Yatağın altına ses kayıt cihazı yerleştirdim işten dönünce bakayım dedim sevişme sesleri geliyordu. Durumu fark ettiğimi henüz söylemedim. Çok üzgünüm fakat eşime deliler gibi aşığım ne yapacağımı bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Soru eğer ki trol değilse eğer öncelikle eşinden şüphe duyacağın ne oldu da yatağın altına ses kayıt cihazı koydun?
Olayın öncesinde yaşananlar da önemli.
Ses kaydında duyduklarına, ses kaydında duyduklarının aldatma sayılabilecek bir eylem olduğuna (eşiniz belki film felan izliyordu) emin olmalısınız.
En son olarak da kendinize benim eşim bana bunu neden yapar o öyle biri mi ya da ben nasıl biriyim sorusunu sorun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Trol soru değilse, gerçekten bu olduysa öncelikle p*rno izlenmiş mi tv de ya da bilgisayarda diye bak, belki eşin yatağa uzanıp p*rno film izlemiştir, evde ki bigisayarların ve telefonların geçmişlerine bak, ne izlenmiş diye.
Eşin seni aldattıysa sevişme seslerinden önce diyalog da olması lazım, adam eve geldi ve bir kelime bile konuşmadan sekse mi geçtiler direkt?
Aldatıldığından eminsen de bu kayıtla birlikte bir avukata git ve boşan hemen, avukat seni yönlendirsin, hem aldatılan hem de nafaka ödeyen konumunda falan kalma sakın, mutlaka avukatla birlikte hareket et.86 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Yaş dilimin doğruysa, hatayı kendinde aramalısın.
2. Bu yaşta bir kadın evli birde kolay aldatmaz , eşinden şiddet görüyorsa veya eşi cinsel ihtiyacını karşılamıyor veya bencil davranıyorsa , son olarak kirli paspal biriysen olabilir. Ses kaydı yeterli olmaz. Ya erotik izlediyse? Hani trolsun ama yinede bir ihtimal diye ve diğer bazı erkekler ders alsın diye yazdım.55 Yorumla- +1 yıl
@Allltokat teşekkür ederim. Haklısınız ifade etmek istediklerimden biri buydu.
- +1 yıl
@Musti423 mesele sadece erkekler kötü meselesi değil kardeşim, içinde bulunulan duruma göre görüş bildirdim. Mesela Bir kadın , dünyanın en çirkin erkeğini sevse, onun için en yakışıklı odur. Arkadaşında ifade ettiği gibi kadın zevk için ve basit sebeplerden dolayı aldatmaz özellikle yeni evliyse. Bakış açılarımıza göre düşüncelerimizin değişik olması çok normal.
- +1 yıl
@Allltokat aldatmanın mecburiyeti ya da zevki mi olur ya? Aldatmanın nasıl bir bahanesi olabilir iyice kafayı sıyırdınız. Aşk olduktan sonra çözülemeyecek hiçbir şey yok. Konu cinsel yetersizlikse üroloğa gidilir, psikolojikse destek alınır. Aldatmak hiçbir şeyin çözümü değil. Ayrıca hayatımda gördüğüm en büyük cinsiyetçisin. Yok kadınlar zevkine aldatmaz, erkekler cinsel hayatı harika olsa bile aldatabilir vs. Bu nasıl bir cinsiyetçilik aga? Aldatmanın ne cinsiyeti ne de bahanesi olur. Adam deliler gibi aşığım demiş döveceğini vs de sanmıyorum.
Sessiz kalır yutarsan, asla çözüm bulamazsın. Aşık olmak ile delilik arasındaki farkı unutma. Aldatmanın bir bahanesi asla olamaz. Bunu eşine söyle ve yüzleş.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
51Cevap
+1 yılErkek sesi var mıydı?
Eşinizle konuşup yüzleşin. Ya vazgeçin ya da vazgeçirtin.. sessiz kalarak buna göz yummuş olursunuz.
Ben olsam ne kadar seversem seveyim vazgeçerdim.190 Yorumla
+1 yıl🧐🧐🧐🧐Güzel bi trol olmuş biraz daha üzerinde çalışılabilir aslında 🤔🤔🤔🤔
121 Yorumla- +1 yıl
👌👌👌
Kayıttan haberin yokmuş yetip yetemediğini sor bakalım. Hatta öyle duygusalca yaklaş. Memnun edemiyorum diye düşünüyorum. Doyuyor musun falan diye sor. Hem de bunu saçını okşayarak yap. Gözlerine bakarak yap.
Eğer yalan söylerse kaydı çalıştır ama seslerin eşine ait olduğundan emin olmalısın10 YorumlaBoşa Gitsin karıyı. Ses kayıtlarını mahkemede delil olarak sunarsın. Paranı bari yemesin. O kadın niye aldatıyor biliyor musun işte böyle aşığım diyerek her istediğini verirsen kulu kölesi olursan seni erkek gözüyle görmez. Boşanınca kendin gibi bir dul bayan bulur evlenirsin. Dünyanın sonu mu sanki.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İşin ihanet kızmını görmezden geldin diyelim. Aşk varken gurur olmaz dediğini de farz edelim.
Peki ya eşinin seni istemediği gerçeğini ne yapacaksın? Başkasını senden fazla arzuladığını, ona karşı olan duygularının sana olan duygularından daha baskın olduğu gerçeğini nasıl kabul edeceksin?
Bir kadın ihanet ediyorsa, o adamı kafasında bitirmiştir.
Daha sonra çok daha fazla üzülmemek için hemen bu gün ayrılmalısın.10 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş..
Öğrenmen lazım sanırım nedenini
Bazen sevgi yetmiyor.. ya da sen yettiğini sanıyorsun
Sanırım yüzleşmeden bunu öğrenemeyeceksin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa zaten aldatmayı da illa ayrılınacak diye kural haline getirdiler. Nitelikli dolandırıcılık yapsa hatta daha ağırlarını yapsa boşamıyorlar. Toplumsal empoze bu, affetmek istersen edersin.
00 Yorumla Saçmalama bir insanın onurunu zedeleyen eşten ne hayır gelir. Karaktersizin önde gideni o kadar emek vermişsin sevmişsin yuva kurmuşsun sen işe giderken o başkalarıyla fingirdeşiyor hala seviyorum diyorsun. Sanırım biraz sen böyle süründürülmekten zevk alan birisin. Oldu olacak gözünün önünde yapsınlar sende izle ama seviyorum de sinirlendim gerçekten.
00 Yorumla
+1 yıl😏😏😏😏 yani kamera yerleştirseydiniz keşke. Allah akıl fikir versin.
20 YorumlaAldatiyorsa bitmistir kusura bakmada daha kotusu ne olabilit sevme katdesim sevme unutirsun metak etme
31 Yorumla
+1 yılilk önce yaptığın şeyi sorgulaması öneriyorum, yatağın altına ses kaydetme cihazı koymak ne? ikincisi p*rn* izliyor olabilir? insanın kendini tatmin etmesi gayet doğal. ve trol ise ahahahah
10 Yorumla
+1 yılSeni aldatana aşık nasıl olursun kendine gel önce derhal boşanıp kurtulmaya bak. Allah aşkına lütfen bu kadar saf olma derhal nokta koy. Bu ilişki bitmiş esin seni sevmiyor.
10 YorumlaNe kadar seversen sev...
Ama vazgeç.
Erkek sesi geldiğine emin misin?
Mast yapıyor olabilir.11 Yorumla- +1 yıl
p*rno izliyor da olabilir.
Neden her akşam bir kişi aldatma senaryosu ile soru soruyor 🖕🖕
20 Yorumlaesra ezmeciyi takip et. hatta ondan destek al. iyi bie psikologdue
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ne seni tanıyorum ne eşini. Ne de aranızdaki. münasebetin durumunu. Bu durumda kimse sana sağlıklı bir çözüm sunamaz. Sorunlarını çözme şansın, sahip olduğun potansiyelinden fazla olmaz. Kendi secimini yap.
00 Yorumla
+1 yılSize de benim fikrim saçma gelecek ama, bildiğinizi unutun ve bir daha hiç bilmeyin.
52 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
👍👍
+1 yılDevam edersen kendine olan saygını kaybedeceksin ama
10 Yorumla
+1 yılgönlü senden gitmişse yapacak birşey yok infazını ver gitsin ve asla üsteleme efendilik sen de kalsın
20 Yorumla
+1 yılBu aldattığının kesin kanıtı değil o tür videolar izlemiş olabilir. Kesin aldatmaya kanıt istiyorsan odaya gizlice kamera koy.
115 Yorumla- +1 yıl
Ses cihaiz varmış sevisme sesi duymustur yetmez mi
- +1 yıl
@Reco000099 bende diyorum ki kadın o tür video izlemiş olabilir
- +1 yıl
Iyide belki konuşma var askim harikasin devam et dio mesala:)
- +1 yıl
@Reco000099 Türk ifşa sayfaları da var biliyorsun değil mi?
- +1 yıl
Izliosun sende sanirim arada:)
- +1 yıl
E karisinin sesini tanimicak mi da adam:)
- +1 yıl
@Reco000099 lan diyorum ki kesin aldatmaya kanıt istiyorsa odaya gizli kamera koysun ne bir saattir inatlaşıyorsun benimle! gerçekten aldatma varsa kadın bir daha yapar! Yeter sabahtan beri her dediğime muhalefet olmandan bıktım nefret ederim benimle inatlaşan insanlardan!
- +1 yıl
Bence psikolojik sorunlarin var:)
- +1 yıl
@Reco000099 var evet!
- +1 yıl
Bariz ortada o yuzden uzatmayalim bys
- +1 yıl
@CutieJat bende laf anlatırken bunaldım.
- +1 yıl
@CutieJat al birini vur ötekine
+1 yılEh be canim ne diyeyim ki, kim bilir bekarken hangi kadının ahını aldın
20 YorumlaEğer bu konuda eminsen hadi ordan et gitsin o*uspuyu. Ona unutamayacağı bir ders ver öyle gönder yoksa içinde kalır.
02 Yorumla- +1 yıl
Unutamayacağı bir ders nedir?
Seviyor olabilirsin lakin belliki mahremiyetin elden gitmiş eşinle konuşup bu işi neticelendirmekten başka şansın yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacağımı nasıl bilmiyorum.
Elinde delil ile mahkemeye başvuru yapacaksın boşanıp yoluna bakacaksın fakat tavsiyem gizli kameraya da al00 Yorumla
+1 yılBu kurguya puanım sıfır.
83 Yorumla- +1 yıl
Sadakatsizi izliyor sanırım
- +1 yıl
Ya da canı sıkılıyor.
- +1 yıl
Değişik bir can sıkıntısı
+1 yılBana troll soru gibi geldi bu, çok gerçek dışı 🤔
80 Yorumla
+1 yılBir kalbe iki kişi sığmıyor. Affeden kişi sen oldukça yoksayılan da sen olursun kendine saygın varsa bitir herşeyi. Hayatta unutulmayacak ve bitirilmeyecek hicbisey yok. Sadece kendi menfaatini gözet.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seviyorum diyorsun demek ki eşin ne isterse kabul edecek gibisin..
10 Yorumlaenişteyide al gel evde üçünüz yaşayın mıtlu mutlu hala aşıksan..
10 Yorumla
+1 yılaşıksın ama seni aldatıyor aşkının bitip nefrete dönüşmesi lazım bence
10 Yorumla
+1 yılBoşanacaksın sende bulamadıklarını başkasında bulmuş
10 YorumlaAldatan insan yine altadabilir
Tekrardan güven kazanmak zor olabilir20 YorumlaEminseniz kesinlikle affetmeyin. Sizi kandirmasina izin vermeyin. Bir kere yapan bir kere daha yapar
10 Yorumla
+1 yılBen başka senarist bakayım
70 Yorumla
+1 yılBelki eşin kendini tatmin etmiştir sadece...
71 Yorumla
+1 yılgit hemen yarin bosanma davasi ac elindeki kayd nafaka iste o odesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAma sevgilisiyle adeta uçuyordu değil mi. Sevgilisi senden iyiydi herhalde
03 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTroll soru gibi geldi ama eve kadin atiyorsa olay bitmis git mahkemeye tazminatli bosanma davasi ac kadina da adama da
10 Yorumla
+1 yılAldatan insan yine aldatır.
Affedilmez bir durum Rabbim yardimcin olsun.20 Yorumla
+1 yılBence yüzleş ve seni daha fazla kandırmasına izin verme
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç umursama seviyorsan ama aldattığını nerden biliyorsun
222 Yorumla- +1 yıl
Seslerden anlamış heralde inliosa
Cevap sahibi+1 yılEe ne olmuş yani
- +1 yıl
Kadin adamin altinda inliodur ikisinin sesi geliosa aldatmış olmuo mu işte onu diorum:)
Cevap sahibi+1 yılAldattıysa aldattı tamam bi hata yaptı olan oldu, erkek yapınca erkektir yapar affet ama kadın yapınca wow boşan 🙂
- +1 yıl
Yok canım iki türlü de boşansınlar bence ben öyle demedim:) sen ne yapardin
Cevap sahibi+1 yılNasıl ne yapardım 🙂 ne yapim
- +1 yıl
Sen kocani bassan öyle ne yapardin:) hadi 3 lü yapalim demezdin heralde boşanırdın:)
Cevap sahibi+1 yılYani öyle yapardım aslında haklısın 🙂
- +1 yıl
p*rno izliosa peki kadın olabilir mi:)
Cevap sahibi+1 yılGizlinin karısı mı
- +1 yıl
Aynen:)
- +1 yıl
Yalnız sıfat çok iyi gizlinin karısı hahahah:)
Cevap sahibi+1 yılEe ne diyeydim ya @Reco000099 un karısı mı 😂
- +1 yıl
:) : ) Allah korusun seni de beni de :) ama kadin film izlio da olabilir sanki:)
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle dedin 🙂 film de yatakta yüksek sesli izlenmez ki ama
- +1 yıl
Şu muhabbete normal yoldan devam etsek sen mesaj atsan sa:)
- +1 yıl
Çoluk çocuk doluşuo burda malesef
Cevap sahibi+1 yılAynen, öyle düşünüyorsan sormam lazım diye bi site var aynı burası gibi, oraya üye olabilirsin orası daha seviyeli çoluk çocuk fazla yok
- +1 yıl
Kime diom bayan gizli:) de hadi
- +1 yıl
Ben seninle normal yoldan muhabbet edelim diorum burda kırk saat sayfay yenileyip durmak yerine ama istemiosan sorun yok tabi
Cevap sahibi+1 yılGizlinin karısına yaz belki istediğini verir 😂 hadi byebye
- +1 yıl
Istediğim neydi ki benim neyse sen bilin
+1 yılAyrıl seni unutani sil
50 Yorumla
+1 yılBlabla bla kimse inanmadi
50 YorumlaBana neden boyle bir koca düşmedi?
52 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
Nasi yani :) - +1 yıl
@Frambuazlicupcake nasili mi var? Adam süzme:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan al karşına konuş eğer doyumsuz ise katlanabilirsen swinger cuckold olabilirsiniz ki renklendirir cinsel hayatınızı
00 Yorumla
+1 yılHala seviyorum mu diyorsun?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmiş olsun, neyden şüphelenip ses kayıt cihazı koydun ki
20 Yorumla
+1 yılAh ya geçmiş olsun Valla byük acı büyük yıkım Allah kiömsenin başına vermesin böyle bişeyi Öncelikle sakinleş Sonra koy kapının önüne onu
21 Yorumla- +1 yıl
İnanmayın bu gerçek değil
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılAlt kattan gelşyodur belki
40 Yorumla Geçmiş olsun kardeşim
30 Yorumla
+1 yılKimseyi dinleme içinden geleni yap
30 Yorumla
+1 yılSes kayıt cihazı yerleştirdiğine göre guvenmiyorsun güven yoksa aşkın çok ta bı önemi yok zaten...
33 Yorumla- +1 yıl
Yapmak zorunda ne yapması lazım bazen gerekiyor 🤔
- +1 yıl
Hahaha aldatmış daha neyin güveninden bahsediyorsun acaba
- +1 yıl
Onu aldattigini başta nerden biliyordu güvenmedi ki ses cihazı koydu
+1 yılKuma ile yaşamayı öğrenirsin gari hayırlı olsun
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılCok acı bir durum insan cellatina asik olduysa
#Emirhancankir100 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Kanka esin ayip etmis sana ya
20 Yorumla
+1 yılÖnerim daha zevkli bir insan ol yani daha zevk verici bir adam ol tatmin etmiyorsundur eşinle iğrençleş ve bu onun hoşuna gidicek
00 YorumlaSatışa çıkar geceliği 1000 lira öldür demicem boşuna hayatın mahvolur en azından üzerinden para kazan vasıflı ırıspi yap onu sonra yeni hatun bul evlen çalışma ırıspinin kazandığı paraları ye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılTrolll kokusu geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evlendiğimde eşimin beni aldattığını öğrenirsem kendimi tutamayıp önce onu orada parçalara ayırıp köpeklere yedirir sonra yurtdışına gidip hiç bişey olmamış gibi hayatıma orda devam ederdim
21 Yorumla
Soran+1 yılUtanmadan beğenmişler üstelik beğenenler kadın.
Belli ki cahil bir insansın, aldatmışsa yapacağın en fazla şey boşanmak ve kendine yeni bir sayfa açmak
+1 yılBence eşinizle yüzleşin sizin için daha iyi olur hem gerçeğide anlamış olursunuz
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim beni aldatıyor ama deliler gibi aşığım, ne yapacağımı bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler