Teşekkür ederim @Esra_bayram
Erkek ile kadının karşılık beklemeden gerçekten dost/kanka olacağına inanır mısınız?
Teşekkür ederim @Esra_bayram
Ben inanmıyorum hiçbir zamanda inanmadım belli bir zaman sonra olay aşka ya da başka yakınlaşma işine dönüyor.

#RebelWolf
30 Eylül, 2023 Cumartesi 21.54
İki tarafta hislerini koruyabilir ileri gitmezse arkadaş olarak devam edebilir ancak illa ki birisinin hisleri değişiyor. Bir kadın yakın bir erkek arkadaşına çok kötüyüm ya bugün bana gelsene akşam film izleyelim desin bakalım o gecenin sonu nasıl bitiyor. Üzgünüm ama durum böyle :D
Aynen öyle en azından burada boşa ah kim kesenlere göre mantıklı bir yorum yapmışsın ya da kız dekolteli bir şeyler giyip yanına oturduğu zaman g********** gördü mü kendinden geçer
Buradakiler hayatın gerçeklerini ya bilmiyor ya da kaçıyor ben de anlamadım hep bir polyannacı görüşler
Saçma düşünüyorlar ve yapmayacakları şeyleri yapacakmış gibi konuşuyorlar kız elini alsın bakalım o saatten sonra sen benim dostumsun istemem der mi
Hiçbir kadın, benim kankam değildir, olamaz. Yeteri kadar erkek kankam var zaten. Bir erkek ile bir kadının kanka olmasına gerek yok.
Kaldı ki asimetrik bir ilişkidir bu. Çünkü kız kanka ile futbol konuşamazsın, siyaset de konuşamazsın, cinsellik hiç konuşamazsın.
Bana nikah düşen bir kız benim ya sevgilim olur ya eşim olur ya da hiçbir şeyim olur.
Neden futbol ve siyaset konuşamazsın? Bu iki alanda kendini çok güzel geliştirmiş kızlar var. Sana bildiklerini unutturacak kadar hemde. Ayrıca sadece bunlar da değil birçok alanda da seni bildikleriyle şaşırtabilir.
Kesinlikle aynı düşünüyoruz
@onlyteenage Futbol bilen kız yok demedim. Futbol bilen kız var ama konuşmayı sevmiyorlar. Siyaset bilen kız da var ama hiçbiri oturup da erkekler gibi kendi kendine devlet kurup yıkmıyor.
Ayrıca bana bildiklerimi unutturamaz. Sadece yeni bir şeyler katabilir, yeni bir bakış açısı kazandırabilir ama bunun bana karşı olacağını sanmıyorum ya. O kadar kızla futbol siyaset konuştum. Bildiklerimi unutturmayı bırak. En temel siyasi kavramlara ve doktrinlere bile yabancılar. Futbol, siyaset, ekonomi erkil konulardır. Saç bakımı, makyaj, moda ise dişil mevzulardır.
Ayrıca konu bu değil. Kızlarla kanka olmak, uydu erkeklerin işidir. Mecbur muyum ben onun badboy sevgilisi ile olan vıcık vıcık ilişkisini dinlemeye. Gelip benim omzumda ağlayacak, 1 saat sonra gidip badboyun kucağına oturacak yine. O kadar omurgasız basit bir erkek değilim. Post-modern cuckold erkeği, uydu erkek ya da meriç deniyor böyle tiplere.
Helal 👏
EİC için sağol
Rica ederim
Muhakkak bir yerde kopar o dostluk o yüzden inanmıyorum, bir kadın olarak ben karşı cinsle dost olacağıma inanmıyorum dost olmak her şeyi anlatmak demek ve bu çok yanlış bir şey
Kesinlikle katılıyorum
Bu biraz zor olabilir sonuçta karşı cins birbirlerini çekebilirler arzulayabikirler
Cevap
15Cevap
Evet inanırım
Gerçek dost olan var, yani ben o gözle bakmam pek, ama sonradan karşı tarafın hisleri degisiyor, ozaman kesiyorum iletişimi.
Ya cidden mi 🙄
Hayır inanmam kadın olur erkek değil.. geleceğe yönelik hiç bir istek Yok ise bunu sadece arkadaş olarak devam etmezler
Bence de
Kız biraz güzelse bi süre sonra erkek etkilenir ister istemez, he kadın cidden güzel değilse asker arkadaşı moduna girilir 😆
😂😂👏 kesinlikle
Bazıları başarır ama illaki bir taraf duygusal etkilenir bence
Bence de
Hayır inanmam sonuçta herkesin içinde bir nefis var ben neye dayanarak güvencem ki
Çok şükür sonunda düşündüğün gibi bir yorum yapan oldu
🙂🙂
Her ne olursa olsun belli bir noktadan sonra patlak veriyor
Bende böyle düşünüyorum
Bende inanmıyorum. O yüzden artık uzak duruyorum.
Bence de
Yani kişilikli ve kültürlü insanlar her zaman ne olursa olsun dost arkadaş olarak kalır.
Maddi ya da manevi bir beklenti yoksa dost ya da arkadaş kalınamıyor maalesef.
İnanmıyore..😬👍🏻
Şöyle sınır çerçevesinde olması gerekiyor. Ama böyle yapan çok az insan var
Kanka ayağı popiş ayağı derler bizim buralarda reis🤣
Evet olabilir neden olmasın...
İnanıyorum çünkü öyle dostluklarım var.
Bazıları olabiliyor ama çok nadir o da.
Abla-kardeşlik benzeri ilişki dışında zordur.
Evet de yok ki insan kalmamış. 🙄
Kanka dost olmazda. Arkadaş olabilir.
inanıyorum
olabilir
inanırım
evet olur
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?