Yavru kedilerde pire sorunu nasıl çözülür?

Merhaba dün akşam saatlerinde bir arkadaşım bana bakmam için yavru bir kedi getirdi annesi ölmüş ve çocuklar ellerinde gezdiriyormuş. Çok küçük olduğu için endişelenip 2 ayrı veterinere kontrole götürdüm (gayet sağlıklı bir çocuk ama annesi öldüğü için ne kadar aç kaldı vs bilemedim o yüzden emin olmak istedim) 3 haftalık olduğunu söylediler henüz sadece 3 tane dişi patlamış o yüzden kedi sütü tozuyla besliyorum ve tuvaletini ben yaptırıyorum. Aynı gün içinde sokakta beslediğim anne kedi de yavrusunu evimin önüne bırakıp gitti akşama kadar bekledim ama gelmeyince onu da eve almak zorunda kaldım bu yavru da 45-50 günlük falan onun da kontrolleri yapıldı ikisi de gayet sağlıklı ancak aşırı derecede pire sorunları var 2 ayrı kedi kutusunda koydum zaten üşümüşlerdi sıcak su torbasının üstünde uyudular baya ama 2 yetişkin kedim daha var ve pireler hem onlara geçebilir hem de evi basabilir daha önce bu durum yaşandı ve 2 kere ilaçlama şirketi geldi çok zor kurtulunan bir durum yani. İç dış parazit uygulaması yapılamıyor çok küçük olduğu için toksik etki yaratıyormuş bu yüzden başka bir çözüm bulmam lazım sizce ne yapabilirim?
Yavru kedilerde pire sorunu nasıl çözülür?