AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İzmir'in en büyük mafya grubu Güneydoğu tarafı için Urfa ve Mardin kökenli olan Zahidolar aşiretindendir. Birbirlerine kız alıp verdikleri için birleşmişlerdir. Diğeri de Doğu tarafı içi Erzurum ve Diyarbakır kökenli olan Boranoğulları gelir. Hatta 2 grup çok çatışma yaşamıştır. Bir dönem düşmanlardı ama berder yaparak düşmanlığı bitirmişler ve İstanbul, İzmir, Ankara gibi yerlere kökenli olarak yayılmışlardır. Genelde Lüx Galeri, İnşaat, Emlak ve Gıda sektöründe fabrikalaşmışlardır. Geçen 10 yıl içinde Karadenizde en çok sözü geçenlerden Dodolanlar ile anlaşma yapmışlar ve ortaklık kurmuşlar sonrasında ise birleşmişlerdir. Bu birleşme sayesinde Giyim ve Nakliye sektöründe büyük ortaklık kurmuşlardır. Çok büyük kapsamlı çalışmaktadırlar. Antalya cephesinde, İstanbul'da, Ankara 'da ve Türkiye'deki 81 vilayetin 68'inde hep bir birleşme sağlamışlar ve tekelleşme yaşamışlardır. Çoğu bayilikler, mağazalarda hakimiyetleri vardır. Paraya doymuşlardır artık keyf için yaşarlar. Bulaşılmayacak kadar tehlikeliler. Öyle dışarıdan anlaşılmaz ama içlerine girmeyiver. Çıkana kadar canın da çıkar. İsimleri vs pek bilinmez. Kendilerini çok iyi gizlerler. 22 yıl önce toplu olarak soyisim değişikliğine gittiler. Bulunmak istememeleri de illegalliklerinden gelir. Yaklaşık ortakları ile beraber baştakiler 100.000 kişiden fazla bir gruplardır. Bağlı oldukları ağababaları 20 kişilik bir ekiptir. Çoğu 65 üstüdür. Sonrasında bu ekipteki en büyük abiler gelecektir devreye. Hiyerarşi çok önem verirler. Büyük işletmeleri yanında olan avukatlık büroları, dükkanlar, marketleri vs saymıyorum. Adamlar tekeller ve oluk oluk para akıyor. Milyardolarlar dönüyor ellerinde o kadar diyeyim.
Peki kaç koruma dolaşır bunun lideri
Dostum kaç koruma ne ki. Adamlar mükemmel düzen kuruyorlar. Bunlar öyle basit değiller. İçlerinde polis olan kendi evlatları dahi var ve rotaları hep temizdir. Araçla dolaşırken max 3 araç belli ederler diğer araçlar sivil giyinimli kendi adamları vardır. Öyle siyah araçlarla felan dolaşıp göze batmazlar. Trafik araçları gibi gezerler anlamazsın bile. Yani sen birine bir denk gelsen abartısız 10 araba dolusu adam 40 kişi üstüne gelecektir.
Son günlerde internette Necati arabacıyı görüyorum bunu tanırmısın
Alamancı interpol :)
Buda büyükmü
Dostum hepsi büyük olsa cümrüğüm kadar yer yakar. En büyük baba da, en büyük adam da evine helal lokma götürebilen adamdır. Bunları takma o kadar da. Deveden büyük fil var da hepsini yaradan Allah var.
Ya dün tiktokda gördüm adam 50 milyonluk rolls royce var
Bu adam tek araba mı geziyor
Adam yanına yaklaşıp arabanız güzelmiş ne iş diye soruyodu
Ne fark eder. Sanki kaçı helalden hadi inançsız ol dürüst kazanmıştır. Benim tanıdığım çok büyük iş adamı var ama adı büyük kendi 5 para etmez. Gidip ona buna çökerek büyüyen, yetim hakkına giren, devleti kandıran/dolandıran insanlar. Hangi işleri dürüst sanki. Adam belki benim ömür boyu binemeyeceğim araçlara biniyor. Benim aracım ise ufak çaplı fiyatta bir şey. Ama sor bakalım hangimizin tadı var. Hangimiz daha keyfli yedik ve içtik şimdiye kadar. Olması mesele değil kaç zengin her şeyin hakkını tam verebiliyor sanki. Önemli olan herçekten huzur dostum. Çok kazanırsın yemek nasip olmaz. En lüks araban olur binmek nasip olmaz. Her şeyin olur sağlığın olmaz. Bunu derken de araban olmasın, evin olması, paran olmasın sağlığın olsun gibi mal düşünce ile değil mantık çerçevesinden anlatmak için diyiyorum. Yoksa o Allah ki seni geç evreni kainatı yaratmaya gücü yetmiş sana her şeyi 4 4'lük veremeyecek güçte midir ki öyle diyeyim. Benim demek istediğim hayattan zevk alabilmen. Bir müdürüm vardı adamın yerinde olsam dünyanın içinden geçerdim adam 1 kuruş hesaplıyordu. Dert ediyordu. biber sürerim öyle paranın içine, paranın kölesi mi olacam.
Benim
Dalga geçmeyin
Bilmiyosanız söylemeyin
ben🤠
Bilmiyosan söyleme