Kötu kader mi, nazar mıydı başıma gelenler?

arkadasşlar gunaydın kalbım guzldı elim yzum duzgundu ama birtrülü askta işte gulmedım gecmişte cok canım yaktılar vebalmıalan mutlu mesutoalan bana oldu hayatımı mahvoldu 10 senedir maddi manevi gucumu kaybetım kendıme ozgüvenim kalmadı olmek istiyorum o bile lime gecmedı halden analmiyor aliem bile oyle buanldımkı buguın 42 yaşında bittmiş tuekenmıs olumu beklyen biri oldum bir butun kapaılar kapnadı yuzmne elimden gelenı bile yapıuyorum ınsanlar sahte cıkarcı yalancı olmus yuku agır olanıın yolu dogru olrumus fısartacılardqa cıktı onlara asla odun veremdıum kendımden kesker canımı asla bıtse bul cile tek sucum insan gibi sevip guvenbmek oldu hayatım karradı:/ buıgun hala cek, iyorum bunun

ceremelerını işimi bile kaybettım orada bile haklsızlıklar yasatdım allah canımı alsa keşke okadar moralım yok olmek cozu<m belkı yorumlarınızı beklliyorum? allah bir yuzumu guldurmedı? neyapım yardım edın demiyecem cunku cok caresızım bende3 bilirdimkötu olmayı kısayıolardan ıyıolmayı ama ecmedım mesakatlı yolardan gidiyorum ama hala gulmefdım:/ olsem keske

Kötu kader mi, nazar mıydı başıma gelenler?