Kardeşimin ölmesini o kadar çok istiyorum ki, tiksiniyorum anormal mi?

Eskiden kendimi yırtardım kardeşim eksik büyümesin fakiriz diye garsonluk yapardım. Taciz geldi neler geldi başıma bıraktım oda 18 yaşında. Benle karakola bile gelmedi yapayalnızdım. O zamanlar ona yapılsa dünyayı kaldırırdım bi dönem evdeyım diye hep yatıyor evde kaldı diye adımı çıkardı. Sonra içimde sevgi bitti, instagramdan hikayelerini bana gizler, benle asla bir yere gelmez, içer buna aklı erer saygı yok. Bütün evin işi bende bugün yardım eet ev topla çalışıcam diyorum bir işe girdim. S i ktir git diyor. Rica ediyorum gidiyor kapısını kapatıp takmıyor. Arkadaşlar ölmesini artık o kadar çok istiyorum ki. Ben depresyondayım bi ara sevdiğim kişi ihanet etti zaten tek o sevdiğim vardı. Kardeşime dedim gel biraz fışarı çıkalım sadece bi kere geldi. O günde sevgilin seni niye terk etmiş belli dedi durup dururken bir daha nefret ettim. Zamanında kapalı giyindim diye köylü der dalga geçerdi. Ben 20 o 18 . O zamanlar da küçükken bile seni paran, için severim derdi. Şimdi bir işim var ama ona zerre para koklatmam. Sürünsün köpek.
Güncellemeler
+1 yıl
Artık def olsa gitse üzülmem
Kardeşimin ölmesini o kadar çok istiyorum ki, tiksiniyorum anormal mi?