Altıma kaçırıyorum ne önerirsiniz?

Öncelikle herkese merhaba ben 18 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum, kızım. Bir süre önce yaşadığım bir olayı sizlere anlatmak istiyorum. Önce dışarıdayken ufak ufak altıma kaçırdım. Neyseki fazla değildi durumu anladığım an eve gittim. Herkeste olabilir diye düşündüm çok önemsemedim açıkçası. 2 gün sonra gece yatagimda uzanıp telefonumla oynuyordum. Ve birden bire altıma işedim. O an o şaşkınlıkla ne yapacağım bilemedim kendimi tutmaya çalıştım ama yok olmadı. Çok korktum endiselendim. Sonrasında temizlenip sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Bekledim. Sabah olduğunda randevu aldım ve jinokolojiye gittim. Gidene kadar çok korktum kötü bir durum olabilir diye ama gittiğimde hiç bir sıkıntı olmadığını söylediler. Gayet sağlıklıyım altıma kaçırmam için hiç bir sebep yok. Tamamen psikolokmis yani. Bu dönem benim için çok stresli geçiyor bu yüzden olabileceğini söyledi doktor. İçim bi yandan rahatlasa da bir yandan çok gergindi. Ben stresimin sıkıntımın önüne geçemiyorum. Doktora gittikten sonra 2 defa daha yaşadım bu durumu neyseki evdeydim. Garip hissediyorum. Psikolojik olduğu için de korkuyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum. Bu konuda bana ne önerirsiniz? Bu durumun nasıl üstesinden gelebilirim. Tüm planlarımı iptal ettim korkudan dışarı bile çıkamıyorum artık. Öneriniz nelerdir?
Altıma kaçırıyorum ne önerirsiniz?