Annemle babam dün beni kandırarak tatlı yemeye gitmişler cafeye. Çarşıya çıkmıştım işlerimi halletmeye babam aradı ne yaptın diye arkada da müzik sesleri geliyor tabi. Soruyorum neredesiniz diye yürüyüşe çıktık diyip yalan söyledi. Bende sinirlendim kapattım. Eve geldiklerinde hiç sesimi çıkartmadım ta ki sabah olana kadar. Bu sabahta sesimi çıkartmadım sessiz sedasız oturdum yerime. Kaprisimi çekemezlermiş. Arkadaşlar haksız mıyım Allah aşkına ya? Birlikte hiç bir yere gitmedik götürmedi bizi ama annemle ikinci defa gidiyorlar tek başlarına. Bizimde orada olmak hakkımız değil miydi? Kızmakta haksız mıyım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Velet misin
Rahat bıraksana kaç yaşında insanlar ne yaptıklarının yapacaklarının hesabını mı verecekler
Hesap versinler demiyorum ama sonuçta bizi hiç bir yere götürmüyorlar bizde insanız diye düşünüyorum
Kendin gidemeyecek bir engele mi sahipsin
Evet bir engelim var ve o sebepten ötürü kimseyle konuşmak dahi istemiyorum. Ama sence tek gitmek istemememin sebebi bir engelimin olması mı yoksa babamla gitmek istemem mi?
Bu konuda bir sorunun varsa bişey diyemem ama gerçekçi olmak gerek onlar başbaşa daha iyi vakit geçiriyor belli ki
Bırak mutlular mutlu kalsınlar
Başka bir çözüm yolu bulamaz mısın
Nasıl bir çözüm yolu fikrin var mı?
Başka birisiyle çıkmak veya yalnız takılmak gibi gibi
Belki beni anlayabilirsin diye sana şunları yazmak istiyorum. Ben normalde zaten yanlız kalan biriyim hiç arkadaşım yok. Tek başıma gidebilirim ama istemiyorum. Başkasıyla da çıkmak bana keyif vermez. Babamla gitmem nasıl olur sevgilimle, arkadaşımla vs.. nasıl olur bir düşün bakalım? Çocukluğumu yaşayamamış biriyim maalesef. Sevgiye ve ilgiye muhtaç bir kız çocuğu düşün o da benim ve babamın ilgisine sevgisine ihtiyacım var. Konu tatlı değil biliyor musun? Benimle bir iki sohbet etse ya da beni bir parka götürse küçük çocuk gibi o bile bana yeter.. kendimi anlatmakta fazlasıyla zorlanıyorum umarım anlatabilmişimdir
Seni anlıyorum,
Ancak bazı insanlar babalık veya annelik görevini yerine getiremiyor bundan etkilenen de çocuklar oluyor
Artık bunun farkına varıp beklentilerini sonlandırmak zorundasın keyif alacağın başka birşeyler bulabilirsin denemekten korkma yanılmaktan çekinme
Sanırım haklısın. Bu yaşıma kadar bir şey görmedim en azından bundan sonrası için onlardan bir beklentim olmadan yaşamam lazım. Kendime keyif alabileceğim yeni şeyler bulsam iyi olur teşekkür ederim
Dertleşmek konuşmak istersen elimden geldiğince destek olmaya çalışırım
Umarım mutlu olursun 🤗
Teşekkür ederim inşaallah
farkında isen karı koca ve sevgilililer onlar. özel anları baş başa anları olamaz mı?
Olsun kimse olmasın demiyor ama bende istiyorum beraber gitmek. Beraber hiç gitmedik bunu istemek hakkım değil mi
Yanlarında götürmek zorunda değiller de yalan söylemeleri kötü olmuş
Normalde hep birlikte gezen bir aile olsak özel günlerinde gitmelerine kesinlikle bir şey demem ama çocukluğumu bile yaşamama müsaade etmeyen bir aile olduğu için şu an ne yapsalar bizde istiyoruz haklı olarak
Sacmalama ya. belkii basbasa kalmak istiyorlar biraz empati yapsana erkek arkadaşınlasın annen geldigini ya da kardeşinin. Birak hayatlarinu yasasinlar sen tatliyi heo yersin
Konu gerçekten tatlı değil. Ben babamla hiçbir yere gidememiş bir insanım. Benimde orada olmak en büyük hakkım diye düşünüyorum
Bende yanlis dusundugun noktan yersiz tepki bayan. boyle yapmaknyerine babanla basbasa biseyler yapmak icin sen bi adim atsan tepkisi ozaman ne olur bi baksan. birak simfi annenle basbasa kalsin belki annenin de buna ihtiysci vardır. Eminimki konu tatli degildir hanimefendi ama biraz sakin bence
Babamla bu konuyu konuştum daha önce. Kafeye gidelim dedim sana uygun bir yer değil dedi. Yemeğe gidelim dedim ona ise yine bir bahane buldu. Ben daha nasıl adım atabilirim? Benimde doğum günüm oluyordu hediye beklemeyi bıraktım aramiyordu unutuyordu annem hatırlatıyordu. Kızmakta haklı olduğumu düşünüyorum. Ve bayan değil "kadın" demeni rica ediyorum
Özür dilerim kadin... ozaman haklisin bisey diyemiycem acikcssi sizin ki baba sevgisi ve ilgisinden mahruumsunuz
Evet maalesef baba sevgisinden mahrum kaldım. Bir oyuncağım bile olmamıştı o kadar istediğim bir bebek vardı ki hâlâ da söylerim bebek almadın diye ama hâlâ da zahmet edip almaz. Benimkisi derin bir yara fakat ne annem anlayabiliyor ne babam. Keşke sorun sadece kafeye gidip tatlı yemek olsaydı ama konu tatlının çok çok ötesinde ve daha derin.
Uzgunum sizin adiniza üzüldüm. kimsenin derinliklerine hukmedigimiz gibi bilemeuizdr kimin ne yarasi oldugunu bilemeyiz. bu arada o oyuncsk neydi ben almak istedim bian.
Eklermisin beni
Birinden beklediğimizde o kişi almayınca pek bir anlamı kalmıyor. Düşündüğün için çok teşekkür ederim ama istemiyorum çünkü biliyorum ki babamdan başkası alsa bile mutlu etmez beni yine de sağol🙏
Rica
Baş başa vakit geçirmek istemişler ne var bunda
Tabi ki geçirebilirler ama bizimle hiç bir yere gitmiyorlar haksızlık değil mi bu?
Haksızsın rahat bıraksana milleti
Ben kendimi buradakilere ifade edemedim ben mi anormalim ne anlamadım
Sanane be ergen
Of tamam ergenim ben
Ya adam karısıyla geziyor sanane 😂
Kimse gezmesin demiyor ama bizde evladız sonuçta
Sende manita yap gez
Babamdan görmediğimi elin oğlundan neden bekleyeyim? Çok yanlış bence
Ben sana elin oğlu olurum nerde yaşıyorsun
Elin oğlunu istemiyorum babam bana yeter. Elin oğlunu hiç çekemem