Sarısın yeşil gözlü kıvırcık saçlı orta-uzun boyluyum aslım kürt yani türk vatandaşı olsam da ırk olarak türk değilim. Uzun bi süre avrupada yasadim farkli ülkelerde bulundum insanlar nereli olduğumu sorunca haliyle from turkey but kurdish diye cevaplıyorsunuz türk olmayınca. buna istinaden yabancilardan kimse türke benziyorsun ya da kürte benzemiyorsun demedi belli ki yurt disinda başka kürtlerle de tanışmışlar ama belli ki bir tek türkiyedeki insanlar tanışmamış kürtlerle yoksa kürde benzetilmeyip kendi saflarına çekmek için türke benziyorsun demek ne alaka tarihteki asyalı türklere de mi hiç bakmıyorlar bunu söylerken yoksa dünyadan kopuk mu yaşıyorlar sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yurtdışına postalayalım seni , böylece bu derdinde çözülür
Mantıklı bir cevap yoksa yazmayabilirsin mesela
Sorunun sonunda mantıklı cevaplar lütfen ibaresini görseydim yazmadım
Cümle kurmayı öğren
Zoruna gitti , hadi iyi günler
Ben sarışın Kürt çok görmedim ama. Genel bakacak olursak esmer. Yüz hatları normal kişiye göre daha kaba oluyor. Yüzleri çökük bu benim gördüklerim.
Yüzleri daha kemikli türkler gibi yuvarlak geniş yüzlü değiller tabi
Pekte kemikli değil de neyse
Kendi insanımı iyi bilirim
Sana hangi memelekette diyorlar
yallah kurtler nerdeyse orada yasa. orada daha iyi benzetirler seni ke ko
Hep buradaydım, asyalı mongol değilim
senin hic devletin mi kodugum.. nerde burdaydin. siz tarih boyu elaleme usak oldunuz simdiki gibi. hain p. i cler
Yoo hep aynı topraklarda yaşadık, kürtler topraklarına sadıktır. yağmacı, talancı nerede beleş oraya yerleş gibi sözler söyleyen atalar bizim atalarımız değildi
ben ayrim yapmam. sozum kim ekmegini yedigi vatana ihanet ettiyse ona. ayrica kurtletin devleti mi vardi da topragi oldu? hayirdir. hepsine diyemem ama kurtler haindir yedigi kabaa eder. malum ortada hersey. kucagina oturmadiginiz devlet yok.
Kürtlerin toprakları var mı yok mu ekran başından zahmet edip kalkıp gider görürsün hakkaride şırnakta kimler yaşıyor hangi dili konuşuyorlar senin insanına benziyorlar mı görürsün
d angalak ca hil sirnak kimin topragi bizim. plakasi kac hangi devletin topragi. dehlersek gidersiniz.
Yedi düvel gelse binlerce yıldır yaşadıkları öz topraklarından atamaz bunu sen de bildiğinden kuduruyorsun
neyse cahille muhabbet buraya kadardi. vatan haini p i c sin sende. hic sasmaz gorur gormez anlarim😉. sirnak kimin topragi diyor m. al. hadi giy go tun yiyorsa bi bayrak acta g. otunu o mermi yi nasil sokuyoruz gor
ezik kuduran sensin. yagli kursunu yiyeceksiniz. hep yediniz yiyeceksiniz. p. i c suruleri.
Hakkari şırnak dügünlerinde bol bol görürsün kürt bayrağına ait renkleri, adamlar kendi dilini kültürünü yaşıyor sizinle de ilgilenmiyoruz herkesin kültürü kendine
gidin asin bayragini varsa mehmetcik g. otunuze nasil sokuyor o bombayi gorun. hain suruleri
Dediğim gibi kendi dilimize, kültürümüze sahip çıkıp öyle yaşıyoruz. Sizinle gerçekten ilgilenmiyoruz. Başka ırklarla uğraşan sizsiniz, bir tane dostunuz yok. Biraz medeniyet lütfen.
lan siz kimsiniz bizim topragimizda yasayan hainlersiniz baska bir b. k ta degilsiniz. begenmeyen s. k tir olur gider. yallah.
siz yasadiginiz. topragin sahibiyle degil ke diniz gibi satilmis kopeklerle ilgilenirsiniz herkes kendi neyse onu yapar. kucagina oturmadiginiz millet kalmadi. millet or.. pususunuz siz. s.. kikler
Kurtler sarisin falan olmaz karar killi olur ya nereden uydurdunuz bunu bilmem
Evet aryan ırkının özelliği kıl yoğunluğuna sahip olmasıdır mesela afganlardan almanlara kadar hint-avrupa ırkı kıllı olur da karalık değiskenlik gösterir esmer alman bile var yurt disinda yaşadim biliyorum ki kendi akrabalarimda kumral sarisin hatta kızıl çok var
Yav he
Boşnaklara benziyorsun demeleri lazım zaten Türkler esmer siyah saçlı kahve gözlü
Günaydın. Umursama milleti yaşa hayatinii
Çok abarttın be ablam
Neyi?
Konuyu
Ama ortada ısrarla bir yanlış anlama var
Anlasınlar salla geç