Sizce yurttaki oda arkadaşlarıma karşı olan tepkim nasıl?

5 yıl önce Yks'ye girdim, ama hedefime ulaşmış olmama rağmen ailemin zoruyla okumayı hiç istemediğim bir bölüm seçtim, sonra da azami süremi doldurup okuldan atıldım. Bu sene ise tekrardan üniversiteye başladım. Yurda ilk geldiğim gün oda arkadaşlarımdan birinin babasıyla konuşup daha önce de üniversite okuduğumu, ama bitiremeyip okuldan atıldığımı söyledim. O da güldü. Sonraki günlerde diğer odalardan birkaç çocukla daha tanıştım ve birkaç gün önce yurdun terasında benimle dalga geçtiklerini duydum. Dün ise dedemle telefonda konuşurken yurdu sevmediğimi, oda arkadaşlarımın odayı çöplük gibi kullandıklarını, sigara içtiklerini söyledim. Ayrıca dün akşam banyoda c. nsel bölgemdeki kılları kesmiştim. Onlar da dedemi değil de yurt müdürünü aradığımı sanmış ve kendi aralarında konuşurken birinin " Yarın o banyoda 1 tane kıl göreyim, bak ona ne yapıyorum " dediğini duydum. Sonra onlara " Sizi ben şikayet etmedim " dedim. Bugünden itibaren ise hiçbirini umursamıyorum, ne sabah kalktığımda " Günaydın " diyorum, ne de kahvaltıda yanlarına oturuyorum. Adeta yoklarmış gibi davranıyorum.
Sizce yurttaki oda arkadaşlarıma karşı olan tepkim nasıl?