AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
cok zor bir durum fazla ilerlemesi iyi değil biran önce çözüm
Konuşcaksın yapcak bir şey yok çift terapistine gidin sonra çift terapisi önemli
Aldatıldığına emin misin?
Dinlet doğruları öğren
İnanamıyorum kadınsınız ve bu hanzonun yorumunu beğeniyorsunuz. Muhtemelen kadın hesabı kullanan başka bir hanzosunuz
Şimdi ben seni aldatan başka birinin altında zevk çığlıkları atan kahppenin birine orrospu dedim diye hanzo oldum yani senden 10 numara 5 yıldız ala geyik olur o boynuzlarla gezersin evde ve hatta yakında swinger videon bile çıkar Puşt
Kendinde misin kafasına sık demişsin
Gebert doğru dedim ihanetin telafisi olmaz bir kere affedersen yine yapacak gebert gitsin
Ruh hastası, kadın aldatırsa boşanırsın kendine yeni bir yol çizersin gidip öldürmezsin. Nereden öğreniyorsun bu tarz çağ dışı şeyleri biraz kendini geliştir. Kaç yaşına gelmişsin hâlâ daha beynini kullanamıyorsun. ihanetin telafisi olmaz ne alaka bunlar ne kadar karaktersiz sözler, telafi beklemene gerek yok bütün ilişkini koparırsın yoluna bakarsın
İşte bu ülkede Swinger tarzı ahlaksızlık senin ve senin gibiler yüzünden aldı başını gidiyor modernleşme altında gavatlik yapmak size doğal geliyor hatta sen şimdi bu kadını boşasan oda gitse ses kaydını dinlediğin arkadaşım le evlense doya doya ona verse sen rahatlıkla evlerine gidip karından dolayı ortak olduğun adama "merhaba eski karımın yeni kocası" diye el sıkışır öper ve hatta oturur o orrospunun hangi pozisyonu sevdiğini bile konuşursunuz karakterini s. keyim ben senin
Sen ne zekalısın acaba. İnsan öldürmeyi düşünen aşağılık bir yaratıksın. Umarım evli değilsindir seninle eş olacak kadına yazık günah
Sen kısaca benim mabadim yemez desene:))
güzel kardeşim olmaktansa cinayet işlemeyi tercih ederim
S*tir git psikoloğa. Sen insan değilsin. Nasıl bir ortamda yetiştin hangi s*lakça dizileri izledin de bu denli bağnaz bir s*alak oldun.
Sen kesin o ses kaydını dinlerken tahrik te olmuşsun dur pezzzevenk
A*ını yurdunu s*ktimin katili senden daha şerefli biriyim kapat o pis çeneni beni tanımıyorsun etmiyorsun neye dayanarak sen şöylesin böylesin diyorsun
Tahrik oldun tabi dümbük seni cezaevinde elime düşecek sin sen çek pas sopasıyla fantazi yaparım sana senin gibi gavatlarin yasamaya hakki yok aldığınız nefes haram senin
Biyolojik bir atıksın. Senin gibi adamların bu ülkeye hiçbir faydası olmaz. Topluma zararlısın, bütün konuşmaların ekran görüntüsü aldım pazartesi avukatıma veriyorum IP adresinden kim olduğun tespit edilebilir. Beni tehdit etttin bunun anayasada cezası var bilmiyorsan Google ye tehdit suçu deyip araştır, kadınları öldüreceğini kaç kere itiraf ettin bunun da cezası var. Şahsıma şerefime onur kırıcı ifadelerde bulundun bunun da cezası var, Google den araştırabilirsin. Avukatımla daha detaylı konuşup kaç tane dava açabiliyorsak hepsini açacağım. Burası Türkiye Cumhuriyeti, muz cumhuriyeti değil, öyle kafana göre sallayamazsın. Allah'a şükür durumum çok iyi, para hiç sıkıntı değil bu davanın peşini de bırakmayacağım. Öyle klavye arkasından sallamak neymiş göstereceğim sana
Hiçbirşey olmaz takipsizlik çıkar en fazla ifade olur onuda mazeret gösterir avukatı yolların bu arada Selam söyle avukatına memnun olurum bu tip dosyalarda gizlilik kararı alınmaz dolayısıyla adresin de belli olur bakarsın yüz yüze konuşma imkânımız olur bende senin itiraf olan bu payını eşine anlatırım tatlı tatlı seks sohbetinizi konuşursunuz sen bu tehditleri başkasına anlat Allah şahit senin o dilini koparırım göt elinden geleni ardına koyma şerefi olmayanın şerefine hakaret etmisim lan dürzü demekki kadına sen yetemedin başkasına veriyor az bile yapmış parası çokmuş sen o paraları rulo haline getir bulduğun ne kadar delik varsa monte et oralara :)
Dangalak mısın ben eşimle boşanma aşamasındayım. S*ktir olup gitsin nereye giderse ben yoluma bakarım. Göreceğiz en fazla ne oluyor sen dua et hakim istifa etsin
Lan mal hani aşıktın sen eşine ne oldu?
Mantıklı olan boşanmak çünkü
Sen fazla iyi niyetli sin malı batsin canımı kurtarayim deyip nafaka falan ödemez sin inşallah bari iyi bi dövseydinde öyle boşasaydin diyecem onada itiraz edeceksin geçmiş olsun aldatma bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi
allah yardim etsin abim zor Gercekten
Ses kaydı ileolmazgoruntu al
Tuuurrrroooollllllll
Eşin seni aldatıyor ve eminsin niye hala birliktesin? zaten istese aldatmazdı. hemen boşan.
Bırak tadını çıkarsınlar
Yok artık yaaaa
Safmısın seni sevmeyen birini sen niye seviyosun
Bazen insanin elinde olmuyor. Gercek seven insan kalbinden hemen atamiyor malesef. Keske dediginiz gibi kolay olsa hersey😔
İyi de karşındaki kişi sana değer vermesse sende vermiceksin ezdirmiceksin
Kendini
Dedigim gibi bunu yapmak , eger cok seviyorsan malesef hic kolay olmuyor.
Peki senin düşüncen.
Karisina ses kaydini dinletmeli. Ve niye yaptigini sakince sormali. Karisi sevmiyorsa mecburen cok zor olsa da ayrilmali😔
aralarına 3. olarak katılmayı iste
Belki p*rno izliyordur
Alış aldatmayan kadın yok
E koymasaymış şüphelenmeseydi sürekli aldatacaktı
Hemde sizin yatağınızda? Midem bulandı :/
Bir an önce yol ver
Çok acı bir şey söyleyeceğim sen aşıksın o değil
Birlikte yapinmuhtesem 3 lü olursunuz
Grup mu:)
@Reco000099 aynen
Böyle bi fantezin oldu mu hiç
Erkek sesi duydun mu?
Beyin yanmış geçmiş olsun
Şakaysa komık değilse daha komik
bırak gitsin
Bu kurguya puanıııım
salla beya
Demek ki o sana aşık değil ayrıl değmez o kadına
Yav he he
boşa aptallık etmeeeeeeeeeeeeeee
🥺🥺🥺🥺çok üzüldüm
Aldattığından emin olduğunda sal gitsin
Ayrıl dünyada ki tek insan o değil
Bu soru trolllllllllll
Fake soru
Ya he he yalançıııı
hımmm. Dedektif tutmalısın
Olur öyle affet
Aldatmanın nesi affedilir lan sabah çay koymayı unutmaya veya beyazı renklilerle yıkamaya benzetmeyin bu işi.
@Lancel sen affetme o zaman
Ahlaksızlığı normalleştirin aldatmayı normalleştirin hayvana çocuğa kadına tecavüzü normalleştirin başka neyiniz kaldı normalleştirecek hiç mi sınırınız yok sizin?
@Lancel bunların suçlusu benmiyim
-Olur öyle affet
-Bir kereden bir şey olmaz
-Evlenirler bir şey olmaz
Tanıdık geldi dimi? Aynı hastalıklı zihniyetin ürünü işte toplumsal hayatta herkesin uyması gereken kuralları ve sınırları toplum olarak biz denetleyeceğiz kolluk kuvvetleri her şeye nasıl yetişecek? Ya bu toplumda herkes adam olup bu toplumun sınırları var bu sınırı aşarsan toplum sana gereğini yapar diyecek ya da her şeyi normalleştirecekler başa gelmedik iş kalmayacak. Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytansa ahlaksızlığa karşı susup normalleştirende onun yancısıdır.
@Lancel offf iki dakika şaka yaptırmıyorsunuz ne kadar duyar kasmayı seviyorsunuz
Olur öyle affet
@Lancel hayattan bezdirdin ne zor adamsın sen öyle
zor adam demeyelim de, maketten mesken satışı yapılan yapılar gibi kağıt üzerinde iyi realitede içi boş yapıda olan insanlarda beklenmedik alerjen etkiye neden olabilir yazıyor prospektüsünde diyelim.
Bendede affetsin
@Lancel hay yaşa
@Lancel afetme
Senle olan sevişmesi olmasin
Bence eşinizle yuzlesmeniz gerekiyor
Bu soru trol olmalı
Trol zaten
Bişey olmaz
Nikah tazele
mahkemede delil olrak sunarsın
Adamla beraber 3 lü yapın ya da onları izle
Benimkide boşver bilmemezliğe gel
Sen yapamıyon mu
bir gün aşklar biter
Ya p*rno izlediyse
Olabilir mi
neden ama sen yetmiyomusun ona
Sineye çekeceksin
Hemen allaha dua et hemen. Herşeyin başı dua.
Ah be fake
3lu yapin
Bende aşığım
grup yapın