Ablayla sorun yaşamak?

Bu iş cidden sıkmaya başladı. Benim ailem gerektiğinde katı gerektiğinde yumuşaktır ama genel olarak baskıcılık vardır. Ama sorun şu ki sorun annem ya da babam değil sorun ablam. Ablaları severiz sayarız, ablalar özeldir dedik ama bu cidden sevilcek sayılcak biri değil. Kendisi içip saçma sapan şeyler yapmış bi insan ve bunu annemler öğrenirse evde büyük olay çıkartır. Ama böyle seyler yapmasına rağmen rahatlıkla bi anda gelip telefonumu kurcalıyor. Annem bile gelip kurcalamaz telefonumu. Arkadaşlarım la sesli konuşmamdan tutun normal yazışmalarıma bile bir şey diyo. Yok o benim yaşımda gezmezmiş konuşmazmış. Bide yalan söylüyor. Telefonumu alırmış bu gidişle. Sevgili yapamazmışım. Erkeklerle konuşamazmışım. Bu kadarı fazla. Daha geçen gün telefonumu almış kurcalamış bağırıp çağırıyodu arkadaşımla sohbet ettim konuştum diye. Kendimi yaptıklarını annemlere söylememk için zor tutuyorum ama artık bir yere kadar. Asla böyle şeyleri söyleyen bi insan değilim ama cidden artık sinirlerim kaldırmıyo ve yaşım da 18. Kendisi de 25 yaşında artık evlensin diye dua ediyorum. Ne yapıcam bilmiyorum artık. Yaptıklarını söylesem evde bile tutmazlar.

Ablayla sorun yaşamak?