Geçenler bir düğün oldu Düğün Eski sevgilimin kuzenin düğünü onunda kuzeni benim yakınım Ben eski sevgilimle ayrıldıktan sonra hiç bir zaman karşılaşmadım 5 yıldan sonra ilk defadi onla karsilacaktim ben öyle zann etmişdim düşünüyordum işte düğünde ikimiz karşı karsiya gelicez falan İkimizde aynı şehirde kalıyoruz ama o iş için İzmir'e gitti mutlu umutlu düğüne gittim ama onu göremedim biran mutsuz oldum işte beni sevseydi gelirdi en azından beni görmek için aslında düğüne gelmişti onu görmedim ama ben gelinle damatla resim çekerken birisi onu sesledi insanlar ona burada napiyorsun diyordu insanlar da şaşkın haldeydi düşünsenize akrabasının düğünü oluyor İstanbul'dan İzmir'e düğüne geliyor ama dışarda bir köşede duruyor ortama geçmedi insanların olduğu yerde olmadı bir defa olsun bile yüzünü göremedim sizce neden bu? 💔
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen cevaplayin bu gün ben yarın siz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki senin orada olduğunu biliyordur ya da senden habersizse ortamlarda durmayı fazla sevmiyordur ama belli ki sen onu unutamamışsın
Benle kavga yaptı saçma sapan şey için ayrıldık nedenini 5 yil geçti hayla bilmiyorum kızarak konuştu annem kızımdan uzak dur dedi kardeşim kavga yaptı bunlar için olur mu
Hayır orada olduğumu biliyordu
Kusura bakma yetişemedim 5 6 kişi sizinle birlikte aynı anda yazdı
Şimdi konuna gelecek olursak ayrılma sebebiniz kavga etmeniz peki böyle önemli birşeyi nasıl unutabilirsiniz anneniz kızımdan uzak dur demiş belki bu gururuna dokunmuştur dönüşte erkeklerinde bir gururu var ve 5 sene uzun bir zaman senide unutma ihtimali baya yüksektir bende sevdiğim kızı unutmam 2.5 sene falan sürdü
Unutmuşsa neden umursamayan gibi davranmadi yani beni görmezden gelip dururdu ortamda
Sonuçta bir geçmişiniz varya karşına çıkmak istememiştir benim sevdiğim kız ben kendisine tamda açılacakken beni kendinden tiksindirmişti onunla konuşmayı kestim geçen sene arkadaşımın düğünü olacaktı içimden inşallah benimle dans etmek istemez göz göze gelmiyim şununla diyordum
Be öyle değilim ki hiç bir zaman ona kendimi ezik göstermedim ben onu terk ettim engelledim kızarak konuştuğu için 5 yılda fake de olsa yazmadım hiç bir yerden
Bir nevin sana mesaj vermek istemiş seni görmek istemiyorum gibisinden
ama sen onu hala seviyorsun sevmesen bu kadar kafaya takmazdın
Unutamamgimin nedeni sorularımı cevapsız birakmasi
Anlamadığım şu neden illa ben damatla gelinle resim çekerken onun ismini çektiler acaba bana mesajımı gönderdi senin dediğin gibi
Ben onu kast ederek söylemedim de bilerek ortaya çıkmamasına karşılık söyledim
Biliyorum ne demek istedigini seni görmek istemiyorum mesajı göndermek istemis
Büyük ihtimalle öyle
Ne önemi var ki bitmiş gitmiş artık hayatına bak görmek için bile çabalama
Böyle yaparak kendine zarar veriyorsun
İşte unutamıyorum çözülmemiş sorunlar var benle kavga yaptı öyle şerefsiz ki neden öyle yaptığıni demedi 5 yıldı sorum cevapsız kaldı bunun için aklımdan çıkmıyor sence neden ortamda olmadı
Bazı erkekler böyle işte şimdi sen onu düşünüyorsun neden böyle çözemedik bir şeyleri niye böyle olduk ama adam olsa bunlar olurmuydu o seni düşünmüyor umursamıyor bile sen hala çözmek için çabalıyorsun seninle karşılaşmak istemedi ondan gelmedi iyi ki gelmemiş çünkü sana zarar veriyor sen ondan uzak dur
boş ver sorun ne olursa olsun cevabi belli seni istemiyor
Başka bir şey daha var pişman olduğunu gösterdi soru paylaşacam orada bakarsın
Ya senle denk gelmek istemedi ya da kalabalık olduğu için uzak durmayı tercih etti
İlk defadır yaptı eskidende öyle düğünler oluyordu ikimizin olduğu duruyordu ortamda bana bakıyordu şimdi olmadı neden denk gelmek istemesin acaba
Bir nedeni yok bunun
Akrabasının dugunune gdiyor diyorum. Her kes orada eğlenirken o dışarda bir köşede görünmez yerde duruyor nasıl neden olmasın