Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sen arkadaşının karakterini sorgulayacağına kendi karakterini bi sorgula..
senin değer vermediğin kadınını o düşünmüş..
alnından öpülesi arkadaşmış aferin ona..142 Yorumla
Soran+1 yılBukadar acımasız olmak zorunda mısın sen?
- +1 yıl
hanimefendi hakli. istemedigin bi evliligin olmus olabilir askin bitmis olabilir baska bi kadjna da asik olmus olabilirsin ama bunu ona guzel bi sekilde aciklayip bosandiktan sonra yeni bi iliski yasasaymissin. bu karakter bozuklugu. kusura bak ya da bakma ama boyle. ayrica arkadasin da en iyisini yapmis. adam gibi adam. esini senin dusunmen gereken yerde baska biri dusunuyosa git bi yerden atla bi zahmet. bi de gelmis arkadasinin karakterini sorguluuosun.
En İyi Cevaplar
+1 yılEşini sevdiğini söylemişsin, ayrılığın kimseye faydası yok.
Eşine kendini affettir yaptığın hatalara birdaha düşme.
Yuva kolay yapılmıyor, evde seni bekleyip gönlünü hoş tutan, çoçuklarına bakan, adına leke sürmeyen eşine sahip çık.
Mutlu olup gönlünü almayı dene, hata yapmanın sonu yok sen yaptıkça.
Arkadaşının yaptığıda hoş değil, daha kötü birşey olabilirdi.
Çok bilinçli bir insansa önce senle konuşup hata yaptığını söylemesi uyarması lazımdı.
Hayatından o kadını ve arkadaşını çıkarıp, evine çocuklarına sahip çıkmakla devam edebilirsin.10 Yorumla
Sen utanmadan karakter mi yorumluyor musun? Eşini aldatmış arkadaşına güya arkadaş diyor. Sen ne oluyorsun? Güya eş? Arsızlık almış başını gidiyor. Karaktersizler.
31 Yorumla
+1 yılMillete şikayet etme. Hem bir halt yemişsin birde pişkin pişkin anlatıyorsun. Lan senin gibi adamlar evleniyor bizde bekarız ya hayat işte. Allâh seni bildiği gibi etsin. Merak etme bedduan tutmaz. Yazık ya hem yapıyorsun birde üste çıkmaya çalışıyorsun. Millet sana ne yapsın daha eşini tanımamışsın belli.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bu karakterde arkadaşa ne demeli demissiniz. Çuvaldızı kendinize batırın. Yargılayıp sövmeyeceğim burada. Sadeve empati kursaniza. Karınız yapamaz dimi bunu.. onu öldürürsünüz. Çiçek gibi kadınların kanina girip evleniyor ve elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz.. inşallah eşiniz sizden boşanıp mükemmel bir erkek bulue
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen aldattin için normalsin bide bunu eşine söylemis diye arkadaşını sucluyorsun öylemi
Eşinin yerinde olmak vardı elimde usturayla beklerdim seni
Kapıdan girer girmez direk bobreklerine çakardım bakk bakalım daha uckur diyomuydunn50 Yorumla
+1 yılSadakatsiz dizisi izliyor arkadaşın belli ki senin esini aldattığını ispatlayip sende onu aldattığını benimle der yakında o kimse karini s. kiyor olabilir... belkide çoktan s. kti... dikkatli ol bu tür işler hiç ama hiç kimseyle paylaşılmaz gizli sir kalmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Umarım trol sorudur.
Ama değilse arkadaşın iyi yapmış.. Madem sevmiyorsun eşini boşan ne yapıyorsan yap.
Ayrıca arkadaşının gözü eşinde olabilir siz ayrılınca rahat edeceğine göre:)
Tam gündüz kuşağı programı gibi oldu :D21 Yorumla
Soran+1 yılBu soru trol değil
Arkadaşın doğru olanı yapmış. Aldatmasaydın böyle olmazdı suçu başkalarında değil kendinde ara ve eşinizden boşanın daha fazla aldatmadan.
00 YorumlaKardeşim ilk önce sorgulanması gereken kişi sensin madem gözün dışarıda neden evlendin. Neden başkasının günahına girdin. İkinci boyut ise arkadaşının söylemesi seni ayırıp eşinle bir ilişki yaşaması olabilir mi diye düşündüm bir an çin burası Türkiye insanları bilemezsin
31 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kendimi bu konuda savunmuyorum yaptığım yanlış aldattım evet sütten çıkmış ak kaşık değilim ama onun bu yaptığını hazmedemiyorum gidip eşime bunları anlaşmasındaki sebep onunla ilişki yaşamak istemesi de olabilir ama kesin birşey varsa bu ikiyüzlülük
Hahaha ulan ya üzerinde ki b*oku temizlemek için ne denir bu arkadaşa vay seref yoksunu o demese sende evdekini kandır evdeki de her gün kocam var desin Adam mısın sen ya? Madem bir b*k yiyorsun az insan ol da birine git. Ikisini birden oynatma
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bi karaktere ne denir? Neyse yazmayayım. O haltı yerken bunlarıda düşünmen gerekti. Hiç kızmaya hakkin yok. Özellikle etrafindaki veya hayatindaki insani aptal yerine koymaya hic hakkin yok. Bunun vebali ağır olur.. Ayrıl ne bok yiyorsan ye. Şmdi kukuma kuşu gibi düşün dur. Sen ve senin gibilerin umarım iki yakası bi araya gelmez. Seninle o haltı yiyenlerinde tabi...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haketmissin, karısını aldatan adamın arkadaşının , o kadına farklı gözle bakmasını tuhaf bulmuyorum, bunun nedeni budur... senin karını aldatman normal de, onun bunu yapması anormal mi? Bence değil harika olmuş haketmissin
21 Yorumla- +1 yıl
Basına gelenin neyi gelsin başımıza pardon? Benim eşim ser**efsi*zlik yapar beni aldatırsa,, arkadaşı da ona aynısını yapar bana gözünu dikerse , bu benim değil eşimin bilmem neyligidir anlatabiliyor muyum? Sen bi kendine gel bak , sebebi sensin bunun neyini anlamak istemiyor millete laf ediyorsun bir de
+1 yılİnsanların genel sorunu şu, ki bence seninde tamamen bu olduğuna eminim. Kendi hatalarımız dağ kadar bile olsa karşımızdaki yanımızdaki insanların minicik hatalarını dağ gibi görüp sorgulamaya yargılamaya kalkarız. Kendine dön bir bak ne yapıyorsun sonra git eleştir arkdaşını.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten sütten çıkmış ak kaşık değilim.. peki sence bu çocuğun yaptığı şey başkalarının kusurlarından hatalarından dolayısıyla zaaflarından faydalanmaya çalışmak değilmidir.
- +1 yıl
Doğru, ama şu açıdan bakabilirmisin, senin karına yaptığın haksızlığa dayanamamış olabilir mi?
Soran+1 yılHaksızlık olduğunu düşündüğü için değilde başka bir sebepten dolayı söyledi çok yüksek ihtimal
- +1 yıl
Sen zaten başka biriyle berabersin, ama karın otursun sana ve varsa çocuklarına kölemi olsun istiyorsun. Belki evet vardır ilgisi arkdaşının karına olabilir senin yaptığın normal değil sen hala onu sorguluyorsun. Çokmu düşünüyorsun bu durumu ihanet etmeyi bırak öyleyse
+1 yılŞu eşlerini, sevgillerini aldatan kişilerin hepsi beter olsun.
40 Yorumla
+1 yılAbi bu sitede bir tane ruh hastası var, önce bir ağızdan bir olay anlatıyor. Sonra karşı tarafmış gibi yine anlatıyor, bunun ilkine bir şey yazmadığım için o soruyu bulamayacağım ama kimsin evladım sen?
00 YorumlaHahaha. Güncellleme çok iyi. Nasıl bir pişkinlik bu. O b. k u yerken iyiydi eş öğrenince mi kötü. Umarım sonuna kadar alıp boşar seni.
30 YorumlaBahshs kendi çok karakterliymiş gibi bir de dürüst bir insana gidip karaktersiz iması yapıyor 😂
32 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlük bir başkasının kusurlarını ortaya dökerek prim yapmaksa ben karaktersiz olmayı tercih ederim
- +1 yıl
Öylesin zaten tercihine ne hacet :))
+1 yılArkadaşının karakterine laf edeceğine kendi karakterine bak ya yazdıklarını ağzım açık bir şekilde okudum sanki çok doğru bir şey yapmışsınız gibi yazmışsınız birde arkadaşın eşinize doğruları söylediği için kızıyorsunuz sizin gibi erkeklerin soyu kurusun. Birde akıl almak için derdini yazmış Allah sana akıl fikir versin başka bir şeyde yazmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence arkadaşın eşine yürüyor gerce Senin için önemli değildir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılIyi guldum o söylemese zaten kadın bi şekilde anliycakti arkadaşının yaptığını sorgulamaktan vazgeç o yüzden o doğru olanı yaptı yanlış olanı yapan sensin 🤦♀️
00 Yorumla Kızılması gereken kişi arkadaşın değil aynanın karşısına gec bir bak bakalım kimmiş kızılması karakteri sorgulanması gereken kişi? 😡😡
O arkadaşını tebrik ediyorum helal olsun👍00 YorumlaÖncelikle arkadaşınla güzel bir kavga etmen gerekiyor. Yani seni bilmem ama ben olsam öyle yapardım. Sonra da eşinden boşan. :D Neticede ipliğin pazara çıkmış.
02 Yorumla- +1 yıl
Umarım ciddi (?) değilsindir?
Arkadaşın çok güzel yapmış iyi olmuş inşallah karın seni boşar hoşaf herif.
30 Yorumla
+1 yılNede güzel gelip anlatıyorsun burda cidden inanamıyorum artık şu dünyanın haline
110 Yorumla- +1 yıl
Ya bir şey diyebilir miyim çocuğun var mı?
Soran+1 yıl2 oğlum var
- +1 yıl
Abi yapma be gerçekten sevmiyor muydun eşini
Soran+1 yılEşimi seviyorum ama diğer kızdan da hoşlandım
- +1 yıl
Öyle bir sinema yok karımı seviyorum ama kızdan da hoşlandım birazcık empati kurmanı istiyorum senden sana eşin böyle bir şey yapsa kendini nasıl hissedersin ya birazcık olsun lütfen kendini onun yerine koy beni ilgilendirmez ama yaptığını hissetmeni istiyorum burda gelip yaptığını demiyorsun ama arkadaşını seni söylediğini diyorsun
Soran+1 yılAldatmak etik bir davranış değil karaktersizlik bunu kabul ediyorum. Ben sorduğum şey o çocuğun gidip bunları eşime anlatması doğru mu yanlış mı ben bunu soruyorum ama insanlar sorduğum soruya cevap vermek yerine bana hakaret edip küfür ediyor gelen görüşleri okursan anlarsın.
- +1 yıl
Böyle bir sorun için ne cevap vermelerini bekliyordun tabiki doğru yapmış vicdanı acımıştır kesin ondam demiştir bende olsam bende derim
Soran+1 yılBu kişi erkek ama kız olsa bende öyle düşünürüm haksızlığa tahamm0l edemediği için gidip anlatmıştır der geçerim ama bu kişi erkek ve niyeti daha farklı gibi geldi bana belki eşimin gözüne girmeye çalışarak birşeyler yaşamak istiyordu
- +1 yıl
Ne oldu öyle bir şey zoruna gider dimi kötü bir şey
- +1 yıl
Senin önüne gelen her kadına uçkurun kalktığı için arkadaşının da öyle olduğunu düşünmüşsün hemen kaldı ki sen başkasıyla olurken iyi noldu şimdi karının namusunu mu düşünür oldun?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık hiç bişey eskisi gibi olmayacak. İsterboşan ister boşanma.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşini sevmek yerine neden aldatmayı tercih ettin? O kadın sana bi evlat veriyo annen gibi sana bakıyor zaten evlilik denilen sey o saatten sonra asla yan gözle dışarı bakmamak sadece esine cocuguna odaklanmak değil mi? Neden yaptınız ben sadece yargilamadan soruyorum esinizde olmayip disarida olan sey neydi?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOh olmuş süper olmuş arkadaşında alkışlanacak adam.
21 Yorumla- +1 yıl
👏alkisladm
+1 yılArkadaşınızdan önce kızmanı üzülmeniz gereken kendi kişiliğiniz ordan başlayabilirsiniz...
20 Yorumla
+1 yılYavuz hırsız ev sahibi bastırırmış, kendi yavşaklığında sıkıntı yok eşine söylenince mazlumu oynuyor
20 Yorumla
+1 yılOhh ne güzel olmuş umarım tüm aldatanlar yaşar bunları karaktersizler
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 xper olmuşsun daha d0n 5 xperdin kız
+1 yılArkadaşına helal olsun gidip anlatmışta en azından maymun gözünü açmış erkenden yoksa hala o masum kadıncağızı salak yerine koycaktın.
00 Yorumla
+1 yılHepinizin yaptiği yanliş Yani arkadaşını eleştiremem kimseyi eleştirmek haddime değil nasıl bir niyetle yaptı onu da bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGidip eşinden af dileyeceğine gelmişsin böyle adama ne söylenir diyorsun adam derken yanlış anlama senden bahsetmedim
00 Yorumla
+1 yılbi boku yiyosun başkasına niye anlatıyosun yani seninki de beyin tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılEşşeklik bendeki ona anlatıyorum tamamıyla hak veriyorum sana
- +1 yıl
ben senin yerinde olsam parayla adam tutup o arkadaşı dövdürtürdüm
- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılsadakatsiz dizisinden etkilenmiş senin arkadaş dediğin eleman
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş demeye bin şahit ister
+1 yılPeki senin karakterinde birine ne denir? Bi kaybol yaa!!!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın değil kendi derdine düş... Umarım karın affetme aptalligina düşmez...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. İyi etmiş. Arkadaşındansa önce kendi karakterini sorgula.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılbir koltukta iki karpuz taşınmaz eninde sonunda biri düşer.
10 Yorumla
+1 yılSen arkadaşından arkadaşın da senden s...
Eşini de ikna etmistir bir şekilde :)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonu arakdaşınızın anlatması ve karaktersizliği mi sizce sizin aldatmanız ne oluyor peki kendi suçunuzu ne güzel süslü iyi bişey gibi göstermişsiniz ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Senin karakterli insana ne demeli once onu tartismak gerek
00 Yorumla
+1 yılSeninkinede birileri göz koyar kardes hayırli olsun
00 Yorumla
+1 yılBana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim sfdfs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Aldatmaya karsiyim, evliyken daha da fazla ama ne diyim olan olmus zor yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer arkadaşın erkek ise karında gözü vardır, burda bazıları aferin ona filan demiş. prtalik kaşar kayniyo
010 Yorumla- +1 yıl
Doğru olan iki kişinin arasına girmemek
- +1 yıl
Yaa siz uzaktan ne kadar hetseyï kolay yorumluyorsunuz ahkam kesiyosujuz, karı koca arasındaki şiddet haricinde kimse müdahale edemez.
- +1 yıl
Belki adamın niyeti kötü kadında gözü var
- +1 yıl
Valla tvlerde böyle haberler görünce herşey normal gibi geliyor
Soran+1 yılArkadaşım dediğim kişi erkek
Yaptığın çok ahlaksızca ve karaktersizce madem ki aldatacaksın ne diye evlendin? Aynısını karın yapmış olsaydı ne hissedecektim acaba aaa ama pardon siz erkeksiniz yaparsınız ama kadınlar yapamaz değil mi? Ahlaksızlarr
10 Yorumla
+1 yılesinde baskasiyla yapar ki sen yapiyorsan oda yapar kardeş yazik ediyorsunuz yuvaniza
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAferin arkadaşına karakterli adam gibi adammış sense ş. refsiz itin teki umarım kadın kurtulur senden
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsan olan senin yaşadığını yaşamaz merak etme
+1 yılKarakteri bozuk olanın sen olduğunu düşünüyorum. Üzülmeye ya da kızmaya hakkın yok. Hakkın olan hayatının sonuna kadar yalnız yaşayıp o şekilde ölmek.
30 Yorumla
+1 yılBüyük ihitmal trollsün ama bu soruyu bu şekilde sormak bile kınamak istemiyorum ama ne gurursuzsun sen ya tek şanslı noktan arkadaş konusunda o da gerçeği söylediği için.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış yaptın ve farkındasın diye düşünüyorum bence eşinin güvenini kazanmalısın eğer seviyorsan.
00 Yorumla
+1 yılO arkadaş adam olduğunu ispatlamış sen gizli üyelikle KizlarSoruyor da duymak istediğin cevapları aramaya devam Ke
10 Yorumla
+1 yılHak etmişsin ne diyelim o yüzden bu saçma sapan sevgili işlerine bulaşmayın böyle kötü sonuçlar doğuruyor
00 Yorumla
+1 yılGüya o arkadaş güya sende kocasın işte ne bekliyodun tebrik mi edelim
10 Yorumla
+1 yılAvukatla bir görüş derim, bu arada beraber oldugun kadına eşinin birşey yapmayacagından emin ol 🥲
00 YorumlaSen önce kendi karakterini sorgula aptal, arkadaşın doğru olanı yapmış.
00 YorumlaNe yapmayı düşünüyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlığımı kesmeyi ve ne olursa olsun babama bile bir sırrımı anlatmamayı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter sorunu onda değil sende gibi sanki
20 Yorumla
+1 yılAhahahhaha oh iyi olmus pislik
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. O arkadaş eşinden hoşlanıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle sezdim
Karın aldatsaydı onu döver öldürürdün.
10 YorumlaHem aldatıp hem de neyapacagini sorman?
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne