Aile & Toplum Cenabetlik gerçekten kötü şans mı getiriyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Cenabetlik gerçekten kötü şans mı getiriyor? Güncellemeler+1 yıl Din bilen birisi söylesin bu arada lütfenn Cenabetlik gerçekten kötü şans mı getiriyor? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FrkDmrcn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani öyle söylenir imkan varsa abdest alınması daha iyi 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Öyle olsaydı dünyada müslüman olmayan 6.7 milyar insan perişan olurdu 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. alakası yok snamıyorum. sadece yaptıgın işlerden hayır sevap bekleme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gece de malum kamyon devrildi gusül amaya vakıt yok sabah bütün aksi gitdi 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vala kötü şans değilde şahsen iyi hissetmiyom ben 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. inancına göre değişir 0 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Alakasız. 0 0 Yorumla
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı. Ne düşünürsen o olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yani öyle söylenir imkan varsa abdest alınması daha iyi
Öyle olsaydı dünyada müslüman olmayan 6.7 milyar insan perişan olurdu
alakası yok snamıyorum. sadece yaptıgın işlerden hayır sevap bekleme
Gece de malum kamyon devrildi gusül amaya vakıt yok sabah bütün aksi gitdi
Vala kötü şans değilde şahsen iyi hissetmiyom ben
Evet. Ek olarak çok kötü hissediyor insan.
inancına göre değişir
Sdndnnsd evet
Alakasız.
Ne düşünürsen o olur
sümme haşa
İnsan olan temizlenir zaten
Evet bence
Sanmıyorum batıl inanç
Hayir abla
Evet kaç yaşındasın
Bazen iyi şans
Yok alakası yok