AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
valla esinin kendini duzeltmesi lazim kendini sirf isle mesgul ediyor esine cocuguna gezmeye zaman ayrimasini bile bilmiyor hersey para pul degil sizlere ilgi gostermesi gerekiyo bu sekilde olmaz her zaman buruk olursunuz
her şey maddiyat değil sevgi olmayan yerde durmam para pul değersiz insan ömrü değerli
Özenme hayat bi peri masalı değil elbete en güzel en sahte zamanlarını atıyorlar
Kesinlikle çok ciddi bir mzenti var ve bu da çok büyük sıkıntı
Özür dileyerek giricem konuya afedersin ama insan köpeğini bile dolaşmaya çıkarıyor.
Konuş onunla Benim de ihtiyaçlarım var beni ihmal ediyorsun de Ciddi olduğunu anlasın
yooo, sen haklısın.. sizinkisi anormal.. yaş farkıda çok.. onun kucağından inmemen lazım gelen yaşlarda hep ayrısın.. şefkate, ilgiye, sevgiye ve diğer her şeye , en ihtiyacın olduğu yaşlar
Sizin iletişim sorununuz var. Önce bunu aşmalısınız.
Hicbirsey gorundugu gibi degil.. sonucta kamera var. Oturup biribirine bedua edecek halleri yok.
Sonra kadınlar neden aldatıyor. Sen gereken değeri gostermezsen bir gösteren oluyor işte
Sen bu adamla neden evlenip bide üstüne çocuk yaptın ki
Asla tam tersine sevgiye ihtiyacın var ama eşin bunu yapmıyor İnşallah yapar bir kez daha konuş
Rahatoloji ve Anlamıyorilojikal dümensel sıkıntı hastalığı bu
O sosyal medyadikler göstermelik … onlara özenme ama seninki de bunalımda dır kendine gelsin…. Piskolojisi bozuktur gizliden
Hep boyleydı hep iş hep iş
Tamam ama sen şunu anlamalısın… erkekler maldır parmağında oynat….
Erkek nasıl düşünür biliyor musun. En evlendim senşnşm artık … benimle istediğini yap ama bana dokunma ben senin oldum işte der…
Sen der her istediğini yaptıracaksın… yuvayı dişi kulmyapar derler ya…. Kocanı alevlendir ısırsın seni hatta … ayar çek….. korkma bence çok kutlu olacaksınız sadece şikayet etme..
Bak erkeğin tek mutsuzluğu nedir biliyor musun….
Çocukken babasına övgü alamamak evliyken de eşine yetememek….
Sen her istediğini yap evininyuvanı istediğin gibi dizayn et onu da oyuncağın yapm….
Seni seviyor aldatmıyorsa kolay…. Sosyal emesyadakilerden mutlu olursun
Ama ben sadece şunu sezinledim … keşke evli olmasaydım var sanki
Şöyle haklısınız,, benim hiç başımı oksamadı ben o duyguyu bılmıyorum mesela gözlerimin içine bakmadı hediye işini bilmez bana sen kendıne ne ıstersen al kocam aldı dersın dıyor istedıklerımı yapıyor para kredı kartları ne ısterse yapar ama benım ısgedıgım farklı seyler bana cok yogun oldugunu anlayıs goster ben yazılımcıyım dıyor
Aslında. Diyor ki ben yapmacık şeyler yapamam diyor
Sen seviyorsam öğreteceksin seviyorsanız birbirinizi … parayı biriktirin balayına çıkın bilmiyorum konuş ama kavga diliyle değil aşk diliyle…..
Sevişin konulum sevşin konuşun dertlerini aşkla anlat
Kesınlıkle kesınlıkle
Aylık 80 bın gelırı var tatıle cıkamıylruz neden mı cunku zamanı yokmus
Haklınonline çalıştım çok yoğun oluyor … Ama sen işi avantaja çevir … bak evde çalışıyor siz dünya turuna çıksanız olur online zaten işi
Hayatinizi balayi yapin
Elbette sevilmeyi sevmeyi ediyorsun ama edince otr konus diyeceğim benim dememin anlami yok
Konustum ama hal olmuuorkı
Dua et bol bol
Hayırlısı rabbım neyşerse hayırlısını eylesın
Evliliğin 0 sorunsuz diyemeyiz ama aşılamayacak problemler değil diye düşünüyorum
Konustum bana sen abartıyorsun dıyor
Hayır abartmıyorsun söylediğin gibiyse eşin baya sorumsuz davranıyor illaki kimse dört dörtlük olamaz ama fedakarlık yapması gerekiyor evlilikte eşler birbirine vakit ayırabilmeli konuşmalı sohbet etmeli yatağa beraber girmeli ne bileyim bir çok şey var ha sorunsuz evlilikte yok denecek kadar azdır evli biri olarak söylüyorum sen bana göre yine iyi gibi duruyorsun
Ben yapı olarak sessi sakin birisiyim eşinde öyle biz hıc kavga etmeyız belkıde yüz yüze dogru durust gelmedıgınde bır arkadasımla durumu paylastım cok garıbıne gıttı bende ıcımde hımmm sanırım benım evlılıgımde bısey var dedım kafam cok karısık ne yapacagımı bılmıyorum
Kavga etmemeniz iyi ama arada tartışma olur evliliğin doğasında var insanız anlaşamadığımız zamanlar illaki olur önemli olan mutlu olmak için daha çok çaba sarf etmek karşılıklı saygı çok önemli bu arada tabi arkadaşına anlatmak la iyi etmişsin her arkadaşa anlatılmaz muhtemelen yakın birisi ne demişler derdini demeyen derman bulamaz
Yakın arkadasım oda valla bıseyler ters gıdıyor dıye yorum yapmıstı bız tarısmıyoruz cunku bırbırımızı aynı evın ıcerısınde pek gormuyoruz bılmıyorum ne olacak boyle
Aynı evde iki farklı yaşam var desene ilginç gerçekten böyle nereye kadar devam eder ki insan bunalır sıkılır birine dert yanarsın boşan falan derler ne biliyim zor bir durum boşanmakta bazen çözüm olmuyor hele de çocuklar olunca bende sırf çocuklarım için katlanıyorum
Çocuk olmasa 1 dk durmam ama yavrum var onu dusunuyorum ıste
Ah ah işte ne bilesin ki böyle olacağını evlenmeyesin aynıı benim için de tabi veya evlendin çocuk yapmayasın bilemiyoruz işte kader deyip geçiniyoruz bir şeylerin arkasına sığınıp kendimizi avutmaya devam ediyoruz hayalini kurduğun mutlu yuva bazen hayalindeki gibi olmuyor işte yuva tamam da huzur ve mutluluk eksik
esinle ilgili sorun. seni sevse istese daha cok vakit gecirir
Abla maddi olarak evliliğin iyi ama duygusal olarak adam seni hiç beslemiyor. Evlilik terapistine gitmenizi öneririm çok faydasını görürsünüz.
Bir erkek ne olursa olsun karısından bu samimiyeti ve sıcaklığı esirgememeli. Evlilik mefumu öyle bir şey degill.
Hersey karşılıklı
@Kadirler elbette öyle. Tek taraflı hiçbir ortaklık yürümez.
Vaktiniz varsa tkb edermisnz benim de birkaç sorum olucak size vahim bir durum benm de lutfen
Bence normal davranıyor Instagram da ki lere ne bakıyorsun hergün aşklarından ölüyorlar yalandan
Ama o kadar cıddılerkı gercek gıbı
senin kocan yaşamıyor bende direk ölmüş gömmeyi unutmuşlar veya para hırsına yenilmiş
Siz ev arkadaşı gibi olmuşsunuz iyice normal değil bu durum
Ee yasitin biriyle evlenmezsen oyle olur ber sey maddiyat degil
Bu konuyu eşinizle hiç konuştunuz mu
Ck konustum ama bana abartıyorsun dıyor
Açık bir dille istediklerini dile getiriyor olman abartılı değil bunu daha farklı bir dille konuşman gerekir aksi takdirde hep mutsuz olursunn
Sosyal medyaya güvenmeyin
Tesekkurler
Rica ederim
İyi geceler
Amcan yaşında adamla evlenirken düşünseydin bunu
Amcam yasında degıl abım yasında
Yine de kötü. Kuşak farkı var yazık etmişsin kendine
Hata herkes yapar
Ne zamandan beri böyle
Evlılıgımın 5. Atından berı
Oha ne kadar çabuk soğumuş nasıl dayanabildin
Yani bilmıyorum ama gecen konustum bana abartıyorsun sen o ınstagrama bakıyorsun onların hepsı yalan dedı
Neden yalan olsun ya karısına kocası gibi hissettirmek çok normal bir şey bence ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ne yapacagımı bılmıyorum
Evlenirken o kac yasındaydı sen kaç yaşındaydın
Ben 23 o 37
Neden böyle bir şey yaptın ki yazık değil mi sana
Sen normalsin de okuz kocan iste
Siz o çocuğu ne ara yaptjniz
Pandemı donemınde
Şaka gibisin ama sıkıntı sende değil bil
Tesekkurler
Sen nasıl tahammül ediyorsun
Sakın ve sessızım belkıde bundan
Sakin ve sessiz olduğun için daha çok titremeli üstüne bence
Ama iyi idare ediyorsun
Konuşmaya çalış. ihtiyaclarini söyle
Iletisim sorunu var sanki
Zorla mı evlendiniz nasıl evlilik bu
yanlış kişiyle evlenmişsiniz
Heyacan kalmamış sizde
Seni biliyorum ben öğretmen hanım :)
Normal evlilere de özeniyor olabilirsin.
ilgi sevgi ariyosun
sana vakit ayırmalı
Kendine zaman ayır.
Sen evli değilsin ev arkadaşlığı yapıyorsunuz
Onlarında başka sıkıntıları var merak etme
Ne biçim bir adam, böyle evlilik olmaz
Sorun eşinin ilgisizliğinde.
Çok zekisin :)
Cinsel olarak tatmin ediyor mu seni peki
@Kıvanc3435 Reis yine iş başında harbi adamsın jakcnskff
@PoDark eyvallah üstad
Zengin isen otur oturduğun yerde
Böyle sıkıcı evlilik olmaz
Mutsuz bir evliliğin var maalesef
Ne yapcagımı bılmıyorum
Bosanmayı dusunuyor musun
Kötü mü cinsel hayatiniz
Yok kı
Üzücü bir durum
Evli değilim ama anlam veremiyorum bu yaşadığınız duruma
maalesef
Eğer takibe geri dönerseniz sizle sohbet etmek isterim
Bos ya
kimlere mesela
Yaş farkından dolayı
Metanetli ol ablam usulünce derdini anlat eşine.
Evliliğin iyi gitmiyor
nesine özeniyosun?
ne anlatıyosun abla ya
Yazık ediyor sana
Yapamazdim öyle biriyle
Severek mi evlendiniz görücü usulü ile mi?
İşin zor valla