Aile & Toplum Antrenörüme kafa tuttum, boyum ile dalga geçti. Ne cevap vereyim 😁? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yürek yedim ve antrenorume kafa tuttum😂Ama çok üzüldüm, boyum ile dalga geçti hiç sevmemSizce cevabım ne olmaliiii Güncellemeler+1 yıl ozelll yazmayijnnnnnnnn Güncellemeler+1 yıl ozellll yazmayinnnn Antrenörüme kafa tuttum, boyum ile dalga geçti. Ne cevap vereyim 😁? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. boş ver cevapsız bırak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl barış aaaa olmazz kafamı mi kirsin
Subuone19 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Sen 1.57 sin sen 1.57 sin havan kime güzelim dnsbzbzsbs 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hakaret bu hakaret😁 Yorumla Subuone19 +1 yıl Bi teppuk vursa yuvalar atar seni dinime imanıma ahsbzbsbab ( mallocoglu) Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Devede de boy var ama esssen ardomdan gidiyo 0 4 Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl ardindan* Yorumla Soran +1 yıl abla anlamadim ama tesekur ederim yorumunicin Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl anlamadin mi ya oyle bi soz var ya devede de boy var ama esegin arkasindan gidiyo diye yani uzun boylu olmasi onemli degil falan diye Yorumla Soran +1 yıl anladım bebeğim IASKANSJWNJSJW Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Gel felde kim kimin boyunun ölçüsünü ir gösterelim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl KSMSKAMKJSJ Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Üzülme hatun, ben 187yim. 15cm veririm, 172 - 172 eşit oluruz. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sağol ya cidden jsjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim üzmüş alisamı, hemen döveyim :) Yorumla Soran +1 yıl 💅 Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl wp konuşmasını paitten mi yaptın kanka 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sahte wp ama sen bilirsin tm Yorumla Liim10 +1 yıl onu demeye çalıştım zaten kankssss Yorumla Soran +1 yıl Limon kardeşim , bak bi arastirsahte wp , sahne konuşma değil akıllı kardesimHani sahde instagram oluyo ya hikayeye baktığında gozukmuyor gibi şeyler işte buda sahde wp aynı durum kardeşim aciklqya bildimmi Yorumla Liim10 +1 yıl sen kafayı yemişssin Yorumla Soran +1 yıl yani biraz daSen bunu nerden çıkardın? Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ambulansı ara direkt 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kiyamaz diye dusunuyom nsnsjn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
boş ver cevapsız bırak
barış aaaa olmazz kafamı mi kirsin
Sen 1.57 sin sen 1.57 sin havan kime güzelim dnsbzbzsbs
hakaret bu hakaret😁
Bi teppuk vursa yuvalar atar seni dinime imanıma ahsbzbsbab ( mallocoglu)
Devede de boy var ama esssen ardomdan gidiyo
ardindan*
abla anlamadim ama tesekur ederim yorumunicin
anlamadin mi ya oyle bi soz var ya devede de boy var ama esegin arkasindan gidiyo diye yani uzun boylu olmasi onemli degil falan diye
anladım bebeğim IASKANSJWNJSJW
Gel felde kim kimin boyunun ölçüsünü ir gösterelim
KSMSKAMKJSJ
Üzülme hatun, ben 187yim. 15cm veririm, 172 - 172 eşit oluruz.
sağol ya cidden jsjsjsj
Kim üzmüş alisamı, hemen döveyim :)
💅
wp konuşmasını paitten mi yaptın kanka
sahte wp ama sen bilirsin tm
onu demeye çalıştım zaten kankssss
Limon kardeşim , bak bi arastir
sahte wp , sahne konuşma değil akıllı kardesim
Hani sahde instagram oluyo ya hikayeye baktığında gozukmuyor gibi şeyler işte buda sahde wp aynı durum kardeşim
aciklqya bildimmi
sen kafayı yemişssin
yani biraz da
Sen bunu nerden çıkardın?
Ambulansı ara direkt
kiyamaz diye dusunuyom nsnsjn