- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzentilikle alakası yok bunun. Herkes kendine atandığı cinsiyetine göre yaşamak veya davranmak zorunda değil bu erkek doğanlar için de geçerli, kadın doğanlar için de. Her erkek erkek gibi hissetmeyebilir, eril hissetmeyebilir. Bu hormonlarla alakalı olabilir veya ruhsal olarak. Olay şu ki artık kimse içindeki asıl cinsiyeti, kişiliğini saklamıyor. Yapabilen ameliyetla ve tedaviyle cinsiyetini hatta cinsel organını bile değiştirebiliyor. En önemlisi insan hissettiği gibi yaşamalı kesinlikle.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeğin küpe takması, saçını boyaması, kaş aldırması, göğüs, kol tüyleri alması da yakın zamanda tepki alıyordu gay misin kadın mısın diyenler oluyordu şimdi makyaj yapan erkekler için gay ya da kadın gibi diyenler oluyor bence zamanla normalleşir. Ama benim giyim tarzım bu şekilde olmaz ya da makyaj yapmam yapana da saygı duyuyorum beni ilgilendirmez özel hayatı
10 Yorumla
İnsanları cinsiyetten uzaklaştırmak istiyorlar
Erkek kadın vesaire cinsiyetsiz bir tanım var.
Ne olduğu belli olmayan bir şey
Erkek neslini
Kadın neslini bitirmek istiyorlar
Mesela bak şu fotoğrafa
10 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Özentilik farklı olmak istiyor şimdi bilemeyiz belki yaşayanlar için bu durum zordur kimsenin günahını almak istemem neticede herkesin kendi hayatı bana göre sosyal medyanın etkisi çok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi için geçerli olduğunu düşünmüyorum kaldıki maskülen görünmeyi ben hiç kimseye yakıştırmıyorum daha kibar görünmek daha hoş bence çok aşırı feminen görmesinler tabii ki ama çok böyle aşırı derecede kaba maskülen bir görüntü de hoşuma gitmiyor ayrıca birkaç ay sonra 2023’e gireceğiz artık cinsiyet diye bir şey kalmadı bitti yani insanlar istediği gibi yaşıyor kimse dünyaya geldiği gibi ölmüyor hiçbir şey mutluluklar önemli değil bence bir şekilde üretsek yeter yani cinsiyete gerek yok diye düşünüyorum böyle düşünmek daha sağlıklısı yaşadığımız çağ bizi buna zorluyor zaten
66 Yorumla- +1 yıl
İstersek 2300 girelim hayla cinsiyet olacak
- +1 yıl
Ama yook yok oluyor😂
- +1 yıl
Hem böyle düşünmek daha sağlıklı diyprsun hem de yaşadığımız çağ bizi buna zorluyor diyorsun. 😂 kendi iradesine sahip olmadan önüne ne konulursa onu yiyen köle bir topluluk olmuşsunuz. Ne deseler doğrusu bu diyip itaat edeceksiniz. 😂
- +1 yıl
Zorlanıyor musun seçiyor musun kendi içinde çelişkiye düşmüşsün karar ver :)
- +1 yıl
kibarlıkla kadınsı olmanın hiçbir alaksı yok ya
- Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u +1 yılKendi tercihleri sanırım
10 Yorumla
+1 yılBu tarz erkeklere travesti diyoruz. Normalde erkek olarak gerçekleşen ancak kendini kadın olarak tanımlayan kişilere verilen isimdir. Transalar heteroseksüel, biseksüel, eşcinsel, aseksüel olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlığın her canlının ve hatta tüm dünyanın doğasını bozmak gibi bir huyu var ve bu dünyanın balını kaymağını yiyen çok küçük bir kesim bunu dayatıyor. İnsanlık artık kendi doğasını da bozuyor. Ne kadınlar kadın gibi ne de erkekler erkek.
Bir cinsiyetsizliktir gidiyor. Modern ve iyi bir şeymiş gibi bir günden güne buna itiliyoruz. Kadınlar yetmedi, erkeklere de makyaj vs malzeme satıp para kazanacaklar. İleride çaresizlikten androidlerle falan takılacağız herhalde, normal bir karşı cins bulamayacağımız için. Tabii bundan da para kazanacaklar.00 Yorumla
+1 yılPopüler kültür, sosyal medya etkisi. Allah kahretsin ne kadar çok yumuşak erkek varmış keşke bu kadar ilerlemeseydi her şey sosyal medya felan o yüzden kültürümüz yozlaştığı için herkes ya içinde olanı dışarı vurmaya başladı ya da dediğim gibi özenip etkilenerek böyle ne olduğu belirsiz şeyler türedi
30 YorumlaSosyal medya ve genel akım medya. Toplum olarak her şeyi abartmakta üstümüze yok. Bir insanın kendine bakması, hijyene önem vermesi güzel şeyler ama etrafımda o kadar fazla aynı tipte insan var ki kadın erkek fark etmez robotlaşıyoruz ve bu çok saçma. Aynı burun, aynı ten, aynı kıyafetler …
10 YorumlaSiz kadınlar nedeniyle böyle değiştiler. Kısa paçalı çocukları çok sevdiniz, pembik yaşayan kızlar grubunuz ile, minnoş hareketler filan derken, eğitimsiz ama bazı şeyler nedeniyle parayı bulup göbeğe kadar açık gömlek düğmesi, kısa pantolonu ile nargile kafedeki çocukları çok sevdiniz. Muhafazakar kadınların özellikle seküler erkek bulma ve resim paylaşma telaşıyla her şey buraya evrildi. Şimdi şikayet ediyorsunuz. Daha da kötüsü olacak bence, olsun. :)
01 Yorumlaİnstagramda orada burada daha çok takipçi kastıkları için olabilir mi? Kadın gibi görünüp erkek gibi küfür edip ortam sağlayanlar para kazananlar var. O yüzden bazıları böyle iğrenç şekillere bürünüyorlar. Para için hayatlarını satıyorlar. İğrenç bir olay iğrenç kişilikler bunlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. S* pu feminik kesim biz kadınsı, yumuşak erkek seviyoruz diye onları iyice yumuşatıp, yoldan çıkardı. Ve medya da buna destek oldu.
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Şaka mı bu soru?
Tam tersine inanılmaz bir maskülenleşme var
Sokaklarda sakalsız erkek kalmadı
Herkes maymun gibi kıllı dolaşıyor
Erkekler maskülenliğe çok aşırı derecede bağlandılar
Eskiden böyle değildi erkekler daha insancıl davranırlardı
Şuanda resmen erkekliğe tapıyorlar
Azıcık normal olanlarsa feminen olmakla suçlanıyorlar senin yaptığın gibi..
21 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. toplumda erkeksi görünmek out artık. medeni durus ise diğeri. kızlara göre ayı kalas odun imajı veriyor maskülen tip. nonoslar daha bi popüler. eskiden kadir inanır meshurmus erkeğin can bulmus haliymiş sımdı ise oyle sert delikanlı erkeksi delidumrul biri tutulmuyo
00 Yorumla
+1 yılİnsan zihni gariptir. her şey sizin tercihiniz zannedersiniz oysaki ortada ciddi yönlendirme var. Mesela ben çok şarkı dinlemem ama sosyal medyada her girdiğimde denk geldiğim şarkılar var. Ve gün içinde resmen beynimde çalıyor o şarkılar. Büyük bir yönlendirme söz konusu. Ve bu insanlar gerçekten eş cinsel değil öyle olsa çift organları olur ve bunu doktor raporuyla ilan ederler. Mesela başlı başına para. Marjinal olmadan para kazanamıyorlar. Yaratıldığın anda sadece cinsel organın değil tüm bedenin erkek veya kız olarak şekil alıyor sadece kemik yapısından bile anlarsınız. O sebeple bu bir tercih değil
03 Yorumla- +1 yıl
karşı cinse isteğini belirleyen şey tipin değil hormonların zaten
- +1 yıl
İlk tipine bakıyorum ama hormanlar es geçilemez bir gerçek
- +1 yıl
Sorunu anladım aşırı bakımlı erkek çekmiyor ya yani evet hijyenine dikkat etsinler ama kadınsı olmasın
+1 yılMaskülen giyim tarzını herkes taşıyamaz çünkü kadında da erkekte de geçerli bu maskülen giyim için var olan vücutlar var bence onlar ayrı kategoride. Uzaklaşmaya gelince moda veya giyimde maskülen dışında da tarzlar var bu konuyu sen sadece femboylara bakarak yorumlamışsın sanıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de femboyum
Bence dalga geçilecek erkekle Bi konu varsa oda sigara içen erkekle dalga geçmektir %1 şarjla gezermi la erkek bitik batarya aslan düşünün aslan olmaktan vaz geçip sinek oluyon hemde fosforlusundan neye koncaklarını iyi bilenden :) sigara erkeği hiç eder 2 2da4 inkar eden sigara içiyodur demicem aptaldır vucuda gelirsek kasların belli olması yeter istedikleri kadarda dalga geçsinler deli herhalde der geçerler
11 Yorumla- +1 yıl
Yanlış soruya yazmışım valla ben pantolon giyip tişortu içime sokarım kemer takmam fitim bazı tişortler rahatsız edio her tşortu sokmam da herneyse soktum zaman insanlar mana buluyodur banada ama ben benden eminim niyet belli o ne derse desin diyordum farklı şehire gittim dün tşort içimde 50yaşında adama banka nerde dedim dükkan önünde 3kişi muhabbet ediyorlar yarı yaşındaki adama 500m ilerde sağda yavrum dedi ağzından kaçırdı gibi geldi ama söyledi eyw dayı dedim yürüdüm tişörtü çıkardım pantolonun içinden yerine göre hareket edicek insan biraz kendi biraz topluma öç evresine ailesi yakışıcak tarz da olmalı benim bana kimse karışamaz baktı yerı değiştircekler ben giyerim giyicemi DİE Bi dünya yokk
+1 yılAllah ıslah etsin Böyle erkekleri sanıyorlar ki böyle yapınca bir şekilde para kazanılıyor bazı kişilerin hoşuna gidiyor
Erkeğe benzeyen kadınları kadınlara benzeyen erkekleri Allahu Teala lanetlemiştir
20 Yorumla
+1 yılSadece erkeklerle alakalı bir durum değil genel olarak her çağda farklı giyim kuşamlar ortaya çıkar, ve yeni bir çağa giriyoruz illaki giyime ve kuşama etki edecek
bu tarz da eskide kaldı artık
10 Yorumla
+1 yılTelevizyonu telefonun sana boşuna vermediler öyle değil mi yoksa nasıl kontrol edilecegiz
20 YorumlaErkek erkek gibi kadın da kadın gibi kalacak böyle yapılmazsa herkesin yeri zaten hazırdır
Erkek kadına kadında erkeğe benzediğinde günah olduğu gibi Allahta lanetliyor Allah kelimesi deyince korkulmuyorsa insanlar ne anlatılır ki02 Yorumla- +1 yıl
Korkmayana bir şey anlatmak çok zorr
Ulan bunlar erkek mi? Siz kadınların aklına edeyim. Bunlara mı erkek diyorsunuz.
Anadolu çocuğuyuz anam, böylesine ben yumoş derim.
Erkek dediğin sert olur ve kadını kendine itaat ettirir.
00 Yorumlaosmanlı subay giysisi giyip gezme hayalim varken bu şe98 bana asla bunları giydiremez
10 Yorumla
+1 yılMedya cinsiyetleri kaldırıyor ortadan. Bu yeni dünya düzeninin planı.
10 YorumlaMika raun, çok gülüyorum kendisine, yargılamadan beni de ilgilenemediğini düşünerek sadece izliyorum.
14 Yorumla
+1 yılKadınlar yüzünden. Kadınlara kendilerini begendirebilmek için şebeğe döndüler resmen. Bir erkek eşcinsel değilse ne diye kendi maskulen yapısını değiştirmek ister ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Suç atmıyorum. Erkeklerin zayıflığını ve zaafiyetini söylüyorum
+1 yılErkekler deyip koyduğun görsele bakarmisin? Erkekler uzaklaşmıyor maskulen giyimden, uzaklaşanlar daha doğrusu hiç yaklaşmayanlar böyle gorseldeki top oğlu toplardir
00 Yorumla
+1 yılBence Yönlendirme yok, hormonlar ile alakalı. Erkek kadın gibi hissederse öyle giyinir cinsiyet değiştirir. Kadın erkek gibi hissederse öyle giyinir cinsiyet değiştirir.
00 Yorumla
+1 yılYeryüzündeki son temsilcisi olup mamut muamelesi görsem de fark etmez. Kimse bana ruj, oje, fondoten ( daha nasıl yazıldığını bile bilmiyorum ) vs sürdüremez.
00 Yorumlatam anlamıyla lgbt denıle olayın yaygınlasması ıcın yapılan durum bol para onerıyolar bunlara bunlara para ıcın yapıyo kendı savunmasıda su ben gay degılım mankenım artıstım rolumun geregını yapıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılİğrenç bir durum. Erkek makyaj yapacak bir varlık değildir. Erkek tarz giyinir farklı bile giyinebilir ama makyajmış ojeymiş, iğrenç bunlar.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyanın pompaladigi şeyler , ama ben hala pezveng gibi gömleğin 2 düğmesini açarım kızlar biliginize.
00 YorumlaBende öyle bir şey söz konusu değil ama bunu feministlerin böyle yaptığı apaçık ortada.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü toplum ve medya yüzünden aileler çocuklarını maskülen yetiştiremez oldu. Aileler artık çocuk yetiştirmeyi bilmiyor
ailelerin kızları erkek gibi yetiştirmeye çalışmaları da cabası
10 Yorumlabakimli olmayı abarttılar
bkz: babet çorabı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaskülen gözükmeye karşı çıkanlar erkek değiller zaten. Onları yuvarlak şahıslar olarak anmak istiyorum izninizle.
20 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ama kimseyi de kınamak istemiyorum da
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ya adam gibi adam kalmadı neredeyse etek giyecekler onlar da njj
00 Yorumla
+1 yılCinsiyet ayırtmaksızın ; Bazı insanlar parayı ve şöhreti kaldıramıyorlar. Bu mahlukta onlardan biri.
00 YorumlaÇoğu yoldan çıktı hiç yakıştıramıyorum midem bulanıyor
00 Yorumla
+1 yılOnlar, da artık premses peşinde dönüp g. tünü kaldıran onca kadın olduğu için. 😂
00 Yorumla
+1 yılKarı kılıklı olup kız tavlayacağını sananlar var bir de :D
00 YorumlaBenim böyle bir durumum yok şahsen. Olanın da kendi problemi..
00 Yorumla
+1 yılKuşum Aydın fotoları paylaşıp "yeaaaa yanlış anlamışsınız" güncellemesi gelen bir soru 😂
00 Yorumla
+1 yılacikcasi bu kadar feminen sevmiyoruz onlarda zaten escinsel ya da gay oluyorlar sanirim
00 Yorumlaİşte bu yüzden zorunlu askerlik devam etmeli. Askerde böyle erkekleri düzeltiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyim aslında medya bu tipleri ön plana çıkardığı için sana böyle geliypr
00 YorumlaBu yüzden insanlar toxic masculanity i geri getirmeye çalışıyor işte.
00 YorumlaArkadaşlar hacı hocalık yapmak gibi bir niyetim yok ama Müslümanım ve kıyamete kadar olacaklardan hepimiz haberdar edildik. Dünyanın sonu gelmeye yaklaştıkça daha da sapkınlaşacak insanlar. Ben buna bağlıyorum bu yüzden.
10 Yorumla
+1 yılAşırı erkeksi görünen erkekler kaba görünüyor tıpkı aşırı kadınsı görünen kadınlar gibi.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle fazla kabalık iyi değil hödük gibi duruyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenç olma algısı değişti 2000lerde 2010larda 27-28 yaş bile gençti artık 22-23 e indi bu durum ben öyle düşünüyorum.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Gaylik özentiyle oluşmaz aşko pis düşüncelerinizi insanların üstünden çekin
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEmin misin bence maskülenlik ve alfalık daha revaçta erkekler kendini geliştirmeye ve kızlara kötü davranmaya başladı son bir kaç yıldır
10 Yorumla
+1 yılGancık ayı psushanajmsçiaösng muhteşem nick 😂😂
Hahaha gancıııkk ayııı pajamaşsidm
Yoo hala maskülen olanlar var erkekler kızlardan ümidi kesti
Feminin oluyorlar TOPPP oluyorlar ne yapsın garibanlar00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yani bize simdi bunlar mi kaldi keske zamaninda kapsaymisim ama rakiplerim cok hizli. aman neyse onlara kalsin nasipte varsa
09 Yorumla- +1 yıl
@GancıkAyı tam olarak hipergaminin iki ayaklı yürüyen örneği aha da burada bak
- +1 yıl
Hala var merak etme yeter ki görmek iste
Cevap sahibi+1 yıl@İncel_zortlatann ne alaka ahahah gulun gecin iste sbsbbsns
- +1 yıl
SAkdgjS. ŞDXTZFGHBDFXG
Cevap sahibi+1 yıl@İncel_zortlatann aferin yolundasin yilunu kaybetme ajsnafskdjs
- +1 yıl
yolumuz hak yoluuu , uygun adım naşşşş
Cevap sahibi+1 yıl@İncel_zortlatann Allah hidayetten ayırmasin insallah masallah
- +1 yıl
maşşallah hocam inşallah , adnan hocam inşallah kedicikler miyav
+1 yılHerkes artık daha rahat hissettikleri veya olduğu kişiyi yaşamaya başladı çünkü. İnsanlar artık gelişen çağ ile birlikte daha özgür ve en güzeli insanların iyi hissettiği şekilde yaşaması.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga gecilirse geçilsin asıl erkek onlar. İspat etmesi gereken bir şeyleride yok
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıllı erkeklere sesleniyorum killarinizi aldırmayın bu sizin erkek olusunuzdan kaynaklı. Lazer yaptıran erkekler çizgisinden kayıyor
Kaslı erkeklerle alakası yok ki Allah aşkına kaslı erkekler çok mu maskulen günümüzde.. hiç değiller. Medya kanunlar bir çok sebep erkekleri bozdu malezef
00 YorumlaModa medya satış ne yöndeyse ona iter kozmetik satışı gerekiyorsa moda erkeğe bile makyaj yaptırır her şey dünya düzeninin elinde onlar ne isterse öyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFeminen duygularını daha rahat biçimde ortaya koyabildiklerini görmeye başladılar çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu halde para kazanmaya şöhret olmaya başlayınca millet yuvarlanmaya başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFeminen erkeklere lafım yok ama ben çekici bulamıyorum ne yazık ki.
00 Yorumla
+1 yılHep kadınların yüzünden kadınlar kıllı erkek istemem dediler ne olacak erkeklerde tüysüz oldu
03 Yorumla- +1 yıl
Eee siz fıstık gibi kız ararsanız bizde fıstık gibi erkek ararız ak
- +1 yıl
Fakat kadının pürüzsüz ve mis gibi olması bambaşkadır
Erkekte aşırı olmamak şartıyla biraz kıl olması normal değil mi - +1 yıl
Orası öyle aynen
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı