Merhaba arkadaşlar annem gerçekten çoğu zaman sadece kızmak için bahane arıyor. Gece tuvalete gittiğimde beni uyandırdın diyip saatlerce bağırıyor bununla nasıl baş edeceğim lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belkide annenizin problemleri var hiç sordunuz mu
Çok kez sordum kesinlikle kabul etmiyor bir sıkıntı olduğunu
Kendimi bildim bileli oturup kalkmamdan gece insani bir ihtiyacımı karşılamama kadar her şeyim kızma bahanesi oluyor
Bence onu dinle onu anlamaya çalış piskolojik sorunda olabilir ya da kadınsal vs vs anlamak lazım
Kadınsal bir durum değil. Psikolojik olarak sorunlar var bunu o da biliyor ama diretiyor sadece dinlemek istiyorum ama sadece kızıyor bağırıyor bu şekilde iletişim kuramam
Odamın içinde sessizce duruyorum ve dışarıdan 1 saat boyunca bağırıyor 1 saat kulağımı kapatıp beklemek zorunda kalıyorum çünkü gerçekten çok yoruldum. Ben bir çocuğum annemin annesi değilim ki
Olmaz tedavi deneyin bence bir doktora götüre bilirsiniz bence tabiki ikna edebilirseniz
Yaşınız kaçtı acaba
21 yaşındayım
Çokta ufak değilsin herşeyi algılıya bilecek durumdasın ama bu sorun böyle gitmez bence babanız var mıydı
Maalesef ben çok küçükken ayrılmışlar bizimle değil kendisi
Gitmiyor çoğu zaman delirecek gibi oluyorum. Susuyorum ama gerçekten bazen dayanılmayacak konuma geliyor
Hım başka evlilik geçti mi peki annenizin
Hiçbir şey diyemiyorum kendisine çünkü ne olursa olsun ben anneyim yaparım diyerek işin içinden sıyrılıyor
Evlenmedi ondan sonra
Geçiminiz nasıl peki maddi durum kim yardımcı oluyor anneniz çalışıyor mu
Evet çalışıyor kendisi. Dedemle birlikte kalıyoruz kira ödemiyoruz o yüzden
Aslında sebepler var da genel olduğundan burada bazı şeyler de sorulmaz
Bence siz annenizi iyi anlamıyorsunuz sorun bu o kadının ne yaşadığını neler çektiğini içindekilerin bir çok şeyy olaya kendi bakış açınızdan bakmayın bence ama emin olun bazı şeyleri de saklamaktadır
Ben sadece bir çocuğum psikolog da değilim annemin annesi de değilim ne yapmam gerek Allah aşkına
tamam bunu diyoruz belki anneniz evlenmek istiyor belki yalnızlıktan korkuyor her şey olabilir daha bir çok neden var
Uyurken yastığı daya yüzüne bıtır ısını hiç çekilmez ya da kocaya git
Babana söyle İyi çaksın ona
evden kurtul
Okulumun bitene kadar maalesef burada kalmak zorundayım...
kuzum meslek sahibi olana kadar dayan para biriktir bir şey yap üniversiteye git ama sakın takma dinleme toksik ebeveyn belli ki tüm yorgunluğunu sinirini senden çıkarmaya çalışıyor duymamaya çalış bir yerden sonra. baban nasıl davranıyor herkes mi böyle davranıyor
Babam bizimle değil ben çok küçükken ayrılmışlar. Annem ve ikimiz varız sadece bu yüzden de gerçekten çok kötü hissediyorum çünkü kendime ait özel hayatım olması annem için çok büyük bir dert. Ne zaman arkadaşlarımla dışarıya çıksam kırk ton azarlamadan sonra izin alabiliyorum. Azarlama sebebi ise neden onu götürmüyormuşum o beni zamanında her yere yanında götürmüş
Bazen çıldıracak gibi oluyorum. şu an üniversitedeyim 3. Sınıfım ama bitirsem bile bu ızdırap gerçekten bitecek gibi değil. Kendime ait bir yaşantım yok anlayacağın
annenin bence psikolojisi bozulmuş. annenle baş başa bir yerlere gitmeyi teklif etsen ya da oturup konuşsanız vakit geçirseniz aranız düzelir mi acaba. çünkü aşırı korumacı olması değil mevzu farklı cevap vermiş bilmiyorum yalnız bir kadın nihayetinde biraz yanlış değişik düşünüyor kendi arkadaslari var mı?
Hafta içi çalışıyor hafta sonu elimden geldiğince her şeyde yanında olmaya çalışıyorum gerçekten kötü bir çocuk değilim onu sevmeyen saymayan görmeyen bir çocuk değilim. Ama ne yaparsam yapayım olmuyor. Bana kalırsa bu zamana kadar onun dediğinden çıkmadığım için şuanda hâlen beni yönetmek istiyor ama nereye kadar
ciddi bir şekilde bu konuyu konuşmalısın ve aramızdaki problemi çözmek istiyorum diye bahsetmelisin kavgaya dönüşmesin de. onu dinle bakalım gerçekten derdi ne anlattığı zaman sen de kendini anlat bakalım. böyle susarak kavga ederek bir yere varilmaz
seni kaybetmekten çok korkuyor bence bu olabilir ama bunu ifade etmesini bilmiyor toxic şekilde ifade ediyor kendisini
Annemi seviyorum ama üzülerek söylüyorum ki gerçekten çok fazla manipülasyon sahibi birisi. Her fırsatta ben sana bütün hayatımı adadım ne yaparsam senin için yaptım laflarıyla bütün her şeyi kapatıyor özel hayat meselesi açtığımda benim özel hayatım olmadı senin de olamaz diyor. Derdim seni korumak diyor ama bu şekilde kimse kimseyi koruyamaz anlatamıyorum bunu
Mesela bana sürekli evlenirsen beni unut diyip duruyor
haklısın ki benim annemde böyleydi. sonra biraz duruldu yaş ilerleyince zaten bir daha anne kız olamadık yani öyle saygı çerçevesinde konuşuluyor ediliyor yabancı gibi hissettiriyor hatta. annenin gerçekten psikolojik sorunları var ve kendini hiçbir açıdan suçlama ve evlilik gibi düşüncen varsa evlenmeni söyleyebilirim yoksa da ekonomik özgürlüğünü aldığın an kendine fırsat yaratmalısın. ciddi bir şekilde konuşmalısın
Gerçekten çok teşekkür ederim biraz olsun muhabbet etmek bile beni çok rahatlattı. Dediğin şeyleri aklıma yazdım inşallah her şey gönlümüzce olur
hiçbir şey yapmadım ama rica ederim. sakin, geleceğe odaklı, ümitli kalmanı diliyorum. umarım her şey gönlümüzce olur dediğin gibi
emin ol her şey düzelecek, sadece zaman ve mantıklı düşünerek kendini kurtarman gerek. belki anneni de bu toxiclikten kurtarabilirsin ama önceliğin kendin olsun
bu arada evlenirsen beni unut demesi (yeni gördüm) kendi yaşadığını senin de yaşadığını düşünmesi. annen sana çok bağlanmış sensiz olmak bile istemiyor mesela arkadaşınla buluştuğunda dediği şey bunu kanıtlıyor. ama ne sevgisini de ne öfkesini normal biçimde ifade edemiyor maalesef bunun sorumlusu da sen değilsin. bir şekilde konuşmalısınız belki evde olmaz ama onunla bir yere gitsen orada konuşsanız sakin bir şekilde o zaman amacının kavga değil de gerçekten dinlemek anlamak olduğunu düşünebilir bilmiyorum