Annemle nasıl baş etsem bilmiyorum?

Annem ruh hastasının teki. Manyak hasta bir kadın hep benim evim benim arabam diyip bana küfür hakaret tehdit ediyor. Evde odamdan çıkamıyorum. Mutfağa balkona salona nereye gitsem girme etme odana git diye kavga çıkarıyor. 28 yaşında çalışıyorum koca villada yaşıyoruz. Yurtdışında okudum geldim o zaman da istemedi evinde git başka ev tut orada kal dedi ama para da vermiyor. Param yok git çalış et diyor ama tek maaş hiçbir şeye yetmiyor. Ucuz kötü yerlerde kalınca da tacize uğradım ettim ondan buraya döndüm. Hep bana yurtdışına git et sevgili bul git diye başından atmak istiyor. Hep küfür hakaret. Sohbet etmek istesem günümü işimi anlatsam yüzüme bile bakmıyor dinlemiyor laf sokuyor hakaret ediyor. Bıktım gerçekten. Terapiye gidiyorum moral olsun diye diyorlar annenin gitmesi lazım ama gitmiyor. Babam desen ayrı evde hayatı var asla aramaz sormaz. Akrabalar da annen hasta deli diyor ilgilenmiyor yardım etmiyor. Tek ailem annem başımda ama o da böyle bıktım gerçekten. Sadece haftasonu evdeyim onda da odamdan çıkamıyorum hep iş yaptırıp hakaret ediyor. Evden çalışıyordum eskiden o zaman da tüm gün taciz ediyordu odamda bile.
Annemle nasıl baş etsem bilmiyorum?