sorun etmiyorlar ama ciddi olmadığı sürece hiç bir erkeği ailemle tanıştırmam.
0
4 Yorumla
Soran
2 ay
Ya benim en yakın erkek arkadaşım var çok olmadı tanışalı ama onunla beraber dışarı çıkarken bi kız arkadaşımın ismini söyleyip öyle çıkıyorum izin alıyorum. Yalan söylemekte hoşuma gitmiyor açıkçası. Anneme söylesemmi
Ya benim en yakın erkek arkadaşım var çok olmadı tanışalı ama onunla beraber dışarı çıkarken bi kız arkadaşımın ismini söyleyip öyle çıkıyorum izin alıyorum. Yalan söylemekte hoşuma gitmiyor açıkçası. Anneme söylesemmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sorun etmiyorlar ama ciddi olmadığı sürece hiç bir erkeği ailemle tanıştırmam.
ne zaman süredir ilişkiniz var
Ya öyle sevgilim falan değil sadece arkadaşım ama çok yakınız yani. 2 aydan beridir
söyle ne kaybedersin ki sonuçta arkadaşın
Niye karışsınlar abim gibi olan erkek arkadaşlarım var.
Ne bileyim var öyle
Erkek arkadaşlara karışmazlar. Gel gör ki ben arkadaş yapmıyorum.
Hayır her gün görüştüğüm arkadaş grubumdaki tek kızım :d
Karıştırmıyorum🤔 eski kafalıysa anlatamazsın derdini arkadaşlarını ailene anlatmana gerek yok
Benim ailem önceden karışırdı. Sadece okuldan arkadaşa bir şey demezdiler oda okul içinde. Okul dışında buluşma falan olamaz.
İsimleri geçebilir ama genelde tanımalarına gerek yok bence çok nadiren olabiliyor ama
Genel de ederler ülkemizde. Günümüzde gerçi normal arkadaşlar da sevişebiliyor ama kfkfkf
Aileleri nerden bilecek ki :D
Hayır karışan yok.
Ailem arkadaşlarımı tanır.
Herkes herşeye karışıyor özgürlük mezarda 😅
Haberimiz var ama gözümüze de sokma diyor bizimkiler
Olması gereken de bu bence
Babam bilmesin yeter
Hahah bencede
O zaman annenin ellerinden öpüyorum saygılarımı ilet :D @YezidinKizi
Yok karışmazlar. İsmaili biraz sevmiyorlar o kadar
Hahahhas kızlara sormuştum ama yinede ismaile selamlar😂
İsmail diyoki kanka ayarla skelim bu kızı 😄😅😂
İsmailin anasını s. kin bence 🥰