Fanteziye bak.. pasta kesildiği anda 3. bir insanın ne işi var orada?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
anasını da alsın s. olsun gitsin en nefret ettiğim şey o karıyı da bozarım orada oğlunu da sever atarım yani herşeyi şu an hayali bile beni sinirlendiriyo umarım başıma gelmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sorun etmem sevdiğim kadın ilk önce annesine yedirebilir. ama bunu erkek yapması sorun olur kızlar için
Pastayı yüzüne atmak gerek gadası
En doğrusunu yapıyor anadan gerisi yalan ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar elin kızı için anadan geçilmez...
Eski kocam olur artı pasta yedirme sırası bana gelince eski kocam olarak şahsn kafasını pastaya sokarım bol bol yesin düşünceli insanım sonuçta
Boşarım😂 hiçbir şey için geç değil. Şu saygısızlığı yapabilecek adamla evliliğin nesi mantıklı?
Eşinin düğün pastası anneye yedirilmez eşine ayıp olur herşeyin bir adabı vardır anlıycağın
Herkes kendi pastasını kendi yesin böyle bir sorun hiç çıkmasın jsbs
Fanteziye bak.. pasta kesildiği anda 3. bir insanın ne işi var orada?
anasını da alsın s. olsun gitsin en nefret ettiğim şey o karıyı da bozarım orada oğlunu da sever atarım yani herşeyi şu an hayali bile beni sinirlendiriyo umarım başıma gelmez
düğün yapacak bir karakterde olmadğm için hayal edemiyorum.
Annesi ile mutluluklar dilerim özel bir sebebi yoksa ansızın olursa
Üzücü bir olay ya kimse yaşamasın yaşatmasın. Annesine saygı duysun tabi ama orası onun yeri değil ki
Anne herkesin başına tac ama orada o yapilacak hareket değil. Ese saygısızlık.
Sanki bütün kızlar çok mükemmel de hiç kusurları yok :))
Eşe karşı saygısızlık olur. Tamam annelerin başta yeri var ama herkesin kendine göre yeri var.
Herkesin yeri farklıdır bunu bilmeyen adamdan ne koca ne insan olur
Annesiyle ömrünü gecirmicek benle gecirecek bastan ayrilirim o anda
O nasıl bir şey anne pasta başında mı bekliyo :D
Sosyal medya da çok gördüm bunu vallah anlamıyorum ben de
Harbi mi ben hiç denk gelmedim. Absürt bir şey ama bizde öyle şeyler olmuyo
Evlenecek erkek varda sıra birde düğün pastasına geldi, oraya kadar getirsek onu dert etmezdim.
gece onla yatsin o zaman
O adamdan olmaz
Annenle evlen o zaman ok?
Hhahah gülerim kanka komik gelir
boş bir hareket
Olabilir
Bilemedim