Sevgi görmemiş biri sevebilir mi?

Küçükken babam vefat etti annem başka bir adamla evlendi evlendiği adamın çocukları vardı sonra başka kardeşlerim oldu birlikte yaşadık hep Ama çok ağır şeyler yaşadım özellikle psikolojik şiddet yeri geldi fiziksel şiddet de gördüm. Annem beni hep ezerek büyüttü asla bir birey olamadım 24 yaşındayım şimdi. Cinsel istismara maruz kaldım. Yaşadığım bu şeyler beni öyle bir noktaya getirdi ki bedenen yaşıyorum. Ve çok acımasız merhametsiz biri oldum çıktım ne yapsam olmuyor. Kendimi dahi bu yaşımda bilmiyorum. Bir ilişkim oldu 4,5 sene hala da var Bana çok kötü davranıyordu 3 sene boyunca hep böyle davrandı. Ben hep düştüğüm yerden hayatımı paylaşacağım insan çıkarır diye düşünmüştüm. Ama o da olmadı. Çok narsist birisiydi. Hep ağladım. Artık bende ne acıma ne duygu ne his hiçbir şey kalmadı. Şimdi o değişti benim duygularım bitti. Hep ayrılmak istedim kaç defa yaptım bunu. Ama bitmeliler hep barıştık. İstemiyorum artık kendimi çok yalnız hissettiğim için de hep olduğum yerde kalıyorum. Arkadaşım dahi yok. Ne olur bir yol gösterin. Ne yapamam lazım?
Sevgi görmemiş biri sevebilir mi?