Çoğu şehirden güzel aslında güzel memleketimiz var şaka maka bol yeşşillikli denizli mis gibi havası var, bizim ev köyde dağın başında diye sevmiyorum merkeze yakın olsak veya denize çok severdim o zaman 😂
Oda körfezin en büyük sıkıntısı arkadaşlar otururken yaldır yaldır son dolmuşa yetişmek için eskiden canım çıkardı 🤦 harbiden mahrumiyet bölgesi ya çoğu konuda
Bilmiyorum ki ben Ekim durumunu falan zeytin zamanı gideriz tarlaya tatillerde toplarız ailecek o kadar 😅 çok anlamam ve anlayacak kadar toprak yok zaten 😀
Yapma be üzüldüm valla. Durumunu çok iyi anlıyorum. Gerçekten burası çok sığ okunuda. Keşke yapabileceğim bir şey olsa bunu canı gönülden diyorum çünkü şu hayat şartlarında maddi ve piskoljik olarak işsizlik çok ağır
Her yer tecrübeli arıyor ama ailenin veya senin tanıdık durumu varsa o biraz fayda sağlar bunu demeyi hiç istemiyorum ama ne yazikki sistem böyle ve bu sistem çok yerde beni ezdi
Aminn inşallah ikimiz için de iletişim de kalma ihtimalimiz var mı? Alanını bilmiyorum ama sağa sola haber salariz nasibin ne şekilde geleceği hiç belli olmaz
Yok mühendis olsaydım olurdum gözü karartıp açardım ofis az buçuk kendi çevremi oluşturdum çünkü ama tekniker olunca kurumsal bı firmaya girmek daha mantıklı geldi çünkü diğer türlü şahıs yanında çalışsam sürekli bir kişinin iki dudağı arasında kalacağım ama şu an öyle bir durumum yok çalışma saati mesai vs hepsi belli
Teşekkür ederim. Zor gerçekten ama hicbirsey imkansız değil ümidini kaybetme derim çünkü hiç yoktan mücadele için bir nedenin olur. Ve. İletişime devam etmek istersen memnun olurum istemezsende iş konusunda inşallah en yakın sürede sende rahatlarsın
İster buradan istersen başka sosyal medya. Bak sana. Söyle diyim olmayacak yerlerden döndüm uniyi askerden sonra okudum aklımda olmayan oldu vs nasibin nasıl geleceğini bilemeyiz. Hayal kırıklığı yaşayabiliriz ancak umutsuzluk asla çünkü o kadar yıl senin ve ailenin maddi - manevi emeğine ihanet etmiş olursun umutsuzluk ile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sitede vardı bir sorumda denk gelmiştik 3 Balıkesirliyle 😂😂
Neden bilmiyorum Balıkesir çok az bu sitede ya
az olsun zaten memleketim diye demiyorum insanını ciddi hiç sevmem 😂
Balıkesirlimisin 😀 valla iyisi de var kötüsü de evet dediğinde haklısın ama coğrafi konumu da bı başka zaten başka cazibesi de yok 🤦
heee canım memleketim taşını toprağını baharını meyvelerini sebzelerini severim ama o kadar 😂
Hahaa valla dediğini diyorum diyorum bı şekilde de dönüp geliyorum buraya 😀
Çoğu şehirden güzel aslında güzel memleketimiz var şaka maka bol yeşşillikli denizli mis gibi havası var, bizim ev köyde dağın başında diye sevmiyorum merkeze yakın olsak veya denize çok severdim o zaman 😂
Ehliyet ve araba varsa o bile sorun değil ki. Ve yazın köyü daha iyi sahilde sıcak bir yerden nem ayrı bir yerden yakıyor
araç olsa haklısın ama yok 🥺😪
Oda körfezin en büyük sıkıntısı arkadaşlar otururken yaldır yaldır son dolmuşa yetişmek için eskiden canım çıkardı 🤦 harbiden mahrumiyet bölgesi ya çoğu konuda
🥺😪 neyse tarladan beleş karpuz yiyebildiğimizi düşünüp mutlu olalım bare 😂
Karpuz bizde var mı bea zeytin ile mi kandırdılar hep bizi😀
karpuz yok mu ekmiyonuz mu 😂😂 bizde her şey var 🤔
Bilmiyorum ki ben Ekim durumunu falan zeytin zamanı gideriz tarlaya tatillerde toplarız ailecek o kadar 😅 çok anlamam ve anlayacak kadar toprak yok zaten 😀
sen plajda kumdan kale yaparken biz tarladaydık yeğenim 😂😂😂
Aslannnn da bizde sokakda miskette İdik naber 😀😀
😂😂 eyvallah kral bişi demedik yav 😂
Haha kabul ettik 😀
Ayvalik
Tatil için mi yoksa orada mi yaşıyorsun
Temelli
Yakın sayılırız birbirimize
Neresj
Edremit
İş bulmak çok zor bu şehirde
Güzel yer
Ne iş yapıyorsun? Ya da ne yaygındır?
Yahu ne diyorsun yemin ediyorum heleki teknik bir bölüm isen tamamen kısır bir yer🤦
Ne yaygındır derken iş olarak mi
Bandırma taraflarında tek tük var oralarda uzak. Bu işsizlik yüzünden ne yapacağımı şaşırdım..
Ne mezunusun
Mühendislik
Bende teknikerim ne mühendisisin
boş ver orasını her türlü işsizim maalesef
Yapma be üzüldüm valla. Durumunu çok iyi anlıyorum. Gerçekten burası çok sığ okunuda. Keşke yapabileceğim bir şey olsa bunu canı gönülden diyorum çünkü şu hayat şartlarında maddi ve piskoljik olarak işsizlik çok ağır
Birkaç yer var onlarda tecrübeli arıyor. Genel olarak kısır.
Her yer tecrübeli arıyor ama ailenin veya senin tanıdık durumu varsa o biraz fayda sağlar bunu demeyi hiç istemiyorum ama ne yazikki sistem böyle ve bu sistem çok yerde beni ezdi
Maalesef beni de. Hayırlısını dilerim
Aminn inşallah ikimiz için de iletişim de kalma ihtimalimiz var mı? Alanını bilmiyorum ama sağa sola haber salariz nasibin ne şekilde geleceği hiç belli olmaz
Daha tam taşınmadik eşya sıkıntımız var onları hallediyoruz sonra yogunlasicam bu duruma. Siz iş sahibi misiniz
Yok mühendis olsaydım olurdum gözü karartıp açardım ofis az buçuk kendi çevremi oluşturdum çünkü ama tekniker olunca kurumsal bı firmaya girmek daha mantıklı geldi çünkü diğer türlü şahıs yanında çalışsam sürekli bir kişinin iki dudağı arasında kalacağım ama şu an öyle bir durumum yok çalışma saati mesai vs hepsi belli
Tekniker olarak mı çalışıyorsun yoksa başka bir is mi anlamadim
Tekniker olarak yine mesleğimi yapıyorum
Az olsa da var yani bir yerler
Benim alanimda zaten 2 kurumsal firma var belediye hariç bende birisin deyim zaten 😀
Sevindim sizin için
Teşekkür ederim. Zor gerçekten ama hicbirsey imkansız değil ümidini kaybetme derim çünkü hiç yoktan mücadele için bir nedenin olur. Ve. İletişime devam etmek istersen memnun olurum istemezsende iş konusunda inşallah en yakın sürede sende rahatlarsın
Nerden edicez ki maalesef ümitsizim
İster buradan istersen başka sosyal medya. Bak sana. Söyle diyim olmayacak yerlerden döndüm uniyi askerden sonra okudum aklımda olmayan oldu vs nasibin nasıl geleceğini bilemeyiz. Hayal kırıklığı yaşayabiliriz ancak umutsuzluk asla çünkü o kadar yıl senin ve ailenin maddi - manevi emeğine ihanet etmiş olursun umutsuzluk ile
Teşekkürler
Rica ederim her zaman
Sen söylediklerimi düşün ve asla ümitsiz olma
Duvar yazın kıyak bitti mi,😀
Anlamadım
şu an gizli yorum yapıyorsun ya. Profilinin kapak resminde kıyak bitti mi yazıyor
Hayir
Anladımm yorumda gördüm de ayvalık yazıyordu otomatik sen geldin aklıma
Sen ziraat Teknikeri misin
Yok harita
Anladım güzelmiş
Memnunum ya geniş bir alana hitap ediyor
:))
🤗🤗🤗
Ben kimya mühendisiyim taşınınca orada iş arayacağım ama daha tam taşınmadim
Makine mühendisi olsaydın belki isin hazırdı 😅
Tüh :)) olsun gelince ararım yine de
Dediğim gibi yapabileceğim bir şey olursa her zaman
Teşekkürler ama iş konusunda sıkıntı var. Merkezde ya da Bandırma gören tarafında var o da az
Orası öyle şimdi boşuna hayal kurdurmanin anlamı yok ancak suda var nasip olayı da var hiç belli olmaz ki
Ben de şanssızlık var ama nasip evet
Nasıp her şanssızlığı alt eder
Varsa öyle yoksa da yoktur
Aynen öyle şu an neredesin peki
Daha taşınmadim bazı sorunlar var
Anladım
Öyle
Ne çok yorum yapmışız 😅😅
Evet
İlk defa bu kadar yorumlaşıyorum
:)
Dediğim gibi istediğin zaman 🙂