Merhaba komsunjn bahcesine kedi yavrulamıs 3 tane , sonra kedi bizim bahceye getirdi yavruları tahminen 2 aylık falan varlar. Annesi babası hepsi bizim bahcede kalıyor. Bebişler hala emiyorlar.2 kedi top gibi maşallah ama biri çelimsiz. Hepsi cok hareketli ve iştahları cok iyi. Çelimsiz olanı nasıl toparlayabilirim? Hepsi cok uysal anne babaları da. Hepsini eve cok almak isterdim ama köpeğim var ve maddi olarak cok zorlanırım. Şu an bile gücümün yettiğinde iyi bakmaya calısıyorım hepsine. Aşılarını yaptırmak istiyorum hepsinin ama maalesef o kdar imkanım yok.. Sahiplendirmek istiyorum yavruları ama kıyamıyorum da annesinden ayırmaya hala emiyorlar ve ailecek bizim bahcedeler. Sizce ne yapmalıyım bu konuda? Ve bir de dışkı kıvamları normal ama bir yavrunun ki harda sarısı diğerinin ki kahve rengi. Normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Az cok köpeğimden biliyorum yavru bakımını ama hiç kedi bakmadıgım için sormak istedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Küçük olan yavruya alabilirsen kedi anne sütü al. yoksa pirinç unuyla mama yap
Aldım yabru kediler için olan süt tozunu veriyorum ama begenmiyorlar içmiyorlar. Ben de haslanmıs yumurtayla karıstırıyorum süt tozunu sıvı olarak. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmem ama cok güzel yiyiorlar o zaman. Bir sorun cıkmadı henüz öyle yaptıktan sonra.
Tamam o zaman devam et. zaten az kurtarmışlar 2 aylık çok küçük değil. daha ölmezler
Cok korkuyorum zaten bir sey olcak diye onlara. Aşıları da olmayınca…kaka rengi sarı ve ya kahve olması normal mi? Biri sarı yapıuor digeri kahve. Ama ishal değiller
Biri suyu az içiyor olabilir. aşı için daha erken zaten
Hiç biri su içmiyor hiç görmedim su içtiklerini. Sadece anne içiyor. Baba zaten arada geliyor gidiyor. Yavruların su içtiğimi görmedim. Ama hala emiyorlar ve sulu tavuk eti suyu falan veriyorum yanda sıvı süt tozuyla mama acaba ondan mı su ihtiyacını gideriyorlar?
Sulu tavuk verme ishal eder. suyu annelerinden ve mamadan alıyorlardır ama sen gene su ver
Anladım tamamdır. Cok tesekkürler
Bırak kedileri dışarda yasalar
İstesem de alamıuorum zaten. Bahcemizde yer yaptık ordalar. Bahce de zaten gayet ortalıkta olmayan tarafta, yol boyunda falan da değil. Sanırım o yüzden oraya tasımıs yavrularını. Sahiplendirmek iyi mi diye düşünüyorum cünkü dagılma ihtimalleri var sonradan bir de kaybolma..
Bırak yollarını bulular