Ailem sürekli kavga ediyor ama boşanmıyor, ne yapabilirim?

Küçüklüğümden beri evde hep kavga var annem hep haklıdır. Baba tarafım sürekli kışkırtan akrabalar oldu. Annem ne yapsa babam zıttını yapar inatlaşır, bazen çok mutlu olurlar ama çoğunluk hep kavga ederler. Kavgaların hepsine karıştım durdurmaya çalıştım araya da girdim. Başka zamanlarda susturmaya çalıştığımda annem bana kızar ne karışıyorsun der ama karışmasam da otur sadece telefon oyna der. Annemi çok severim benim için çalışır ona şikayetim yok. Babam ne zaman kavga olsa beni evlatlıktan çıkarır normalde de baba sevgisi göstermeyen biri ilgisiz sadece. Bana nankör der bela okur çok şeyi sayar. Sonradan hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Baba tarafı hep babamı bize karşı doldurdu babam da gaza gelip bize kızar bağırır. Annem olayları tek tek anlatır haklıdır kendini anlatmaya çalışır. Babam cahil insanın tekidir hiç cevap veremez sadece küfür eder. Boşanmalarını istiyorum ama maddi yönden pek istemiyorum. Okulum ayrı sıkıntı ailemin kavgaları ayrı sıkıntı ne yapacağımı hiç bilmiyorum.

Ailem sürekli kavga ediyor ama boşanmıyor, ne yapabilirim?