Eltim hakkında kararsız kaldığım bir konu var. Önerileriniz neler?

Henüz evli değilim. Sözlümün abisi ile arasında on küsür yaş var başka da kardeşleri yok. Abisinin eşi abisiyle zaten zorla büyü yaptırarak evlenmiş halla ailesiyle sözlümün ailesi görüşmüyor bile bu meselelerden dolayı. Ben okul öncesi öğretmeniyim. Abisinin eşi de benimle birden bire iyi olmaya başladı muhabbetler gel kahveye falanlar. Aramız gayet iyiydi. Ama ne hikmetse o sıra benim paylaşımlarımı almış ve kayınvalideme atmış kocası da aynı şekilde bak küçük gelinin ne yapıyor bilmem ne diye. ve ben bunu bugün öğrendim. Zaten konuşmayı uzun süre önce kesmiştim. Ama evlenmeden önce böyle bir şey olması benim çok canımı sıktı. Kayınvalidem büyük oğlunu çok korurken kayınpederim küçük oğluna daha düşkündür. Büyük oğlu da aynı şekilde paracıdır ve babası daha ölmeden mal paylaşımını kendi kafasında kurmuş ortada vasiyet bile yok. Ölmeden adamı mezara koyan bir tip. Karısına da ailecek ailemle tanışmaya geldiklerinde asla surat asmadım bilakis ev sahibi olduğum için gerekli hizmeti vs yaptım. Ama ben bu gidişle bununla ne yapacağım bilmiyorum

Eltim hakkında kararsız kaldığım bir konu var. Önerileriniz neler?