Karizma göremiyorum ben ikinci resimde. Karizma, asaletle bilgeliğin birleşimi sonucu oluşur. Günümüzdeyse bilgiye ve asalete dair sadece birkaç kırıntı kaldı. Ben bu tarz insanların pr çalışması olduğunu düşünüyorum ya da toplumun dikkatini ve tepkisini ölçmek amaçlı hazırlanmış algı oyunlarından ibaret olduklarını. Aksi takdirde herhangi bir insan kendini bu denli oyuncak etmek istemez zannımca. Bunun temel sebebi de popüler ve zengin olma arzusu. Diğerlerinden farklı olursam gözler üstümde olur düşüncesi, pek çok insana akıl almaz davranışlar yaptırıyor. Farklı olacağım derken insanlığınızı ve benliğinizi kaybetmeyin lütfen.
cinsel yonelimler :DD kimsenin cinselligine karisma niyetim yok ama o kadar cok gaylik propagandası yapiliyor ki erkekler bunun bi halt oldugunu sanmaya basladi. neden avrupada turk erkekleri revacta? cunku cogunlukla hetero dumduz tipler. turkiyede cok olmasa da yurt disinda gaylik revacta. sirf ozentilikten. bu da kadinlari yaris halinde olmaya itiyor.
bir de, zamaninda erkekler kovaladi, kadinlar kacti. simdi erkekler sıkıldı kovalamaktan. mecburen kadinlar kovalıyor erkekler kaciyor. devir zor. herkes hetero sevgilisine sahip ciksin 🤲🏻
Karşı cinsinin ilgisini çekme çabası ve buna karşılık bulmasının görüldüğü üzere iş yapması. Saçını farklı renge boyatan erkeğin ne kadar ilgi gördüğünü herkes tarafından bilinen bir gerçek olduğu ortada.
Bunu ben de anlamıyorum saygı gösteriyorum da çok itici buluyorum bı yandan ve genellikle de tipi boyu düzgün yakışıklı erkekler böyle oluyor çok garip geliyor
ağırbaşlılık kadınlardada erkeklerdede yok artık. ağırbaşlı olunca hemen “geri kafalı” oluyorsun.. bide cidden beyinleri çocuk gibi erkeklerin yaş almış başını gitmiş ama asla ciddiyet yok.