Evcil Hayvanlar Anne kediler, yavru kedilerin tırnak çıkarmasına nasıl dayanıyor? Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor kedim doğurunca yavrular tırnaklarını çıkarıyor karnına bastırıyor, kedilerim bu hareketi bana yapınca ben neden dayanamıyorum? anne kedi nasıl durabiliyor? Anne kediler, yavru kedilerin tırnak çıkarmasına nasıl dayanıyor? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Paralel evrende kedi olursan öğrenirsin 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 326 cevap paylaştı. Tırnak geçirmiyolar ki o an 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Anne oldukları içindir. dayanıyorlardır acıya 1 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl anne olunca acıya dayanıyo büyüyüncede pati atıyo shdkdjdj
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dayanıyorlardır Allah o gücü onlara vermiştir 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar