Soruma cevap lütfen?

Arkadaşlar benim 3 yıldır süren bı ilişkim vardı, taki babam sana görücü gelicek çocukla konusucaksin diyene kadar bende ısrarla hayır dedim babam da sebebini sorunca ilişkim olduğunu söyledim, babam sinirlendi gelsin istesin o zaman dedi bende söyledim tamam dedi gelicem dedi, gelmeden bı gün gece üç gibi yazdı bana ben yapamiycam ailemin rızası yok annemi ezip de gelemem dedi ben neye uğradığımi şaşırdım napicagimi bilemedim mesaja cevap vermedim de herkes onları beklerken ben babama gelmiycegini söyledim
Sonra babam bana ağzına geleni soyledi onca şey söyledi kalbimi çok ama çok kırdı ilk defa babamı bana karşı böyle sihirli gördüm bana nefretle bakıyordu sonda istedigi aileyi çağırdı çıktım mecbur elimden hiç bişi gelmedi herkes evet dedi Nisan gününü belirlediler nişanı yaptılar hala nişanlıyım üç ay olucak ardından sevdiğim çocuk yazdı bana pişmanım nolur nişanı at diyo annem ameliyat geçirmişti onu orada bırakıp da gelemezdim bi sokda ben yasatamazdim dedi ama şu an her şey yolunda gel diyor bende mesajı gördükten sonra engele attım sonra arkadaşlarıma yazıyor çok pişman olduğunu söylüyor hatta gelsin kaçalım diyo şu an napicagimi bilemiyorum sizce napmaliyim? Nişanlandığım çocuğu sevmiyorum ama çok iyi biri bana sevdiğimin olup olmadığı ni sorduğunda babam bana soyelersen çok kötü olur demişti babamın korkusundan soyliyemedim napicam ben simdi
Soruma cevap lütfen?