Bence medyanın etkisi var. Televizyonda özellikle yemek, temizlik programı sunan erkeklerin yumuşak tonla konuşması. Kerimcan gibi gaylerin medyatik olması. Küçük çocukların bu yaşta bunlari izleyip rol model kabul etmesi. Gayligin ve cinsiyet değiştirmenin. Transeksüelligin normallestirilmesi... her şey bir etken bence. Dış güçlerin, içimizde planları var. Nüfusumuz azalsın, kültür emperyalizmi olsun diye oynanan senaryolar bunlar.
Bakın bir örnek vereceğim...
1980'lerde TRT röportaj yapıyor. Diyor ki. Avrupa'da en az boşanma oranı olan o yıl Türkiye imiş. İnsanlarla bu konuda konuşuyor... Daha sonra 90'li yıllarda benim çocukluğum döneminde diğer kanalların TRT eskiden tek kanaldi 1990 sonrası çoklu kanal sistemine geçildi ve çeşitli diziler filmler yayinlandi. Rutukde çoğuna yayin yasağı getirmedi.
Hatırlıyorum 2000'li yılların başlarında bir televizyon programı vardı. Bir dizi yayınlıyordu. O dizide iki tane kız kardeş var. Birisi şehirde büyümüş, diğeri köyde büyümüş, aileleri terk etmiş ve bunlar birbirini bulmuş. O dizide köyden gelen kadın boşanmaktan korkuyordu. Ve kocası ne derse yapıyordu. Kardeşi şehirde büyüyen ise ona. Boşanmak normal. Boşanmaktan korkma gibi telkinlerde bulunuyordu. Kadının boşanma korkusu komedi gibi lanse ediliyordu...
1994 Tansu Çiller başbakan olduğunda Türkiye'nin ilk kadın başbakanı. O dönem feminizm. Kadın hakları. Boşanma hakları bunlar hep medyadaydi. Türkiye'de de feminizmin ilk dalgası 1990'larda Tansu Çiller döneminde atıldı...
Velhasıl 90'larda 2000'lerde yayinlanan diziler. Yapilan talkshowlar neticesinde boşanmalar normallestirildi. ve bugün Türkiye'de boşanma orani Amerikayi Almanya'yı solladi...
Simdi ne alaka diyecekseniz. Alakası şu. medya bize birşeyleri lanse ediyor. Bizlerde medyanin kolesiyiz. Dün boşanmayı normallestiren medya bugün de feminen erkek gay erkek olmayı normallestirmeye çalışırken ve bunda başarılı olurken. Gelecek nesillerden erkeklerin feminenlesmesine şaşırmamali. Buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim 🙂 😘
Off tam cevaplamak istediğim konu başlığı öfkeyle kırıcı kelimeler olabilir sitemi genel kuruyorum be zeka fakirleri orta okulda kore japon çinli femboy gibi tiplere ağzınız açık birde gösterip o yaştaki daha skilleri açılmamış bebeleri baskılayıp daha birşeye adım atmadan yanlıs adım attıklarını sanarak ilk algı yüklenir rock rap hipii gibi şeylere semtin varotik kültürel yapısı ve kitlesine göre değişkenlik göstersede alt kültür müzik tarzlarına sapkın tavırlarlarla justın bieber one dr. Gayleri gibi tipleri tarz nitelendirdiğinizde ortamın kıyısında bahsi geçen birşeyi erkek bilincide kız bilincide kendine göre yargı muhakeme edip saçma sapan sonuca çıkar ve uygular daha büyür şanslıysa birazda kitap ödev gibi hazır mesleklere köle olmak için 10 küsür senr eğitim erkeğe askerlik daha bi bok görmeden iş hayatı bu süreç teknolojiyle yanlış bağlar kurulum ve bizim miletin popüler kültüre ait kapitale ekmek olan ne varsa onunla doğmuş gibi sarılıp çevrede ayrım aşşağalamalar dışlamalar yapan adi kibire zenginden çok fakir tutuluyordu kadın erkek etkileşimini batı kültürünü harmanlamaya çalışırken yoktan var edecek imkanları uyum sağlayacağı giyim kuşam marka takıntısı saç sitili belalı çocuk müptezel illegal şeyleri özendiren algıları adana dizileri ile temel eğitimini vermesi gereken ailede eksik kalınca ortalık serseri olmaya çalışan minik afacanların bir anda tas kafayıda değiştirip subay tıraşına bağlamaları ile kimisi marketyen sucuk kaşarla gayri meşruya adım atamadan 2 3 yıl yatıp bi tık işi büyütüp ayakkabı hırsızlıgı yaparak içiceği neyse onu almak zorunda kaldığını anladığında siz kızlar çoktan serpilmiş bmwsi olsun mersosu olsun kafe müdavimi story delikanlısı seviyesine geçişinize yetişemeyen bir nesil kumar borcu uyusturucu dolandırma gasp yankesici torba tutma gibi boş işlerde sokaktan nasibini alıp ya mezar ya ceza ya nadiren vazgecip evlenip değişenler dışında heba oldu kayıp oldular eeee sizler her nesil yeni bir ilgi alanı ama bomboş bi alana yelkenleyip yaza kadar demir alıp bi şekilde 2000e kadar evlenen kurtardı ama home boyslarda bipolar gibi psikoz hastalıklarla saçları döküp yarını düşünmekten hiç bir şey düşünemez hali aldılar tüm suçlusu siz kadın cinsinde değil bizden önceki neslin ve devlet mekanızmasının tunç gibi günden güne eriyip bu halde daha beteri geliceği apaçık ortada kaos daha başlamamış gibi bir his yaşatıyor ama daha beter olsun türkiye 2026 son 2027 ortadoğudan uzak her yere yakın olabilirim kararı almış olmak huzut veren tek şey yani kısaca siz ve biz ayırım olmaksızın iletişim kurmayı ne topluca beceren ne ahlaki çatısı sağlam örf adetlerine bağlı popüleriti dışlamış olamadı türk gençliği düğün hava için olunca sevdiği seçtiği adamın sosyo ekonomik durumunu yetişkin işleri ya diyip hiç düşünmeden mehir konusu açılınca roma prensesi gibi liste yapıp eline veren tiptekiler siz kedilerden bile sevgi bekler yoksa beslemezsiniz sosyal medya olmasa sokakta kedi kaynar bilmiuoruz sanki zırtolar sizi
Şu an biraz şaşkın ve alaycı bir yerden bakıyorsun gibi hissettim 😄 Ama mesele “maskülenlik bitti mi” değil aslında. Toplumda erkeklik algısı değişiyor. Eskiden daha sert, duygusuz bir profil övülüyordu, şimdi bakımına özen gösteren, stil sahibi, kendini rahat ifade eden erkekler var 💅🏻 Bu dişilleşmek değil, kalıpların esnemesi. Maskülenlik tek tip değil. Sen hangi enerjiyi çekici buluyorsan, senin gerçeğin o zaten 😉✨
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Bazen dışarıdan bakınca gerçekten öyle görünebiliyor, hak veriyorum. Ama bana göre maskülenlik tamamen bitmiş bir şey değil, sadece şekli biraz değişti. Eskiden erkek dediğin daha sert, daha mesafeli görünmek zorundaymış gibi bir algı vardı. Şimdi bazı erkekler daha rahat davranıyor, kendini daha farklı ifade ediyor. Kimi gerçekten fazla cilveli ya da abartılı davranabiliyor ama bu herkes için geçerli değil. Hâlâ gayet maskülen, ağırbaşlı erkekler de var. Biraz da sosyal medyanın etkisi var; dikkat çeken, abartılı tipler daha çok görünür olduğu için sanki herkes öyleymiş gibi bir algı oluşuyor. Gerçekte çeşit çeşit insan var.
Kadın gibi hissedince kadın olmuyorsun ki organın orada kalmaya devam ediyor cis erkek ameliyatla trans kadın olursa hamile kalamaz. adi üstünde trans yani normal kadin değil.
@ConejoEstrella ben suç erkeklerde değil demedim zaten siz birbirinizi suçlarken kaybediyorsunuz erkeklerin disilesmesinin tüm suçlusu siz değilsiniz az payımız var ama ben hanimci uysal sert olmayan erkek isterim dediniz bir kısmı yönünü değişti ancak bu oran sadece %10
@ConejoEstrella Hanımcı ayrı, feminen ayrı diye bir şey yok. Hanımcı erkek, feminendir. Feminen erkek, hanımcıdır. Kendi keyfine keder teviller üretme.
@ConejoEstrella Boş yapan ben değil sensin. Fiyasko olmayan bir tane paylaşımın yok şu sitede. Yav arkadaş günde 15 tane hesap açıyon. 150 tane gorüş yazıyon. 1500 tane yorum yapıyon. NE LAN BURASI. BABANIN ÇİFTLİĞİ Mİ? Ben seni açtığın eş zamanlı çok sayıda hesaptan ötürü modlara şikayet etmekten bıktım. Sen yeni yeni mükerrer hesaplar açmaktan bıkmadın.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
benim bitmez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Bu tabiri ben dişilere hakaret olarak goruyorum.
Dişi neler yapar?
Her Allah'ın gunu 2-3 gun yemek yapar, camasirlar yikar, asar, katlar, utuler, icinde can buyutur, binbir emekle dogurur, binbir emekle emzirir, yavrusu iyi olsun diye uykusuz kalir, bir ton fedakarlik yapar, ustune meslegi varsa gider calisir parasini da kazanir, evde boya badana da yapar yeri gelince, baska isler de yapar, hesaba ortakta olur, calisiyorsa evin giderine de ortak olur, sorumluluk ustune sorumluluk alir, tum bunlari yaparken kisisel bakimini da halletmeye calisir, kocasina kisisel asistanlik, psikologluk vs yapar, evde asci, ogretmen, hemsire, doktor, bakici her alanda vardir, soforlukte yapar cocuklari okula getirir goturur... yazarken yoruldum.
Dişi budur. Sorumluluk alan, sorumluluktan kacmayan, kendi fitrati disinda da ustune gorevler alan, hem kendi hemde cevresindekilerin hayatini duzenleyen, hayat veren, gerektigi zaman ortaya bileğinin hakkiyla kazandigini da ortaya koyan, savasci gun icinde dag kadar işi halleden bir varlik dişi. (Bu dag kadar isin yapildigini gormek bazilarinin da isine gelmez)
Disi demek sorumluluk alan, hayati duzenleyen, dizayn eden, iyi bir ortam, iyi bir gelecek saglayan, agzindan girecek lokmadan tutta bu lokmayı hem hazirlar hemde calisir satin da alir. Ve daha nicesini hazirlar gun icinde
Simdi erkekler disilesti derken, dişiyi su konuma koyuyorsunuz. Hicbir sey yapmaz, sorumluluk almaz, her seyi lutuf gibi sunar, yapacagi tek bir işi dahi nazlanarak yapar... dişinin, kadinin tanımı bu degil. Annelerimize baksak bile, diger kadinlarda dahil dişi her zaman bu ulkede erkekten daha fazla sorumluluk alır.
Erkekler, dişi olamaz. Bizim kaldirdigimiz sorumluluklarin ceyregini dahi kaldiramaz. Erkekteki sorunlari belirtirken, dişiligi kullanmayalim bence.
Erkek disilesmedi. Eger erkekler gercekten disileşseydi yemek yapip, cocuklara bakip, ayni anda calisip, ayni anda kendilerine bakip, hayatla ilgili bircok sorumlulugu almalari demek olurdu.
burada anlatilmak istenen erkegin sorumluluk almamasi. Artik hicbir sorumluluk almaması. Bu disilik degil. Disiler her zaman sorumluluk almis, ustune yuklenilen gorev tanimlarini yapmaya çalışmıştır.
Erkeklerin beceriksizligi, vurdumduymazligi, sorumsuzlugu, hicbir baltaya sap olamamasi, asalak gibi yaşamasi, kendi ihtiyaçlarını dahi baska bir kisiden temin etmeye calismasi dişilik degil. Buna baska bir sifat bulmak gerek. Disinin basli basina ureme fonsiyonun %99 unu tek basina gerçekleştirmesi bile buyuk bir sorumluluk ve daha toplumun kadinin ustune yukledigi tonla sorumluluk.
Erkekler gercekten disilesseydi bugun boyle olmazdi. Yemek temizlik yapar, cocuklara gozu gibi bakar, kazancini getirir ortaya koyar, hislice duygusalca sever, hem calisir hem eve gelip evdeki isleri yapar, evde sadece duran bostan korkulugu degil işe yarar, bir seyleri halleden, hayati partnerine, cevresine kolaylastiran bir varlik olurdu. Bir seyleri soylemeden yapan, bir bakmissin cigu seyi halledilmis sekilde bulma imkani veren bir varlik olurdu.
Erkekler disilesmedi. Onlar baska, degisik bir sey oldu. Disilesti demek kadina, disiye hakaret bence. Sanki dişi hicbir sorumluluk almiyormus gibi oluyor boyle ama gercekte boyle degil. Erkeklerden her alanda daha fazla sorumluluk ve risk alabiliyorlar.
Erkekler, maskulen de degil, dişi de degil, disilesmiste degil. Disilesmis olsa saydigimiz ve daha saymadigimiz cogu özelliğin onlarda da bulunmasi gerekirdi.
Simdiki erkekler disilesmiste degil, maskuende degil. Ne erkekler, ne kadinlar. Cinsiyetsiz, sorumsuz, hicbir seyin riskini almayan, sorumlulugunu almayan tuhaf bir sey oldular.
Beslenmenin kötüleşmesinden ve katkı maddelerden dolayı 1980'lerden bu yana erkeklerin sperm sayısında %50'nin üstünde azalma mevcut.
İnsan hakları geliştiği için eş cinsel ve karşı cinse meyilli testosteronu düşük tipler daha kolay kendilerini açık edebilme imkânına kavuştular.
Kadınların son çeyrek asırda iş gücüne katılım oranlarının artması ve ekonomik güç kazanmalarıyla ''ekonomide eşitlik'' erkekler tarafından benimsendi. Bu yüzden her erkek devamlı hesap ödemek istemiyor.
Falan filan gider böyle. Bizler erkeksi kaldık ama artık sırıttığımız için sürekli öküz muamelesi görüyoruz. Yani ne yaparsak yapalım, kadınları mutlu edemiyoruz
Esas sen bilgin olmadan gelip millete papağanlaşma. Instagram veya okuduğun sikko üniversitenin sikko akademisyenlerinden aldığın wikipedia düzeyindeki bilgilerle yorumda bulunma, araştır ondan sonra konuş.
Sperm sayısının azaldığıyla ilgili yüzlerce araştırma var. Araştır oku ondan sonra fikir beyan et
Hesap ödeme konusunu kadınların iş gücüne katılım oranlarının artmasıyla beraber birkaç sosyolojik örnek daha vererek açıkladım. Spermin azalmasının hesabı ortak ödeme isteğiyle tabii ki bir alakası yok sen onu birbirleriyle bağlıyorsan senin problemin. Bir de araştır ve düşün diyorsun bay ukala, bunu denemesi gereken kişi sensin
Tarihte de kadınların çokça bulunduğu harem veya diğer Orta Doğu krallıklarının saraylarında her zaman HADIM edilmiş yani testisleri kesilmiş sperm üretimi durdurulmuş erkekler tercih edilir ki kadınlara ilgi duymasınlar diye.
Genel olarak testosteronun az olması demek zaten erkekliği azaltan bir faktör ve sperm ile arasında doğrudan bağlantı var. Anladın mı şimdi? Daha fazla link de atarım tatmin olmadıysan
Bitmedi, hala maskülenlik var, sayımız az olsa da varız.
Ama ortamın böyle olması çok iyi oldu bence.
Bunu kadınların çoğu kendi istedi ve istediklerini aldılar, şimdi maskülen erkek aranıp duruyorlar...
Bunu isteyen kadınlar istediklerinin sonuçlarına da katlansınlar bir zahmet.
Bu arada maskülen olmayan erkek çok tehlikeli de olabilir, kendine güveni olmadığı için kendinden zayıfa şiddet uygulamaya meyilli olabilir ve bunun sonucunda da kadına şiddet uygulayabilir.
Evet kadına şiddetin artmasının en büyük sebeplerinden biri bence bu.
Maskülen adam kadına el kaldırmaz, anlaşamıyorsa kadınla ya da kadın istemiyorsa alır ceketini çıkar gider, hayatına devam eder. Güvensiz erkek kadını rahat bırakmaz, terkedilmeyi kabullenemez ve sorun çıkarır.
Kadınların topluma bazı dayatmaları yüzünden olan şeyler bunlar.. Amerika ve Avrupanın feminizm çatısı altındaki bir kültürü. Ki zaten onların ihtiyacı olsa da bizim ihtiyacımız zaten olmamalı. bizim kültürümüze de çok gereksiz, biz Türkler geçmişte de zaten kadınlarla erkekleri her zaman bir gördük.. Türk töresinde:
Hakanın fermanları sadece "Hakan buyuruyor ki..." diye başlarsa geçersiz sayılırdı. Mutlaka "Hakan ve Hatun buyuruyor ki..." yazılırdı.
Yabancı elçileri Hakan ve Hatun beraber kabul ederdi. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Ve daha bunun gibi birçok şey Türk töresinde belirtilir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Sorumluluk almıyorlar sorumluluk bilinci yok. Sorumluluk hissiyatı yok. Evli olanların arkasını karısı topluyor. Salonun ortasına bıraktığı çorabı karısı alıyor su içtiği bardağı karısı alıp makineye koyuyor. Sakal tıraşı oluyor kirlettigi lavaboyu karısı temizliyor. Yemek yapmayı bilmez bulaşık çamaşır makinesi çalıştırmayı bilmez ev süpürüp silmeyi toz almayı bilmez. Tek bildiği sabah kalkıp işe gitmek. Evde üstüne hiçbir sorumluluk verilmediği her bir isini karisi hallettigi için sorumluluk bilinci olmadığında saldım çayıra mevlam kayira misali takılıyorlar. Bir yanlız kaldıklarında hazır yemek temiz çamaşır olmadığında hayatın gerçek yüzüyle baş başa kaldıklarında anlarlar durumu ama geç olur
Yorumlar beni benden aldı, çok komikler 😃 Kendini alfa sananlar mı dersin; daha maskülen ile feminen ne demek onu bilmeyenler mi dersin; Kendini ağırdan satıp, naz yapmayı, ağırdan almak olarak nitelendirelenler mi dersin; "adam" gibi delikanlılık sergileyemedikleri için yine kadınlara b*ok atanlar mı dersin...
Sana bir video atıcam şimdi bulursam, o gayet cevap verir soruna.
Kadınlar erkek rolünü üstlenmeye başladığında, ben de erkeklerin yaptığı her şeyi yaparım diye takıldığında sanırım içinde olanlar bunu dışarı vurdu. Yani erkek o erillik statüsüne kaybetti. Tabi içinde erilliği yüksek olan erkek bunu her ortamda belli eder
Sebebinin tükettiğimiz besinler olduğu aşikar Tavuk çok tüketiliyor =Yüksek miktarda östrojen kaynağı Proteinli besinler yerine hazır hızlı besinler tüketiliyor ve karbonhidrat alımı da yağ miktarını arttırıyor bu da Östrojen salgısını arttırıyor ayrıca günümüzde obezite çok yaygın bir hastalık obezite de dişilik özelliklerini erkeklerde ortaya çıkartıyor Bir diğer sebep ise kullanılan antidepresanlar erkeklik duygularını bastırıyor kadınlarda da aynı şekilde kadınlık duygularını bastırıyor bunlar da cinsel yönelimleri değiştirebiliyor veya azaltıyor.
Başını ab de Almanya'nın, ABD de demokratların çektiği batılı kureselci cephe lgbt, feminizm.. vs propagandaların kaynağı ve destekçisidir. Ve erkeklerin bazılarının bu şekle gelip kadınlaşmasi da bundan dolayı oluyor. Kadınlara hayırlı olsun, yumoşlarla kız, kıza muhabbetiniz bol olsun.
Erkeğin gücü elinden alındı, eşitlik adı altında erkek köleleştirildi ve tüm sorumluluk erkeğe yüklenirken kadına sefası kaldı. Haliyle gücü kaybeden erkek, feminen olmaya başladı, yakında erkek demeye bin şahit kişilere maruz kalacak kadınlar. Neyse, torunlarınıza "bu bizim eserimiz" diye övüne övüne anlatacak anınız oluyor iyidir 😅.
bence erkeksiler de artık eskiden beri süregelen klasik erkeklik özelliklerinin dışına çıkıyor çünkü toplumun ve kültürün değişimiyle birlikte bireysel özgürlükler ve kişisel ifade biçimleri daha fazla ön plana çıkıyor.
günümüzde moda ve lifestyle trendleri de daha çeşitli ve esnek hale geldi. mesela bu resimdeki gibi. bu da bir tür ifade bi
boş ver kanka erkeklerin çoğundan bir bok olmaz hayat israfı koca ömürde 1 2 tane doğru seni kanser etmeyecek adama denk gelirsen dünyanın en şanslı insanısın demektir. zaten insanların %70 i saf kötü ve kötü olduğunu kabul etmiyor. mesela bütün erkekler kadınlara yürür doğa şartları gereği ama sorumluluklarını almaz ya da alacak potansiyeli yoktur. bir kere biyolojik olarak farklı hormonal yapıdadır dünyayı bizim gözümüzle görmüyorlar. mesela biz elbiseyi beğeniyoruz diye alıyoruz onlar ne düşünüyor bize kendini soyunuk göstermeye çalışıyor gibi. kimseye soyunduğımuz yok açık giyinmek için açık giyinmiyoruz elbise güzel yahu. Ama gel erkeklere anlat almıyor kafaları çalışmıyor.
Komünizmle feminizmin girip de ihya ettiği bir toplum yoktur. Feminizm, masumane bir eşitlik değil erkeği kadınlaştırıp kadını erkekleştirerek tüm cemiyeti cinsiyetsizleştirme projesidir. Türkiye'de de an itibariyle yaşanmakta olan süreç budur.
Dünyanın ve insanoğlunun varoluşu onbinlerce yıldır ataerkil genetik yapı üzerine kuruluyken bu fıtri yapıyı değiştirmeye çalışan hiçbir ilticai/sapık ideoloji, insanlığın menfaatine değildir.
Eril erkeğiz de şu çocuğu instagramdan sil demeye gelince benim yakın arkadaşım demeyi biliyorsunuz, annenizin yakın erkek arkadaşı var mıydı? Eril erkek olmak önemli ama erkeğin sözüne itaat edeceksiniz ki. Erkek size birşeyler yapsın dengeyi kur😉
Bence maskülenlik bitmedi, sadece erkeklerin davranış biçimleri zamanla değişiyor ve bazıları duygularını daha açık yaşamayı seçiyor. İnsanları tek bir kalıba koymak yerine herkesin karakterinin farklı olduğunu kabul etmek daha gerçekçi geliyor.
Hayır. O türler azınlık. Ararsan dip bucak, tuhaf mekanlarda ancak bulursun. Ama haklısın filmlerde nedense bol onlardan. Film gibi insanların evlerine teklifsiz girerek, milletin genelini alıştırmak isteseler de bizim Türk Milleti bunu yemez. Bu tutmaz. 😎
Size boyun egecek erkegi seviyorsunuz Aciz zavalli erkekler de bir kadına sahip olmak icin her istediklerinj yapiyor Erkek ne derse o olur Ve eminim birçok kadin aslinda bunu ister Tamam karicim lafini istemezler Masaya vuran erkek isterler de bunu aklı uçkurunda olan aciz erkek anlamaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Önce hayat sosyal medya oldu ve tüm ilişkiler sosyal medyada başladı. Ardından eşitlik adı altında abartıya kaçıldığı için, sosyal medyada sevgili bulmak isteyen erkekler her şeye "tamam" diyen role bürüne bürüne, en sonunda erilliğini kaybetmeye başladı. Sıkıntı kardeşim, büyük sıkıntı
Valla çalıştığım okulda erkek çocukları daha çok ağlıyor bakıyorum bence annelerden , yetişme tarzından kaynaklı paşam yetiştikleri için günümüz erkekleri fazla naif..
O kadar çok erkek şöyle olmalı böyle olmalı diye dayattınız ki çocuklar canım oldu afalladı. Hem eril erkek diye ağlıyorsunuz hem de erkek nasıl olmalı diyince de prenses moduna sokuyorsunuz. Çocukları canım ettiniz.
Dişil davranan erkekler binlerce yıldır varlardı da, günümüzde çoğaldılar. Bunların sebepleri de kadınlar. Bir kısmı kızları etkilemek ve dahada yakınlaşmak için gay oldular. Yazık valla 250 gram için düştükleri hallere bak.
Kız bunlar isterse imparator enerjisine de geçer de işlerine gelmiyor. O eril taraflarını çok aşık olduklarında ortaya çıkarıyorlar. Bu durum kalbimi bir tık kırdı...
Kadınların toplumda görünür olması diye düşünüyorum, çünkü önceleri genelde erkek toplumu ağırlıklıydı ve birbiriyle sert rekabet ederdi. Artık buna gerek yok.
erkeklerin erkekliğiyle dalga geçtiniz onlara saygı duymadınız onları umursamadınız onlara erkekler diye daha çok ezdiniz ben kadınım senin gibi çok erkek bulurum havası verdiniz ilgisiz sevgisiz bıraktınız ve eşitiz dediniz bu erkeklerde içine kapandı ama siz kadınlar bunu dişil erkek olarak adlandırdınız yani kısacası erkekler artık kadınlara ilgi duymuyorlar ve yanaşmak istemiyorlar evlenip boşanmaları görüyorlar ve kendi hedefleri kariyerleri doğrultusunda ilerliyorlar
Ortaçağ zihniyetine sahip yobaz kafalar kendi kafalarında kendi dünyalarında narin hassas güçsüz kadın modeli ilkel vahşi barbar erkek modeli yaratmışlar Bu yüzden bir erkek ilkel vahşi barbar olmayınca ya top diyerek hakaret ediyorlar ya da erkekler kadınlaşıyor diye dalga geçiyorlar
Kadınlar cinselliği iğrenç olarak tanımladıkları için... Kime neye erkeklik yapıcaklar? Erkek dokunmadığı varlığa erkeklik yapamaz. Her şeyin doğası vardır.
Ben sana karşı yanlış bir kelime kullanmaktan çekiniyorum ama hani ben kadınlaştımı düşünüyorum ki birkaç defa da hani kendim bu konuda hormonda kullandım kadınlaşmak normal bir şey çünkü ya bana hiçbir kadın Yüz vermedi Mesela bu saate kadar hani birlikte olamadım Problem bende miydi bilmiyorum ama anlatamadım kendime karşı tarafa ya ben kadınlaşmak daha rahat bir şey
Bence erkekler dişilleşmiyor, sadece eski “erkek adam şöyle olur” kalıpları kırılıyor. Eskiden erkek dediğin duygusunu göstermez, bakım yapmaz, kendine bakmaz gibi bir algı vardı. Şimdi erkekler daha rahat davranıyor, duygularını da gösteriyor. Bu bazı insanlara “dişilleşme” gibi geliyor ama aslında olan şey şu, maskülenlik bitmedi, sadece tek bir kalıba sıkışmış erkeklik anlayışı değişiyor. Hem güçlü hem duygusal olabilen erkekler var artık.
Bi fikrim yok Ne oldu bu gençlere eskiden mahallenin yağız delikanlıları vardı şimdi o kültürde kalmamış bu yastan sonra köşe baslarında bize yakışmıyo kaynatmak