Nişanım mahvoldu kültürel farklar var. Bu ilişki ne olacak?

Tam 8 yıldır bu anı bekliyorduk gerek okul gerek maddi problemler bize engel oldu maddi problemin temel sebebi sevgilimin ailesinin batmasıydı çocuk önce kardeşlerini okuttu sonra babasına ev aldı bla bla o süreçte çok yıprandık bana zaman da ayıramadı evlilik süreci de uzadı. En sonunda nişanlanalım dedik biz Karadenizliyiz onlar doğulu. Evde sade bir nişan yapalım aile arasında olsun dedik kimse gelmesin dedik kapıyı bir açtım apartmanda zılgıt sesleri 30 tane insan şok oldum rezil oldum resmen içeri girer girmez beni istediler ben odada bile yoktum köpek yerine koydular beni ayrı şok oldum sinirlerim bozuldu geçtim odaya ağlayama başladım yıllardır beklediğim bu muydu diye. Tabi herkes beni göremeyince anladı benim yüzüm düştü toparlayamadım günün sonunda herkes çıktı gitti nişanlımla tartışmış olduk ailemden vazgeçemem dedi ve bende o öfkeyle yüzüğü verdim. Evimiz bile hazırdı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Hem nişanlımı seviyorum hem bu barbar aileyle ömür nasıl geçer bilmiyorum şu an benimle konuşmuyor ailesi rezil olduk falan diyormuş ama ben mi dedim onlara bir apartman dairesine 30 kişi gelin diye sanki benim nişanım değil de köy düğünüydü kim haklı haksız bilmiyorum. Odada Arapça Kürtçe konuşulmasından bahsetmiyorum bile

Nişanım mahvoldu kültürel farklar var. Bu ilişki ne olacak?