Bakış açınızı değiştirebilen insanlar var mı hayatınızda?

Detay taze bitti. Ne anladıysanız o 🙄
Bir sürü. İlla bizzat tanışmam, ciğerini bilmem gerekmiyor. Tek bir sohbetinden, bir sürü ders çıkardıklarım da var. Hatta sanırım en çok yabancılardan öğrendim hayatı. Gözlemlerimden ve çevremden..
Teşekkürler
Rica ederim
Evimin duvarını süsleyen üç şiir
Var
1. Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiiri
2. Yilmaz Güney in Hayat bize mutlu olma şansı vermedi şiiri
3. Rudgar Kiplingin Şayet şiiri
Ama en önemlisi
68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubu
Ve orada ki
İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır sözü
Teşekkürler sagolun
Rica ederim aslında ben teşekkür etmeliyim
Motivasyon yükseltmek için önemli yapıtlar.
Cevap
21Cevap
Ben 3 yıl acı çektim ya kız değişik türdü ve kurtulamıyordum o ve eşiyle sabrım bitti delirttiler beni mucizeleri yaşadım o aşk acısında o kız gibi biriyle olmazmış bunu çok iyi anladım sonra yaşadıklarım boşuna değildi bunu iyi anladım zaten hep sınav oldum hayatta sonra kız zaten iki sene sonra kazık attı tabiki kazık attığı için mesaj atmıyordu yoksa bin kere o kim engelle falan derdi çünkü sevgilisi vardı beni kim takar ben bunu birinden öğrendim hesap sordum zaten imtihanını çekiyordum kaale almadı çocuk onu terketti birden ben iyi oldum ama ben kabul etmedim sonra yine bir kazık daha attı tuzak kurdular benim bakış açımı değiştiren kız ve eşi ve turdaki oldu oldu ki o tur olayı olmasaydı ben yalancı şahit olacaktım bundan kurtuldum eşi beni öldürecekti ondan kurtuldum ama riskliyim maalesef kuzenin yüzsüzlüğü arkadaşının yüzsüzlüğü beni çok şaşırttı demek böyle bir şey hep böyle insanlarla sınandım
Aslında iyi olmuş senin için kurtulmuşsun
Aynen
Bakış açımı tamamen kendim değiştirdim. Hayatı daha iyi tanımama bazı önem verdiğimiz şeylerin kötü şeyler olduğunu anladım.
Bunu etkisi daha büyük zaten. Hayatında başarılar diliyorum.
😌😊
Birileri vaaaaarrrr şarkısı benden sana armağan olsun mu 😂
Kim söylüyor ona göre karar vereyim 🙄
Şeboooo 😍😍🔥🔥
Olmaz olur mu saolsun bütün açılarımı değiştirdi çeşit kenar üçgen gibiyiz artık dik üçgen dik :))
Türkiye'de o kadar kaliteli insan yok denecek kadar az maalesef
Büyük bir genelleme değil mi?
Değil, çünkü bu bir gerçek
Anladım, bunu diyen kişinin Türkiye standartlarının üstünde olması gerektiği hakkında bişey demeyeceğim.
Araştırmayı seven, kendimi geliştirmeyi seven, doktora yapan biriyim. Her zaman insanlara saygı duymak ve haddimi bilmek benim için önemli olmuştur. Ama aynı hassasiyetler çoğu insanda yok
Evett iyi ya da kötü olarak değiştiren insanlar oldu
Bana çok şey öğretebileceğini düşündüğüm birisi var.
Bakış açımı değiştiremiyorlar çünkü ben değişmiyorum 🤭
İhtiyacım yok ki... 32 yaşına gelmişim. Bu yaştan sonra kimse beni değiştiremez.😂
Yok zaten önemli olan da benim bakış açımı değiştirebiliyor olmam.
Hayata bakış açımızı değiştirecek eserleri ADNAN OKTAR yazıyordu. Meğer kendisinin de hayata bakış açısı , tam tersi olarak yüzde yüz değişmiş.
Var. Ömrü uzun ve bereketli olsun.
Amin.
Bir süreliğine evet ama sonra yine kendi bildiğim
Hayatımda yok.
Evet, olmuştur mutlaka
var herşeye farklı pencere öğretmenim
hayır yok sadece kitaplar degistirebildi
aa varmis bi tane pardon sevgilim
Johan Vilhelm Snellman<3
Evet var
Rahmetli babam vardı
En İyi Cevap