8 yıllık evlıyım eşim bilgisayar mühendisi ben öğretmenim 3 yasında bır kızım var esımle aramızda 14 yas var evde hiç kavga etmıyoruz evımız dubleks eşim hep yukarda yazılım işi ile ugrasıyor evden calsıyor hep işim var dıyıp gece günduz evdekı ofıste bende kızımla aşagıdakı odada duruyoruz benımle hıc ılgılenmıyor gece 3 te yataga gelır bız kızımla uyumus oluyoruz oturup ne cay ne kahve ıcerız karsılıklı maddı sıkıntı yok ama benim hiç başımı okşamadı mesela gözlerimin içine bakmadı benı gezdırmiyorda hep bızım oradakı avm ye gıderız semtın dısına cıkmayı sevmez tatıl desen işlerş oldugundan gıtmıyoruz konuşmuyoruz pekde anlamadım ben sosyal medyada ne kocalar var sevdıgının gozledının ıcıne bakıyor dıyorum acaba benım evlılıgım düzgün mü yoksa ben sosyal medyadakı evlıllerımı ozenıyorum
+1 yılYaş farkınız cok ve yüksek olasılıkla bu yüzden senin isteklerini de anlamıyor olabilir. Sosyal medyaya gelecek olursak çoğunun gerçek dışı olduğunu, reelde kimsenin toz pembe bir hayat yaşamadığını hepimiz biliyoruz. Bu yüzden de eşler arası olan şeylerin sosyal medyada paylaşılmamasını daha doğru buluyorum. Onda var bende de olsun algısı yüzünden kıskançlık hasetlik artıyor. Elimizde olanlara da şükretmeliyiz bu durumda olmayanlar da var diye. İletişim olmayan sevgi ilgi arzu olmayan bir evlilik evlilik değildir. Siz aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşıyorsunuz. Aile danışmanına baş vurun bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de böyle sürekli benimle dip dibe olmayacak birini arıyorum ama yok tanıştığım insanlar hemen samimi olmaya çalışıyor ben de samimiyet sevmiyorum. İnanmayacaksın ama şu anlattıkların benim hayalimdeki evlilik. Sosyal medyaya da bakma, orada sadece insanların dış dünyasını görüyosun içeride neler yaşadıklarını bilemiyosun. Kendimden örnek veriyim, sağlık sorunlarımla ilgili şeyler yaşarken hıçkıra hıçkıra ağladığım bir gün gözyaşlarımı silip kendime makyaj yapıp giyinip fotoğraf çekip instagrama atmıştım, akrabalar bana özelden yazıp iyi gördüm seni ne kadar güzelleşmişsin demişlerdi. Halbuki kimse benim o fotoğrafı paylaşmadan önce içimde ne yangınlar yaşadığımı bilmedi. Demem o ki sosyal medyadaki hayatlar tamamen göstermelik, içeride ne yaşadığını bilemezsin.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaa sizinki çok doğal olması gereken bir istek sosyal medyayada ki evliliklere ozenmen çok normal insan orada kendi eksikliğini gördüğü için özenti duyuyor bana göre siz evli değilsiniz ki sadece aynı evi paylaşan iki yabancısınız bir evde kavga , küslük vss yoksa hüda hicbir paylaşımınızın olmadığını gösteriyor zaten bu konuyu uygun bir zamanda eşinizle mutlaka konuşup rahatsızlığını dile getirin eşinin bu yaptığı hem dinen hem anayasa kanunlarına uygun değil çünkü her kadın sevilmek , beğenilmek ister buda sizin en doğal hakkınız , her şey gönlünce olsun inşallah güzellik 🙏🌿❤️
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Yani bunun adı çok belli. İlgisiz nırakmış sizi. Genellikle bu mesleğe sahip olanların başlıca sorunu budur. Dikkat ve zaman isteyen bu meslek ne yazık ki kişiyi hayattan soyutlayacak hale getiriyor. Bunu aşmanın bir çok yolu var ve bu meslekten çok arkadaşım var. En sosyal olanı bile PC başına oturduğunda hayattan kopuyor. Özünde çok iyi bir insan olduğuna eminim. Ancak sizin de biraz (elbetteki gösteriyorsunuzdur) gayret göstermenizi öneririm. Çok uzun uzun yazmak istemem. Belki bildiğiniz okuduğunuz yöntem ve metodlar vardır.
Saygılar00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kimseyi takmayın kendinizi düşünün sadece. başkarlının evliliği değil sizin ki önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda ilgi yok ki gadası
Paranız var ama mutlu değilsiniz00 Yorumla
+1 yılSosyal medyada gördüklerinizin hepsi doğru olmamakla beraber, eşinizle bu kadar uzak olmanız kabul edilebilir bir durum değil. Evlilikte birlikte birşeyler paylaşmadıkça aranızdaki muhabbet ( sadece konuşma anlamında değil her anlamda ) uzaklaşır gider. Evli ama iki yabancıya dönüşürsünüz. Bunun sonucunda ya boşanırsınız ya da karşılıklı aldatmaya kadar gider. Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil ( cinsellik önemli olsa da, duygu paylaşılmadıktan sonra sadece sexin bir anlamı kalmaz ki tahminim çocuk olduktan sonra çok nadir ilişkiye girdiğiniz yönünde). Ben de evli olduğum için ne dediğinizi gayet iyi anlıyorum. Eşinizle bu konuyu acilen konuşmanız lazım. Çözemezseniz terapiye veya güvendiğiniz biriyle beraber tekrar bu konuyu eşinizle konuşmalısınız. Evlilik bu şekilde devam etmez.
ben de 7 yıllık evliyim. Eşimle ilgili bu tip konularda çok sıkıntı yaşadım. Çok kez konuştum. Mutlu olmadığımı evliliğin böyle devam etmeyeceğini anlattım. Bir evladım var. Onun hatrına devam ettim. En sonunda Temmuz gibi patladım. Boşanacaktım. O kararı almıştım çünkü eşimle birşeyler yaşayamayacaksam, duyguları paylaşamayacaksam evliliğimin ne anlamı kalmıştıki.. eşimle son kez bu konuşmayı yaptığımda biraz düzelme başladı. Şimdilik biraz daha iyiyiz. Umarım siz de iyi olursunuz. Ama bu konuyu halının altına süpürmeye devam ederseniz kendinize yazık edersiniz..10 Yorumla
+1 yıl10 yasdan sonrasi bana fazla geliyor keskede evlenmeseydin ama olan olmus. ne diyebilirim ama instagramda herkes mutlu değil yasitiyla evlenenip mutsuz olanda cok. Bi evlilik terapisti önersen acaba kızarmı esin veya bu durumu önce bi konus sana hissettirdigi seyleri cocugun kimse yokken sakin bi kafayla konus. cözümsüz bulursan aile terapistine gidip konussak belki bendedir sorun sorunu cözeriz gibi bisey söyle. birde fazla sosyal medya piskoloji bozuyor o sebeden kapattim fazla izleme onlari. gezip eglenen okadar insan varki arka planda ne gibi dertleri var yansitilmiyor sanki laylay lom bi onlarda biziz sadece elektrik faturasiydi yok aile problemi ask problemi ugrasan sanki. sosyal medyayi silip iki hafta kendine bi zaman ayir bunun farkina varacaksin enerji caliyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcilen bir iki arkadas edinip gez toz takil. Illa evlilik duzelsin istiyorsan konus acikca dicem ama bilmiyorum ise yarar mi. Klasik yazilimci gibi geldi. Bi de sosyal medyadaki asklar o kadar sahte ki. Antifenomenetkisi ni takip et instada anlicaksin. bi influ taniyoeum sadeceserra isimli, instada gayet mutlu bi evlilikleri var gibi duruyor ama gecen youtubeda mesut sure ile iliski testine katildilar, meger 1 hafta once bosanmanin esiginden donmusler. Ev kavga dovusmus falan. Kimseye inanma yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKavga yoksa biraz iletişim sorunu vardır. İki insan birbiriyle tamamen asla uyumlu değildir iletişim olan yerde fikir ayrılıklarından tartışma çıkar. Ben görüyorum mesela çok yakın akrabamız adla kavga etmiyorlar ya iki insan hiç mi tartışmaz. Bu mesafe birbirlerine olan sevgide d evar insan kendine yabancı olanla tartışamaz ya iki yabancı gibi yaşıyorlar. Benim sana tavsiyem yanına gitmeye başla bir süre sen git sınra sne benim ynaıma gelmiyorsun ben geliyorum hep de. Flört anılarınızı anlat işveli cilveli konuş yanına iki kere üç kere gelmeye başlayınca devamını getirmek kolay.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Paranın her şey demek olmadığını görmüş oluyoruz bir kez daha. Eşiniz baştan beri böyle birisi miydi bilmiyorum ama eğer bunları baştan beri biliyorsanız, bile bile lades dediniz demektir. Terapi almaya yanaşan birisiyse terapiyi önerebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta bu kadar degıldı ama hemen hemen 1. Seneden sonra bıyle oldu ben şimdi ona terapıst desem bana sacmalama der
+1 yılEvlilik sadece konforlu bir yasam kariyer para bunlarin olusturdugu birsey degil aslada olamaz...
Evlilik sadece evlilik diyede adlandirmayalim iliski adi ne olursa olsun..
Ciftler konusabilmeli sohbet edebilmeli dertlesebilmeli tartisabilmeli birlikte eglenebilmeli birbilerine vakit ayirabilmeli ayiramadigi zamanlarada ozlemeli evdeki herseyi eglenceli hale getirebilmeli mesela bir temizlik ya da bir aksam yemegi hazirlama mesle birlikte eglenmek birlikte birseyler yapmak yoksa kadin zaten gozu kapalai yapar bunlari. erkek esini asla yataginda ihmal etmemeli arzuladigini hisetirmeli onu mutlu etmekden mutlu oldugunu gostermeli... bir film izlerken ya da birseyler yaparken evde esini guldurebilmeli ona dokunmali opmeli sacini koklamali yorgunsa masaj yapabilmeli kadin bu guclu oldugu kadar hassastir bunu bilmeli... anlayacagin arkadasim evlilik oyle kagittaki imza yasadigin evin mt2 si maasin tutari degil ve aslada olamaz10 Yorumla
+1 yılSosyal medyadamilere özenme ama ilgisiz kalmışsın işkolik olmuş hoş değil tabi ki haklısın. Konuştun mu bunu? Yani bu iş gerçekten ayrılığa kadar gider çünkü beraber bişey yapmadıktan sonra hiç vakit geçirmedikren sonra evliliğn ne anlamı var ki. Kızın da büyüdüğünde senin gbiibabamdan hiç ilgi görmedim hep çalışıyordu diyecek. Bunu oturup güzelce konuş onu uyar güzel bir dille, üslupla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle şunu belirteyim ki sosyal medyadaki gördüğün şeylerin çoğu sahte. Emin ol o video çeken sarmaş dolaş sarılan eşler kamera olmadığı zaman birbirlerini yiyor. Onlara özenmene gerek yok ama senin sıkıntın şu eşin sizinle ilgilenmiyor gibi biraz ondan ilgi alaka bekleyebilirsin işlerini biraz daha azaltıp bize vakit ayır biz senin aileniz gibisinden.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılHaklısın da gezmek için kocana ihtiyacın mı var? Maddi durumunuz iyi, arabanız da vardır, al kızını gez kim tutuyor seni😅 eğer ayrılmak gibi bir niyetin yoksa kendi kendine yetmenin yollarını araman gerek. Her kadın ilgi ister, şahsen ben oturup 2 kelime edemediğim adamla evlenmem ama bir başkası da "erkek dediğin sessiz olur çok konuşmaz" diyor mesela. Karakter meselesi tamamen ama sizinki de normal değil
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılSen babanla yaşıyorsun ne kocası bu kadar yaş farku olan bir adamla evlenmeseydin keşke adam emekliliğe ayrılacak artık tabiki ruhen bedenen sekiz yıl sonra daha beter olur buna emin ol yani uzuldm boşan demekten başka cozum yok bu adamdan olmaz
00 Yorumla
+1 yılPara aşkı hiç hoş bir şey değil. Geçinecek kadar paranız olsun yeter. Gerisi aşk sevgi ilgi olsun. Ben yerinde olsam öyle bir adamla asla olamazdım. Bende evden çalışıyorum benimde evim dubleks ama günde maksimum 2 saat harcıyorum. Oda hafyada 3 gün o kadar
00 Yorumlaİlgisiz kendi rahatlığını düşunünen bir bey efendi. Sosyal medyadaki evliliklere pek aldanma arka plan öyle değil sadece yaşamak istedikleri şeyleri oraya koyuyorlar. Ama sizi çok iyi anlıyorum. En kısa zamanda konuşup halletmeye çalışın.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayı denedin mi? Bence konuşup aranızdaki durumu çözebilirsiniz. ya da biraz daha işveli-cilveli davranarak olayı bağlayabilirsiniz. Dişilik çok önemli bir şey evlilikte. Seven insan gezmeye tozmaya pek bakmaz. Belki adam içine kapanık birisidir. Belli ki ailesi için gece gündüz çabalıyor. Sosyal medya konusu ise tam bir illüzyon. Size tavsiyem sosyal medyadan tamamiyle çıkmanız yönünde. Çünkü orada özendirilen, çoğu zaman yönlendirilen bir hayat var.
00 YorumlaSosyal medyada gordukleriniz sadece buz daginin gorunen yüzü. Arka tarafta dönen curcunaları bir bilseniz. Sizde esinizle bi video cekseniz mesela esin sana baksa vs bunu sosyal medyaya yuklesen herkes sanicakki ay bunlar ne kadar mutlu ama degil. Gorduklerinizi de baz almayin. Esinizin sizle ilgilenmesi gerekir. Parada var sizde. Esin gezdirse falan guzel olur. Umarım yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere size vakit ayırmaması büyük bir sorun bunu onunla konuşmayı denemelisin. Bir evde aile olarak yaşamanıza rağmen kendini yalnız hissetmene neden olmuş. Sosyal medyadaki evliliklere gelince hayat onlarınki gibi toz pembe değil sosyal medyadaki erkekler eşlerinin üzerinden para kazanıyorlar tabiki o erkekler rahat bir şekilde yiyip içip romantizm yapacak her şeyleri kamera önünde... kimseyi göründüğü gibi mutlu sanmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimiz çok yanlbız hıseedıyorum maalesef esımle defalarca konustum ama degısen bırsey yok benım ısım boyle dıyor yazılım işi dıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medya bi kenarda dursun senin eşin eş gibi değil ki kadının sevgiye şefkate her zaman ihtiyacı vardır sözel olarak söylemese bile bi öpücük bi içten sarılma okşama çok mu zor senden kıskanıyor sevgisini hiç konuşmayı denedin mi çocuğunla ilişkisi nasıl eşin evli olduğunu unutmuş işe kaptırmış kendini ona evli ve bi aile babası olduğunu hatırlat sen sevgi göremedikçe evladında sevgiye aç kalacak çünkü kadın eşinden ne alırsa çocuğa onu veriyor mutlu kadın mutlu çocuk
00 Yorumlaİlgisiz oluşu vakit ayırmayışı çok büyük eksiklik senin için.
Ben vakit ayırıyorum ilgileniyorum ama karım yine cinsel açıdan isteksiz isteklerimi karşılamıyobuna rağmen yine de ilgiliyim ve elimle takılıyorum 😪
05 Yorumla
Soran+1 yılYazılımcı kendısı anlamadım bende cok okumus acaba ondan mı boyle
Soran+1 yılAma yanlıs degıl ona göre
+1 yılNormal bir durum değil. Eşlerden biri böyle ilgisiz, sevgisiz ve enerjisiz (gezme tozma, her anlamda ) mutsuzluk kaçınılmaz olur. Yüksek eğitim, kültür ve maddi refah seviyesinin çare olmayacağı ender hastalıktır bu durum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Çok normal değil hatta net olarak ilgisiz eşin. Seninki özenti değil, normal bir beklenti. Ama bu saatten sonra da değişmez pek, o yüzden beklentiye girme ama bir konuş, suçlamadan, yavaş yavaş ufak ufak değişik programlar önerip.
00 Yorumla
+1 yılSende ara sıra elinde kahve, çay çık oraya yokla rahatsız et o kadar uzun süre işmi olurmuş hiçmi vakti olmuyor.5 dk çay içer herslde seninle eğer ki seni seviyorsa. Ben sinir olurum öyle rahatsız ederdim ben herşeyin bir süresi olmalı.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadaki sahte hikayelere inanma emin ol çoğu evlilik seninki gibi yani yüzde 95 diyebiliriz. Eğer cinsel muhabbetiniz de sorun yoksa diğer problemler çözülür konuşun bu konuları
02 Yorumla
Soran+1 yılCınsellık yok çünkğ aklı hep iş hep iş
- +1 yıl
Zaten sıkıntı da burada başlıyor bence. Oturup bu konuyu açık açık konusmanizda fayda var ablacım
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kadın ilgsizilikten şikayetçi. yüzyüze konuşmak söylemek lazim.. biraz taktik yapmak. lazim.. ama. dogum sonrası eşleri uzaklaşması. normal. hir durum tekrar alevlendirmek lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleydı ben evlılıgım ılk ayından ıtıbaren gece 2 ve 3 te gelmeye basladı
- +1 yıl
Aaa ne biçim iş o.. değişik evlilik
Soran+1 yılYazılımcı ıste genelde bıyle oluyormjs yazılımcılar
+1 yıl14 yaş fark varsa bu da kaçınılmaz bir durum. Zaten evlilik dediğin şey sekse , arzuya , tutkuya , heyecana, ilgiye en uzak şeydir. Yaş farkı da bu kadar olunca kendi ayağına çifte kurşun sıkmışsın
010 Yorumla
Soran+1 yılİşte boğazıcı mezunu bilgisayar mühendisi kacırmayayım dedım hata ettım
- +1 yıl
Tamam kaçırmadın işte.
Soran+1 yılSonuç ıyı degıl
- +1 yıl
Başka ne olmasını bekliyordun ki. Şaka mı sen ve senin gibiler. Evlilik lan bu.
Soran+1 yılKavun mı koklayayalım alla alla mutlu olcagımı sandım
- +1 yıl
14 yaş fark yahu kimbilir kaç yaşında herif
Soran+1 yıl50
- +1 yıl
Pardon da ne bekliyorsun 50 yaşındaki adamdan?
Soran+1 yılIlgi alaka
- +1 yıl
Hayaller paris. Evlilik öyle bir şey değil.
+1 yılHyr senin evlilıgın duzgun degıl, benimkide boyle ve aldattıgını ogrendım ya seven insan ayrı duramaz kı baskasının ılıskıyle kıyas yapmana gerek yokkı hıc vakit gecırmıyorsa sevmiyor demektir
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadaki her şeyin gerçek olmadığını savunurum hep ama insan bi iletişim istiyor evet, bi saçı okşansın ne bileyim karşılıklı bi kahve içebilsin istiyor
00 Yorumla
+1 yılTam mal bı kocan var hazır evde insan günde iki sevişir bir posta atar da kadını mutlu eder zaten evde oturuyorsun hareket olur bereket olur tam it yav
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Yaş farkınız fazla olduğundan düşünce yapılarınız ve hayata karşı bakış açılarınız farklıdır. Bu da bundan kaynaklanıyordur muhtemelen. Keşke evlenmeden önce biraz da olsa bunu düşünseydin.
00 YorumlaSen kadın olarak ihtiyacın olan şeyi istiyor ve bekliyorsun, o da ilgi.
Her kadının hakkı ilgi görmek ve de sevilmek. Özenmek değil ki bu, evin eşyaları değiliz sonuçta, bunu eşinle paylaştın mı?00 Yorumla
+1 yılYaşla ilgisi yok ya yaşli adamlar aksine daha istekli oluyorlar ama sende hiç mi gidip kizip bagirip cagirmiyorsun biktim falan diye hiç mi aglamiyorsun yani çok saçma geldi
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz bir eşin kötü bir evliliğin var, sorun sen de değil eşin olan beyefendide, bize dile getirdiğin gibi ona karşıda dile getir lütfen.
İlgine sevgine şefkatine ihtiyacım var de.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkendi işini kendin yap. bul bir arkadaş. gez toz eğlen. derdine bak.
fıstık gibi kocayı bulmuş dert arıyor kendine.01 Yorumla
Soran+1 yılBenım arkadasım yok maalesef yap olarak sessızkm bır tane var oda cok uzak otuyoruz
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılOrta yaş erkeklerde meslek hayatı daha öncelikli hale gelmekte. Yaşamı iş ve ev arasında çoğu insanın. Bu durum libidoyu dahi etkilemekte maalesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu sacma
+1 yılEvlendiğinden beri böyleyse bi sorun yok kçdemekki karakteri böyle değiştiremezsin. Ama sonradan olmuşsa bi sorun var demektir
03 Yorumla
Soran+1 yılGenelde boyleydı
Soran+1 yıl@Gezgincn cocuk var ve ıyı para kazanıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee para var adam zaten sayısalcı asosyalin teki evden çıktığı yok
Tut bi tane bakıcı, bakıcı çocuğuna baksın
Sen de çık gez toz eğlen
Alışveriş yap para harca
Çocuk da yapmasan iyi olurmuş ama neyse
Başka çocuk yapma sakın10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğinde alman gereken ilgiyi almıyorsun bu yüzden diğer mutlu çiftlere imrenmen çok doğal. Eşinle açık açık bu konuyu konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılBirisi yeni vefat etti özenmeyin istiyorsanız yapın tabi ama özendiğiniz için değil kendiniz olursanız öyle daha çok yol kat edersiniz
00 YorumlaHiç düzgün değil ve Bi ömür boyu bu insanla zaman gecermi şüpheli inanın akşam sohbeti olmazsa olmazdır evliligin
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenmwdiniz sanırım 14 yaş dediğiniz zorlasanız babanız yaşında olacak herifle evlenmişsiniz
00 Yorumla
+1 yılBöyle evlilik mi olur ya komşunun kızı mısın sen gerçekten çok üzücü konuşalım seninle ister misin biraz
00 Yorumlao sosyal medyada gördüğün mutlu evliliklerin sadece %5 i falan gerçek. benim ne tanıdıklarım aynı evde bile kalmıyorlar ama çok mutlu bir evlilik olarak sosyal medyaya yansıtıyorlar
02 Yorumla
+1 yılBurcu kesin koç ya da aslandır net işkolik olmasından belli ama yine helal olsun 50 yaşında adam hâlâ azimli bravo 👏👏👏
06 Yorumla- +1 yıl
Koçlar asla ama asla böyle degildir aşırı yanliş anlamişsin bu burcu bence araştır çünkü biz yaşamayi eğlenmeyi gezip tozmayi keşfetmeyi seven enerji dolu insanlariz kadin da erkek de
- +1 yıl
@Komandoyari eee iş kolik diyorsun işine eşinden daha sadık olurlar koçlar kusura bakma gezmesi tozması çoktur ama çabuk da sıkılır senin kocanın burcu ne?
- +1 yıl
@Komandoyari ben soran kişi cevapladı sandım.
- +1 yıl
Komandoyari haklı kedicik. Koçlar iş kolik değil ama aldığı işi bitirmeden bırakmaz normalde çalışmayı da sevmezler laylaylomdurlar hayatı yaşamayı keşfetmeyi severler eğlence düşkünüdür koçlar herşeyden çabuk sıkıldıklari gibi çalışmaktan da sıkılırlar
- +1 yıl
@MoRTeamRFB kısacası ne yaparlarsa yapsınlar çabuk sıkılırlar. Benim yanlış tanıdığım felan yok. Bir işi bitirmek o işi bırakmıyorlarsa eee tamam işkoliklikte vardır görünür de. Özgür hissetmeseler de olur bu.
- +1 yıl
Bu ne şiddet bu celal niye kızdın anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şirkette çalışıyorsa anormal, kendi işini yapıyorsa normal. Buradaki durum şu, farklı mesleklerde gelir düzenli artar iken bu meslekte kendi işin ise iş ve gelir dengesi beraber eksponansiyel artar. Sor anlatır.
00 YorumlaMaalesef eşiniz nerding tip, yazılımcıların çoğu böyle çok zekidir ama sosyal yönleri zayıftır genelde
00 YorumlaKardeşim. Sabah kaçta kalkarsa kalksın.
gece 3 e kadar sana zaman ayıramıyorsa. Yaksın kendini. Sizinki evlilikten çıkmkş00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sosyal medyaya özenmeyin ama sizin yaşamınız da pek iyi değilmiş. Biraz asosyalmiş. Konuşun bunları kendisiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence problemler başlamış birlikte vakit geçirmeyecekse neden evlenmiski işi iş yerinde bırakıp sizinle çocuğunuzla ilgilenmeli bence konuşma zamanı gelmiş de geçiyor ben olsam birlikte zaman geçirmeyeceğim kişiyle zaman kaybı yasamam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. İlişkinizin enerjisi, tutkusu bitmiş. Bu şekilde ikiniz de mutlu olamazsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmamıyım
+1 yılİşte eş seçerken sadece kariyere bakmayacaksın maalesef
04 Yorumla
Soran+1 yılBaktım ve pişman oldum
- +1 yıl
Geçmiş olsun üzücü bir durum aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşamak zor
Soran+1 yılHemde cok
- +1 yıl
Üzücü bir durum dertleşmek istersen yazabilirsin
İlgisiz bir eşten çocuk yapmak da pek akıllı işi değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılPandemı zamanı hamıle kaldım o zaman
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır evliliğiniz düzgün değil. Evlilik eve para getirmek demek hiç değil. İnsan eşiyle ve çocuğuyla vakit geçirmeyecekse neden evlenir anlamıyorum. Eşinizle konuşmanızı tavsiye ederim. Burada yazdıklarınızı söyleyin bize vakit ayırmanı istiyorum diyin. Yoksa bu şekilde bir ömür sürmez bir yerde patlak verir ben soylim size.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum bana abartıyorsun ben yazılımcıyım bızım ıslerımız böyle dıyor
Cevap sahibi+1 yılBen de yazılımcıyim evet çok uzun saatler çalışmak gerekiyor ama öyle her zaman gece üçlere kadar çalışmqm gerektiğini hiç hatırlamıyorum. Hafta sonlar bari farklı mekanlara götürsün sizi. Ya da akşamları yarım saatliğine yanınızda çay içsin. İskolik olabilir kocanız.
Soran+1 yılDün konustugumda aralık ayına kadar yogun olucam dedı cumartesı pazar genelde pek cıkmıyor bana evde oturalım dıyor bende tam tersı gezmek ıstıyorum cay yukarı ofısıne götürüyor benımle ıcmıyor
Aşağı yukarı çoğu evlilik öyle birlikte olmak için evleniyoruz ama farklı dünyalarda yaşıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabılır
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sosyal medyayı geç ama eşinde ilgilenmesi lazım belkide işleri yoğun
02 Yorumla
Soran+1 yılİşleri hep yogun yazılımcılar böyle dıyor
+1 yılOzenme değil olması gerekeni istiyorsun ama iş kolik birisinde iş aileden önemli
011 Yorumla
Soran+1 yılArtık bende ne yalacagımı bılmıyorum
- +1 yıl
Al karşına konuş adam akıllı çeki düzen versin kendine.
Soran+1 yılKonustum degısen bırsye yok
- +1 yıl
O zaman sen yoluna bakacaksın bu durum seni rahatsız ediyor ise kendi istediğin gibi bir evlilik bakacaksın bir kol kangren ise kesip atacaksın.
Soran+1 yılKızım olmasa ayrılırdım kızım var onu dusunuyorjm
- +1 yıl
Bazen çocuklar için birçok şeye katlaniyoruz. Kendimizi unutup onlar için devam ediyoruz. Peki bu şekilde bir baba ne kadar sağlıklı oluyor? Çocukla anne ile ilgilenmeyen bir baba? İleri dönem de nasıl bir sorun bırakmış olacak?
Soran+1 yılAma ayrılırsam da bu sefer kızım babasız kalacak
- +1 yıl
Ayrıldığında babasız kalmıyor. Babada görebiliyor.
- +1 yıl
Şu an kızın babasız değil mi? Aynı evde olsalarda ilgi?
Soran+1 yılAma yıne aynı evdeyız haklısınız bırde ben maddı acıdan dusunmustum
- +1 yıl
her şey maddiyat değildir abisi. Para olsada ilgi sevgi olmadıktan sonra başlarım. oyle paraya.
Kadın çiçek misalidir ilgi ister güneş ister şu ister bakım. ister çocuklarda aynı şekilde. Bir baba varken yok ise herşeye anne var ise o çocuğun hayatında büyük eksiklik. İşten ötürü iş koluklikten o türü bir cok şeyi kaçırmış durumda eşiniz çocuğunuzun ilk dusmesini ilk emeklemesini ilk adımını hep ilkleri kaçırmış durumda. O yüzden dedim çocuk ileriye dönük baktığında hayatında bir baba var ama anı yok sevgi yok ilgi yok.
O sosyal medyada chat sitelerinde falan takılıyodur bi ara bilgisayarını karıstır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılİlgi istemen doğal. esine bu durumu anlat. bu evlilik değil arkadaslik gibi.
00 Yorumla
+1 yılFazla sosyal medya, özgüveni, evliliği, huzuru bozar )
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. O sosyal medyada gördüklerin de zaten 30 saniye yapıyor inan hiç kimseden farkın yok.
00 YorumlaHersey para değil para huzur sevgi getirmiyor maalesef eşler arası paylaşım olması lazim
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat