Bunu çok keyifli buluyordum.. Yeni her insana okunmamış bir kitap gözüyle bakıyordum.. Keşfetmekten zevk alıyordum.. Ama sonra baktım hikayeler hemen hemen aynı türde sonuç değişmiyor, aynı hikayeleri yeniden yeniden okumanın keyfi kalmadı.
Şimdi kapagı bile açmaya üşeniyorum. Belki bi müddet sonra, farklı türden hikayelere denk gelir yeniden keyif almaya başlarım. 😊
Yeni insan tanımak yorucu değildir. Yorucu olan tek şey, o yeni insanı hayatına dahil edip etmemekte en doğru kararı verebilmektedir Eğer ki bu noktada kişi bu yeni insanla ilgili en doğru kararı verebilirse sonradan oluşabilecek bir pişmanlığın önüne geçmiş olur. Aslında, her yeni insan yeni bir hayat demektir Ve her yeni insanın farklı bir yaşam öyküsü vardır. Kimileri bize tecrübe Kimileri bize ders Kimileri bize imtihan Kimileri ise armağan olur. Kısaca hiç kimse sebepsiz girmez hayatımıza Hepsinin iyi veya kötü bir görevi vardır.
Ben yeni insanlar tanıma konusuna biraz kapalıyım.. yani çünkü güvenmek zor benim için bir de kafa dengi insan bulmak da çok zor benim açımdan.. çok iyi anlaşmam gerekiyor ama öyleleri ile de pek denk gelemiyorum hayatımda.. ama tabi ki de iyi insanlarla denk gelmek iyi oluyor her zaman
genelde kapalıyım yenilere eskilere de kapalı olduğum gibi, insanlarla sadece zaruri bir gereksinim olduğunda iletişim kurarım haricinde havadan sudan konulara ne zaman ayırırım ne de yer veririm hayatımda, çünkü zamanımı çok daha değerli konulara harcamak isterim.
Tanıma, öğrenme, iletişim kurma konusunda bir sıkıntım yok, iyiyimdir ama bunu kendim istemem lazım bunu, yoksa sıkıcı ve yorucu oluyor, ve gerçekten tanımak, kendisini düşüncelerini, hayatını merak ettiğim, tanımak istediğim insanlara da çok az rastlarım,, önce kendimden düşüncelerimden birşeyler bulmam lazım onda da..
Yeni insan tanımayı eskiden çok severdim, daha yeni yeni yetiştiğim zamanlar, okul dönemlerinde falan... Artık hiç sevmiyorum. Çünkü hayatıma dahil ettiğim az ve kaliteli insanlar bana yeterli geliyor. İyi niyetli insanlara rast gelmek baya zor bir iş , o yüzden yeni insan tanımak istemiyorum yeterince kötü niyetli insanlarla savaştım
Kendimden bir şeyler gördüğümü yakın hissettiğimi tanıma konusunda istekli olurum. Onun dışında insanlarla tanışma konusunda berbat bir haldeyim. Beni tanımaya çalışan insanlar hiç ısınamadıklarımsa asla tanıyamazlar çünkü o konuda da çok çetrefilliyim. Kimisine görmek istediğini gösteririm, istediklerime kendimi. 😄 Ama çoook yorucu.
Şimdi ilk 10 cümlede keyifli olup olmayacağı belli. Zaten konuşurken keyif alamazsam birisini tanımak için çabalamam. Bence her insan için keyifli olmalı.
Bir iki yıldır daha çok uzak duruyorum desem yeridir. Tanışma faslı olan sohbetler sarmadı beni hayatım boyunca. Daha çok tanıştıpım insamalr sohbet ortamlarında oldu ki çoğunun ismini bile bir yıl sonra öğrenmiştim. O kadar meraksızsın diyorlar.
Şahaneyim. Yeni insan tanımak yeni bir şehre taşınmak gibi. Bazıları muhteşem, gezdikçe gezesin geliyor. Her sokağı ayri bir heyecan. Bazıları sıkıcı, bazıları da nerde geldim lan ben buraya tadında. Ama sonuç da gezmek lâzim 😂
Yeni insan tanımayı sevmiyorum. Buna enerjim de yok kimseyi merakta etmiyorum. O enerjinin oluşması için kişi merakımı tetiklemiş olmalı. O zaman keyifli biri olabilirim.
Ben bu konuda aşırı derece kapalıyım bı yeniliklere 1 2 tanıdık olsun yenisi olmasada olur kafasındanım ama kafa dengim ise yeniliklere açık biriyim ki değilse uğraşmam yeni dertlere gerek yok
Bu konuda çok iyiyim ama hiç istemiyorum, bana sorarsanız ne kadar çok insan o kadar çok sorun demek. O yüzden hayatıma pek fazla insan almak istemiyorum. Zaten sevdiğim insanlar hariç kimseyle konuşmak isteyen biri değilim ben pek. O yüzden gerek yok :)))
Aslında dediğin bu şey hızla olubilecek bir şey değildir. Ama yeni insanlar olsun ve biraz daha kaliteli insanlar olsun sohbet etmek için deger. İçime kapınık bir insan değilim daima görüşlerim de açık insanım yeni insanlar tanımak güzeldir ama fazlasıdar bir o kadar zarardır:))
artık çok fazla insana gerek yok diye düşünüyorum.. ama ister istemez elbet yeni birileri çıkıyor karşımıza.. bazıları kayda değer bazıları işe he aslanım tarzında gidiyoruz bakalım.
Kafa dengim insanlarla tanışmak yormuyor, aksine memnunluk duyuyorum fakat lüzumsuz insanları tanımak elbette yorucu oluyor. Hiç tanımayayım, üzerime hiç yük olmasınlar daha iyi.
İlk zamanlar yorucu oluyor. Yeni birinin yanında insan kendini çok rahat hissedemeyince sohbetler daha kısıtlı oluyor ama tanıdıkça eğlenceli olmaya başlıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her yeni insan demek yeni bir hayal kırıklığı demek.