Otobüs biletini son gün alıyorum diye anne denen kişi bana pasif dedi. Ne alaka?

Okulum 10 ekimde açılıyor üniversitem ama annem denen leş bana her gün durduk yere küfür hakaret edip hem de durduk yere ben odamda otururken gelip ev onun annesinden kalma ama benim babamın parasını çala çala kardeşlerine para vererek aldığı ev olduğu için ben seni is-te-mi-yor-um diye heceleyerek söyledi ahahahah sen kimsin ya sabancının torunu felan mı istesen nolur istemesen nolur mal kadın kimsin sen ben aylardır depremden dolayı okullar tatil olduğundan beri dua ediyorum Allahım nolursa olsun bu evden kurtulayım diye çöp ev hissi veriyor bura midemi bulandırıyor 4 kardeş olmamıza rağmen 3+1 küçücük ev. O yüzden işte erken gidiyorum yurduma daha bugün açıldı yurt akşam binecektim bilet kalmamış kardeşim anneme bunu diyince annem pisliği dedi ki biletini de alamamış pasif hahah dedi oysa yarın sabah gidicem ne var ki bunda pasif dediği için kötü hissediyorum en pasif olmayan insan da benimdir samimi ve cesaretli

Güncellemeler
+1 yıl
Yarın gidicem ya bu akşam 18 yaşındaki erkek kardeşimle 12 yaşındaki annesi kılıklı şeytan kız kardeşim dışarı çıkıyordu erkek kardeşim biraz daha iyidir abla sen de gel yarın gidiyorsun ya dedi annen kızmaz mı dedim yok bi şey demez dedi gel gel dedi sonra gittik biz gidince aramış erkek kardeşimi bağrıyo bağrıyo sadece bağrıyo sırf benle dışarı çıktı diye.5 kere aradı sadece bağırmak için. Eve gelince de bana utanmaz dedi ben pisliksem benim çocuklarım da pisliktir görüşme benim çocuklarımla
Güncellemeler
+1 yıl
Dedi ben de ben kimin çocuğuysam söyle ordan kardeşlerimle görüşeyim dedim bilmiyorum dedi bilmediğin çocuğu nasıl aldın dedim
Otobüs biletini son gün alıyorum diye anne denen kişi bana pasif dedi. Ne alaka?