Aile & Toplum Neden İstanbulluyum denildiğinde yüzler buruşuyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kime desem "aa öyle mi?" Diyip suratlad garipleşiyor. Sizce nedeni nedir? Neden İstanbulluyum denildiğinde yüzler buruşuyor? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. benim buruşmaz 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bebeğim İstanbul'da yaşayıp da İstanbullu olan kaç kişi var oldukça az insanların şaşırması da çok normal sen Niye şaşırıyorsun asıl 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İstanbulluyum ama 8 yıldır izmirdeyim JZKZJZ çok pahalı ve kalabalık İstanbul yaşanmaz abi yok Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Güzel bir iş bulsamDakika beklemez İstanbul'a taşınirimO derece güzel İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Yavrum güzel de kalabalık öldürülme riskim burada %25 se orada.%85 e çıkıyor. Erkek olsam. Bende düşünürdüm Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Bebeğim Yozgat'ta öldürülme riskin %3Seni oraya alalım o zaman Bak Çorum da olur hee 😀 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Garip geliyor. 😄 İstanbullu tanıdığım bir kişi oldu benim. Sınıf öğretmenimdi. Doğma büyüme İstanbuldayım bende 0 0 Yorumla
Şamil31 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kedi ulaşamadığı ciğere mindar dermiş ondan 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. İnandırıcı gelmiyordur. 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şey rahat insanlar İstanbullu olanlar, 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uzak olduğu için diyorlardır 0 0 Yorumla
Plastikmafia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Skli bayan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
benim buruşmaz
Bebeğim İstanbul'da yaşayıp da İstanbullu olan kaç kişi var oldukça az insanların şaşırması da çok normal sen Niye şaşırıyorsun asıl
İstanbulluyum ama 8 yıldır izmirdeyim JZKZJZ çok pahalı ve kalabalık İstanbul yaşanmaz abi yok
Güzel bir iş bulsam
Dakika beklemez
İstanbul'a taşınirim
O derece güzel İstanbul
Yavrum güzel de kalabalık öldürülme riskim burada %25 se orada.%85 e çıkıyor. Erkek olsam. Bende düşünürdüm
Bebeğim Yozgat'ta öldürülme riskin %3
Seni oraya alalım o zaman
Bak Çorum da olur hee 😀
Garip geliyor. 😄 İstanbullu tanıdığım bir kişi oldu benim. Sınıf öğretmenimdi. Doğma büyüme İstanbuldayım bende
Selam, anadolu yakasında mısın, yüzün yabancı gelmiyor
Kafa buluyorsun herhalde tek ırkçılığa uğramayan şehir orası
Kedi ulaşamadığı ciğere mindar dermiş ondan
Belki onlar olamadıkları için
İnandırıcı gelmiyordur.
Ben pek rastlamadım.
Şey rahat insanlar İstanbullu olanlar,
Uzak olduğu için diyorlardır
İnanmıyorlardır
hangi ilçe
Skli bayan