Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
güncel..
Yemekhaneden çıkan vicdan yapıyor, yemeğini alıp kedi besliyor ama sayıları 25 i buldu. Her yerde gezmeye başladılar. Biz de hepsini toplattırdık ormana bıraktık. Ne de olsa doğal ortamları sayılır. Kalanların tekrar üremelerini engellemek için ne yapabiliriz? Ayrıca yeniden uğraşmamak için belediyeye toplatabiliyormuyuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Orman kedinin nasıl doğal ortamı olabilir aw puma mı bu?
orman derken amazon yağmur ormanlarına bırakmadık ağaçlık bir bölge işte
Sızın kafanizina ben. O iş yeri fare ile dolunca görürüm ben sizi
ohooo o kanka sen fare içinde mi yaşıyoruz sanıyorsun koskoca işyeri.
Fareler yerin altında zaten üstüne çıkmıyorsa kedilerden. Siz harbi hiç bir şey bilmeden yaşıyorsunuz 😂 neyse o fareler sizi tirmalasin da o zaman kedi önemini anlarsiniz
kanka kedilerde sadece dişi ve doğum yapmış kedi fare yer. ayrıca fabrikada çıkan tavuk ve köfteye alışmış kediye fare yediremezsin.
Kedi doğası gereği fareyi her türlü yakalar. İstersen kediyi vejeteryan yap o kedi o fareyi silker atar. İçgüdüseldir
Ne kötü kalplisin sen. Gücün onu oraya götürmeye yetiyor diye kendini bu dünyanın sahibi mi sandın?
doğal ortamlarına bıraktık
Sen mi karar veriyorsun ortamın neresi olduğuna.. andaval seni
ben karar vermedim. talep geldi yaptık. aynı fikirdeydik diğerleri ile.
Talebinize tüküreyim
eğer lazım ise bir 10 tane daha var adresine bıraktıralım. . çok duyarlı isen beslersin.
Besliyorum zaten herkesi kendin gibi pslik mi sandın
evde bir tane kedi besleyip onu yaş kuru mamalar ile besleyip veterinerlerde baktırmayla hayvan sevilmiyor. madem öyle sokak hayvanlarını da hep beraber alın sahip çıkın. sokak hayvanları diye duyar kasıyorsunuz. sokakta hayvan mı olur. sokak insanı normal gelmiyorsa sokak hayvanı nasıl normal geliyor size.
Ben zaten sokaktaki hayvanları besliyorum sen beni ne kadar tanıyorsunda bu yorumu yapıyorsun hayvanseverliğimi sorguluyorsun? Besleyenler varmış bak alıp ormana atmışsın.
zaten ben de ondan bahsediyorum. sokak hayvanını beslemek sokaklarda onlara yemek su vermekten ibaret sanıyorsunuz. ok beslemeyi anladık. kışın ortasında ne yapıyorsun onlar için üzerlerine bahtaniye atmadığına eminim. hepsinin tek tek aşılarını mı yaptırıyorsun. ya da sokakları pislediğinde pisliklerini mi alıp topluyorsun. bunları yapamıyorsanız her hayvan barınakta olmalı. bu benim fikrim katılırsın katılmazsın o kısmı beni ilgilendirmez. işyerinin göbeğinde her yerden kedi çıkıyorsa bu bir sorundur.
Her hayvan barınakta olmalıysa barınağı arasaydın. Bu arada kedi evim var içerinde soba yanan ayrıca patisev tarafından yollanmış kulube ve battaniyeleri kullanıyorum. Parazit damlaları döküyorum enselerine iç parazit içinde hap kırıyorum mamalarına. İğne yetkim yok... senden daha duyarlı ve insanım merak etme sen
canım
?