz bilirsiniz
- +1 yıl
Siz anlık hevesine kapilsaniz eşinizin tutumunu çok merak ettim ben
Neyse
Sizin hayatlariniz çoktan mahvolmuş bari bebeği düşünün
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Esinle yuzles. Bosanmicaksan bile bosanicam de korkmasini sagla qncak bu sekilde tekrarlamaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBol ver hiç takma sen gebeymişin Burak sen doğum yapana kadar onu sksn
00 Yorumla
+1 yılSebep her ne olursa olsun bu asagılık bir durum. O nu bu işlere iten etkenlerden kurtul bence
00 YorumlaGebeyken istekler yerine gelmiyor mu? Çocuğun suçu ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yokken isteklerine yenik düşüp her gördüğüne atlıyormuymuş ki, sen gebe olduğun için yenil düşssün. kendini suçlama. yapmak istemeyen hiç yapmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı. Kabullenmiş gibisin ve ihmal etmişsin gebe olman engel değil oysa
00 YorumlaKardeşim gel yardımcı olayım sana, teselli edip fikir vereyim
00 Yorumla
+1 yılİki medeni insan gibi eşinizi karşınıza alın konuşun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasılda kabullenmişsin elinide kullanabilirdi.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kabullenmişsin zaten görmezden geleceksin gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaydedicen belgelicen susup oturucan. nasil icin alacak nasil seviscen baskasiyla olmus biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfarkında olduğunu bilsin.. konuş bence.. bebektendemi utanmıyosun falan de, vicdan yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşiniz sizi aldatıyor ve boşanmak istemiyorsunuz neden?
00 Yorumla
+1 yılHer şeye ramen bu ilişkiden kurtul inan bana daha iyi olur her şey
00 Yorumla
+1 yılŞimdi o kızdan uzak tutsan yarın yine aynısını yapcak kanıt biriktir ve boşa
00 YorumlaSen gebesin diye mi yapıyor bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılevet baska neden yapsın ki
Soran+1 yılboşasın o zaman beni nıye boşamıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kabullendi isen yapacak bişey yok bu saatten sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılo kızla nasıl uzak tutarım
- +1 yıl
O kızla uzak felan tutamazsınız. Gizli gizli size sezdirmeden yine onunla konuşur. Siz bence o adamdan kendinizi uzak tutun Allah aşkına aldatmış aldatmış. Aldatan insanı yakınınıza sokmamanız gerekiyor. Kanıt toplamaya bakın adama sezdirmeden boşanmada kullanırsınız isterseniz bana yazın biraz akıl vermek istiyorum size bu konuda bilinçlenin ki kanmayın şöyle adamların manipülasyonlarına
Cevap sahibi+1 yılUzak tutamazsın ki
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunu belli etmeden pişman etmelisin onu
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olucak
Gizli Üye(25-29)+1 yılistediklerini yapamıyor musun sorun ne tam olarak?
06 Yorumla
Soran+1 yılyani sorun yok aslında ben hamile oldugum için ikizlere o yuzden pek yanasmıyorum o da kendisini tatmın edıyor ama o kızla
Cevap sahibi+1 yılkaç aylıksın? ilişki yaşamanızda sağlık açısından sorun mu var?
Soran+1 yıl7 yani Şu an için çocuklarda bir sorun yok ama ben korkuyorum biraz işte
Cevap sahibi+1 yılkorkacak bişey yok. doğuma pek bişey kalmamış sadece içine boşalmasın yeter çünkü sperm tıkaç denilen şeyin daha hızlı gelmesine neden oluyor. yani içine penis dışında bişey girmedikten sonra sıkıntı yok. şu an en güzel kaşık pozisyonunda kocanı patlat ve hergün yap bunu. sana geri gelecektir.
Soran+1 yıldoğumdan sonra bana geri gelir mi
Cevap sahibi+1 yıldoğumdan sonra seks sayısı azalıyor maalesef. o zmn da orala yüklen hatta miden kaldırırsa yut hepsini. kocan sende
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani seni aldatıyorsa büyük ihtimalle onunlada yatakta ilişkisi vardır yol yakınken konuş bence
06 Yorumla
Soran+1 yılkızla yatmamış mesajlardan anladıgım ve onun hal tavırlarına göre kızla iş yerinde öpüşmeler işte yüzeysel sevişme var mesaj yoluyla da kızdan fotoğraf istemeler kendi cinsl organını atmış kıza
Cevap sahibi+1 yılKızda atmıştır bence
Cevap sahibi+1 yılSaklamıştır gizlemiştir
Soran+1 yıliyi de onun karısı benım o kız değil ben varken o kızla nıye bunu yapıyo
Cevap sahibi+1 yılYani demeki sende olmayıp onda olan bir şey var eşinin gözünde o kadın çekici cazibeli geliyordur
Cevap sahibi+1 yılYorumlardada hep abaza dolmuş 😂dikkat et boş muhabbetlere girme bence
Aşk uykusu, filmi vardı izle cevap alırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGoz yumacan ya da konuşacaksın biseksuel isen davet edeceksin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmazsan gene yapacak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. O zaman yapcak birsey yok
00 Yorumla
+1 yılHak sana aldatmaya devam eder umarim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yıldelillerini al davaya konu edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen onu aldatsan ne yapardı?
00 YorumlaZor bir durum sana bişey sormak istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıltabi
Kesin delil var mi
06 Yorumla
Soran+1 yılvar mesajlar ve banyoda görüntülü konuşmuş sesten anlamıştım zaten
Soran+1 yılgayet iyi ama kendisini o kızla tatmın edıyor
Soran+1 yılbilmiyorum orasını ama yeni değilmiş o kızla 5 6 aydır da konusuyolarmıs zaten
davranışları farklımı
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla gidersen yakında kapı önünde olursun.
10 YorumlaYakın bir arkadaşınızla paylaşın ya da kardeşiniz
00 YorumlaSende onu aldat aşkım
00 Yorumla
+1 yılSen aldattin mi
00 YorumlaYaslariniz kaç
00 Yorumla
+1 yılSende aldat
00 Yorumla
+1 yılKocan canım seni aldatirmi bir erkek
00 Yorumla
+1 yılnasıl anladın
00 YorumlaBul daha zengini
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim beni biriyle aldatıyor ama henüz kimseye söyleyemedim. Bana ne tavsiye verirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler