Annemle babam sürekli kavga ediyor fakat ayrılmıyor ne yapmaliyim?

Annemle babam sürekli kavga ederler. Babam en ufak şeye sinirlenen bir adam aynı zamanda alkol bağımlısı.. Annemle geçmişte çok büyük kavgalar etmişler ama öyle böyle kavgalar degil bizim ev koydeydi o evimizden jandarma gitmezdi neredeyse. Aynı zamanda babamla abimde kavga ederler. Annem hep bosanacagini soylesede boşanmazlar. Bende babamı hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum anneme gel bu evden gidelim başka bir hayat kuralım diyorum babamla kavga ettiklerinde gidicez diyor fakat (biz 3 kardeşiz) babam bize bişey yapınca (şiddet küfür hakaret gibi) ben bu evden gidelim dayanamıyorum diyince gidip napicaz paramız (maddi durumumuz iyi) var sanki gibi bahaneler söylüyor. Babam benim geleceğimi karartıyor o nun yüzünden hayatımı yaşayamıyorum anneme söyleyincede hiç bişey söylemiyor tersliyor beni psikolojim bozuldu cidden. Bir kere evden kaçmıştık gidiyorduk o evden fakat 2-3 gün sonra tekrar geri geldik... Ve babam annemi sevmiyor sürekli başka kadınları över benim yanımda... Annem bunu bile bile hala boşanmıyor. Ben ger gün ağlıyorum. ben şu an 12-13 yaşındayım ve bu evden tek gitme kararı aldım sizce nereye ve ne zaman gitmeliyim bu konu hakkında ne yapmaliyim bana söylermisiniz bunaldım cidden

Annemle babam sürekli kavga ediyor fakat ayrılmıyor ne yapmaliyim?