Yanınızdaki rahat hareketleri size güven verir mi?

Yeni bir çevre edinmek ne kadar zor olabilir ki
Yanınızdaki rahat hareketleri size güven verir mi?
Yeni bir çevre edinmek ne kadar zor olabilir ki
Ben bir şeye dikkat etmiyorum çünkü yeni insanları tanımak gibi bir düşüncem olmuyor hiç.. şu an zaten kimseyle uğraşacak durumda da değilim.. ama genel konuşursam karaktere bakıyorum ben.. yani dürüst mü güvenilir mi sözünde duruyor mu? ya da kendisi ile çelişiyor mu iyi gün arkadaşı mı bunlara dikkat ederim bir de konuşmasına tavırlarına bakarım her zaman
Cevap
18Cevap
Okadar çok detaylı dikkat ederim ki zekasından tutunda , merhametine , konuşma üslubuna , insanlara olan faydasina , zararına , menfaatci birisi olup olmadığına , ailesine olan saygısını iliskisine vss oyuzden bir çok insan tanıma şansım olur fakat hayatıma girme şansı asla olmaz
Aslında aşk ilişkileri açısından sormamıştım
Bende genel anlamda söyledim zaten herşeyine detaylı dikkat ederim
Bu iş hayatı , aşk hayatı , arkadaş , komşu vss herkes için geçerlidir.
Bu kadar detaycı olmanı sadece tebrik ediyorum o zaman bir iki tanesine bakarım olmazsa köşeme çekilirim senin iş yorucu 😅
Zor değil gülüm aslında çok iyi bir gözlemciyimdir ve hislerime de çok güvenirim bir insanla 5 10 DKK konuşunca ne m a l olduğunu anlarım hemen birde dikkat etmeliyim çünkü bu hayat birine güvenebilmek için fazla acımasız gerçekten
Aynen öyle elbette ama ben zihnen yoruluyorum sanırım ya da muhatap olmamak için bahanelerim komşuculuk oynamayı denedim sevmedim mesela 😄
Doğrudur canım saygı duyarım bu biraz karakteristik bir durum aslında.
Olabilir zaman için teşekkürler
🙋❤️🙋❤️🙋❤️
Yeni bir cevre edinirken, senin sevdiklerin yani ilgi duydugun konular hakkinda bilgili insanlar ile tanismani tavsiye ederim. Mesela örnek futbol sevmiyorsan bir fanatik ile arkadas olmamalisin. :) Egitim'e göre arkadaslar secebilirsin.
Eğitime göre seçilmez ona karşıyım
Teşekkür ederim
Üslup.. saygı.. anlayışlı olmasına dikkat ediyorum
Daldan dala da bir akrobasi ya da spor dalı mı o konuda fikrin nedir
Daldan dala zıplayanın dalı bir gün kırılır..
Bindiği dalı mı keser demek istedin
Oda olabilir konuya tam hakim olamadım ama bi ima ettiğinin farkındayım
Yok valla o sorudan bu soruya geçince üslup ta diyince uslubumu bozayım dedim konu çelişti 😂
Yeni insanlar tanımaya çalışmam. Ama onlar beni tanımaya çalışıyorsa da öyle işk izlenimle notunu veremem. Kabiliyetim yok. Ukala olmasın bana yeter. Yanımdaki rahat hareketler genelde ukalalıktır benim için
Tanımamaya dikkat ederim daha eskileri tanıyamadım 😅
-Memnun oldum
+Belki ben memnun olmayacağım
😂😂
Adını unutmamaya dikkat ederim 😂 yine de unuturum
Bende 😂
Temkinli olmaya dikkat etmek lazım. Her insan başka bir alem sonuçta. Ötesini berisini bilmediğimiz.
Hiç birşeye dikkat etmiyorum inan ki gelen hosgeldi bakarım yanlış mı yolu açık olsun kimse için kendimi yoramam artık
Yeni yeni insanlara ihtiyacım yok.
Tanımak için uğraşmam.
kötü mü değil mi ne işlerle uğraşıyor bunlara dikkat ederim
İnsana verdiği değere aldığı eğitime ruhsal sağlığı yerindemi otur değerlendirmeler onemli
Beden diline dikkat ederim
pek yeni insan tanımaya çalışmam :D
Konuşma tarzı davranışları falan
Bana bendeki belalar yeto ya 🤣
Tutumuna karekterine bakarım
İnsan olmasına az konuşmasına dikkat ederim
Yüreğine bakmaya çalışırım
Tanışmamaya.. 😄
Çok zor
En İyi Cevap