Güncellemeler
+1 yıl
korsein de altında çamaşır dışında da külotlu çorap var yola çıkmadan üşümi, yim diye böyle giydim ama sanırım altıma kıçırıcam ve üstümdei kazağı falan çıkarmadan yapamam çişimi korse alt üst birleşik
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme otobüs kirlenmesin diye külotlu çorapla korsenin arasına tüm peçetelerimi koydum ama tıtamadım daha fazla ve altıma yaptım şimdi öyle pturuyorum peöetelri de ğoşete falan kpyupmatarım artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
son durum nedir? rezil olmamışsındır umarım koltuga geldimi? yani belli oldumu ordan? ve kıyafetten? şey bu arada şoföre söyleseydin seni en yakın petrole indirildi temiz tuvaleti olan bir petrole utandın herhalde
Doparlan bıragma gendini 😂😂
Şaka bir yana altına işeyeceğine adama söyle petrolde dursun genelde temiz oluyor oradaki tuvaletler. Ya da en kötü git çalılıkta yap ben de çok kötü olunc ağaçların arasında yapmıştım ne var yani 😂🤭
çalılık omaz işte korse var o dert birazcık kaçırdım bana mesa atma imkanınız var mı
Yalnız bir kısmını yapmak rahatlatmaz aksine diğer kısmı da çıkmak için daha da zorlar tamamen yapacaksınız birazdan geçmiş olsun...
yavai yavai kaçıyor engel olamıyrum artık off ya
Ya bak soruyu soralı 39 dk olmuş bu süre boyunca kaç milyon kez şoföre diyebilirdin ihtiyacım var diye kızım desene rezil olacaksın
nasıl diyim şu anda kaçırdım biraz engel deo lamıyorum ayağa kalksam yürüken de yapacağım zaten off ya
O zaman şöyle yap çantanda peçete falan varsa bacak arana sıkıştır eğerki dışarı çıkarsa bari peçeteye geçsin koltuğa gelirse rezil olursun. Sal gitsin tutma
o kadarına peçete dayanırmı ki bayağı var çünkü
Kat kat koy yeter umarım başka çare yok
ya baya rezil durumdayım etek giymişim iyiki çantamdaki tüm peçetelri kültlu çorapla korsenin arasına koydum umarım yeterli gelir ( hiç sanmıyorum ama) artık tutamıyor gibiyim arada kaçıyor
Son durum nedir
baya kaçırdım hala kalanıt utmayı deniyorum fakat peçeteler yetersiz gibi başka napabiliirm otobüs bari kirlenmese
Mesaj attım sana bak bence
Sonunda ne oldu cidden merak ettim ya 😄🤭 Ne oldu
Güncellemeye ekledim
Muavinle durumu anlat sağlık problemlerim var en yakın petrole girebilir miyiz de.
off çok utanıyorum zaten birde nası söyleyeceğim çekingen biriyim
Nereden nereye gidiyorsun hangi firmayla gidiyosun
Ve hangi mola yerinden çıktığını hatırlıyor musun ben sana nerede duracağını söyleyim
mersine gidiyorum da afyonda durdu en son
hangi firma
ısparta peyrol
Akşehir'de duracak ama oraya kadar sabredebilir misin bilmem
muavinle konuşman gerekiyor
Sağlık sıkıntım var de en yakın petrolde dursunlar.
pis olur ama
Ama o rezillikten iyidir.
ya işte pisse tuvaleti hiç kullanamam orada altıma yaparım birdeo dahabeter
Otobüste yapsan daha mi iyi yani sjsj
bşlmiyorum otobüsten inerken bile kaçırabilirim odaha kötü olur
Bişey diyemem valla
Petrol tuvaletleri çok temiz oluyor ama kesinlikle
hahaha başka bişey düşünsene? ne bilim film falan izle, instagramda takıl? :D
çoksıkıştım yapmak üzereyim şu anda resmen
hahaha sakın bırakma kendini :D şoförden rica et, amca rahatsızlığım var ve acil tuvalete gitmem gerek de, salla bişeyler :D
ya çok utanıyorum kıvranıyorum birdeyerimden kalkacak halde değilim birden çok geldi
dediğimden başka çaren yok , pet şişeye işeyemeyeceğine göre :D
off kaçırıcam sanırım
geçmiş olsun o zaman :D
çamaşır korse külotlu çorap hepsi gidecek ya nasıl tutucam ben bunu
karanlıkta etrafında kimse olmasa , etrafa bakarken pet şişeye yap dicem ama :ASD:ASD:ASD :D
şişe poşet falanmükün değil dedim ya tek parça korse var diye onu çıkarmam lazım
geçmiş olsun :D
sağol kurtuluş yok gşbş
kendini tahrik falan etsen ne bilim?
o taktik bu seviyeye gelmeden işe yarıyor da şimdi mümkün değil off kaçırıdm yabirazcık kalın giyince dışarı gelmedi ama kalanı da kaçıcak gibi
çok kötü bir durum :D
öyle öyle aa napalım
napalım :D? :D
Petrol lavaboları çok temiz oluyor muavin yalandan sor ne zaman mola vereceğiz rahatsızım de anlar zaten benzinlikte durur. Altına yapmaktan iyidir
Çok geç artık :)
Olsun. Molada değiştirirsin üstünü. Bunlar utanılacak şeyler değil insanlık hali.
Üatümü değiştirsem de koltuk ıslak ama neyse ya opan pldu artık ondan mı korkucam
Sıkıntı yok artık napalım olan oldu yani
Yapcak bisey yok dhshshs ben olsam ağzıma yao derdim 🤣🤣
Yapsana oldugun yere?
mecburen öyle olacak gibi
Sağlık problemim felan var de uydur birşeyler en yakın benzinlikte dururlar muhtemelen
hem söylemeye çok utanıyorum bir de pis falansa hiç yapamam ki off kaçırıcam nereyse allahım sabır ver
utanma git söyle tutamazsan adamların aracı kirleneceği için mutlaka duracaklardır
tuvaletlerin temizliğine birşey diyemem idare edecen artık
ya sorun şu tuvalet e gidince de kazağı falan çıkarmadan korseyi çıkaramıycam off baya dert şu anda kaçırıcam resmen ya
Son durum olarak ne yaptın tutabildin mi?
Sal gitsin. Ilik ilik.
Muavine söyle uygun bir yerde lavaboyu kullan.
Şoförle konuş ricada bulun
çok utanırım sanırım ya 50 yaşında adama çişim geldi demeye
Ya bunun utanması mı olur söyle bir benzinlikde dursun sağlığından önemli mi
şöyle söyleyim bir sonraki molaya kadar tutamazsan asıl utanılacak durum orada başlar insanlık hali utanılacak bir durum yok
@barışş34_ her benzinlik de temiz olmuyor ki bir de pisse hiç yapamam altıma kaçırırım direk
Bravo daha iyi özetlemişsin
ya koltukta altıma kaçırsam fark edilir mi herşeyi geçtim otobüste kimse anlamasa yeter
Şoföre veya muavine git de ki; rica etsem bir benzinlikte durabilir misiniz dersen o anlar zaten
@barışş34_ ya bilmiyorum çok utangacım virde neredeyse yapıcam şimdi otobüs çukura girse kaçırırım şu anda
saçmalama o koltuğu da temizleyen birileri var dursun bir benzinlikte klozete peçeteleri ser yap işini bu kadar büyütme
İşemiştir herhalde şimdiye kadar
ya işte öyle kolay değil şu korse olmasa çok iyi olacaktı şimdi durum vahim ya bunu çıkarmaya çalışırken asla tutamam kii baya sıkıyor sanırım herşey için çok geç
@barışş34_ tutuyorum hala ama sanırım daha fazla dayanamayacağım
haline o kadar bi gülüyorum ki şuanda 50 defa aracı durdurabilirdin ama hala koltuğa ılık ılık salmayı hayal ediyorsun
sağında solunda yakın oturan varsa o koku duyulur yerin dibine girersin
@Kanadı_Kırık_Peri yok yakın oturan da azıcık kaçırdım ayağa kalayı denersem de kaçıcak olan oldu gibi
Perinin dediğine katılıyorum kokar falan iyi düşün
ya otobüsten inmek için kalksam o anda kaçırırım gibi hissediyorum o daha kötü olmazmı şimdi söylesem durana kdar geçen zamdaa zaten off ya
son durum nedir D:
ya çok az kaçırdım ama dışardan ıslaklık hissetmiyorum ped tuttu birazını heralde amakalanını da kıçırmam an meselesi
tutmaya calıs bir süre sonra geçer.
nevar ne yok koltuğa geçecek biraz sonra bana mesa gönderebilir msiniz birşey danışacağım
attım mesaj
gördüm şimdi
Off, zor iş ya
ya vallahi öyle kıvranıyrum resmen korse beni bitirdi ya off
Biraz okşa falan bişey yap. Belki gider ☺️
Komple çıktı gitti
Nasıl?
Su şişesine yap
hem kızım hem de alt üst bütün korse var nasıl olacak o
Korse ne ya yolculukta
sıcak olur diye giydim bu hiç gelmedi aklıma off napıcam ben
Bu zamana çoktan yapardın üstüne bitir şu trolluğü 😂😂