Güncellemeler
+1 yıl
son kez her tuşa basmam lazım her yolu deniycem
cahil biri değil ama çok bilmişlikten kendine tanı koyuyo saçma sapan alternatif tıp videoları izleyip değisik değişik şeyler yiyo ama vücudunu yaralar sarmaya başladı ve ikna edemiyo kimse dedeme bile bağırdı beni hasta ediceksin diye
dinliyceği tek kisi benim ama daha önce ikna edemedim
nasıl ikna ederim gerçekten ağlamamak için zor duruyorum her şey için geç olursa diye
1 yıldır kendi tedavilerini uyguladı hiç bi işe yaramadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gitmezsen sana daha baba demem bir daha lafını dinlemem falan de başka türlü olacak gibi değil konu ciddi
yok onu diyemem ama ağlasam ya da sen gidene kadar yemek yemiycem desem belki. yine de korkuyorum ters de tepebilir bağırır faln diye
Öyleleri ikna edilmiyor benim babamda aynı ve zorla götürdük hastaneden kaçtı..
offf
Bayıltıp hastaneye yatırmaktan başka çare yok inat insanı ikna etmek kadar zor şey yok..
o kadar yapamam ya yaşlı olsa belki
O zaman tatlı dille ikna etmeye çalış huyuna suyuna git.
konuyu bi kez açabilirim tek şansım var ikna etmek için
nasıl açıcağımı da bilmiyorum annem de söyleyemiyo tek başıma halletmem gerek 😔
Samimi bir şekilde ona yaklaşıp içinde ne varsa dökmelisin
Babacım seni çok seviyorum sende beni seviyormusun de önce... seviyorum derse sende ona beni seviyorsan iyi olmak istersin... iyi olmak içinde yapman gereken öncelikler var diyebilirsin... tedavi en başta..
Huyunu kolay kolay değiştiremezsiniz bu durum için sadece aile üyeleri ile toplu şekilde konuşarak çözüm bulabilirseniz
herkese bağırıyo istemiyo
Ne diyeceğimi bilemiyorum geçmiş olsun
teşekkür ederim😔😵💫😵💫
🙏🏻
O yaraları biliyom ben
Kuru soğanı dörde bölüp streç filmle sarsın,1 hafta sonra çıkarsın, bişeyciği kalmaz
Geçmiş olsun