Hayatına olumlu yönde dokunduğunuz insanlar var mı?

Bazı insanlar hayatımıza tesadüfen girmez, Ben zaten tesadüflere inanan bir insan hiç olmadım, tevafuk vardır tesadüf yoktur derim...

Bir şekilde yolların karşılaştığını ve kaderin bazı insanları özellikle karşımıza çıkardığına inanırım...

• Bu bazı kişilerin kim olduğu neye benzediği benim nezdim de zerre önemi yok! Gösterdikleri işaretler bizden yepyeni bir biz yapmamızı istiyor, ve tavafukla hayatına dokunan kişi senden başka bir sen yaratıyor...

Hatta bazı dönemlerde karşıma çıkan insanlara bazı konularda yardımcı olmam ya da destek olmak için gönderildiğime ya da bana destek olsun diye ilahi bir güç tarafından yan yana geldiğimize inandığım zamanlarda olmuştur...

Geçen gün yine böyle durumla karşılaştım. Sonrasında söylediği cümleler o kadar manidar geldi ki evet sırf onun için ordaydım gibi hissettim.

Birilerine iyi gelmek ve döngü olarak dua almak dünyanın en tatlı duygularından biri, bazen hayat bize öyle bir yerden gelir ki içindeki gücü açığa çıkarır...

"En güzel olan da tıpkı senin iç dünyana benzeyen bir iç dünyasının karşına çıkmasıdır..."

Sizin de dokunup iyi geldiğiniz, ya da iyi gelen ruhlar oldu mu?