Senin maaşın kiraya yetmez dedi, ayrıldık. Haklı mı sizce?

Asgari ücret alıyormusum, adam degilmişim.
Benim maaşım onun oturacağı evin kirasına yetmezmiş. Nasıl geçinecekmişiz. Adam olan evine bakarmış.
Öyle dedi sevgili ayrıldık...
Sizce haklı mı?
Ne kadar seviyesiz biriyle birlikteymişsin. Ben hayatımda olan insana dedim ki her şey ortak olacak ev alırken gelinlik alırken düğünü yaparken mobilya alırken iki tarafta para verecek. Al ver durumu yok burada kim mal kimi malı alan? Ben bi bireyim kimse beni almıyor vermiyor biz evleniyoruz çünkü birbirimizi seviyoruz paranın önemi yok her şey adil ve eşit olacak iki tarafta sıkıntıya girmeyecek sade bir nikah sade bir gelinlikle işi götüreceğim. Senin hayatındaki kişi iğrenç biri.
Bu kız egolu çirkin kalpli aileside öyle iyi ki kurtuldun bu evlenseydin seni sürekli aşağılar her şeyin pahalısını alır borca sokar.
Geçmiş olsun kardeş. Maddi durumun sadece kendini geçindirecek kadarsa girme böyle işlerin içerisine.. 2. Si karşındaki insanı iyi tanımalısın bu kadın zengin olsaydın ve evlenip ileride paranı kaybetseydin eğer yine aynı kelimeleri söylicekti sana. Bunu unutma !! ... Hayatında iyi seçimler yapmalısın her konuda ? Boll şanslar.
Cevap
3Cevap
İlişkiniz ne kadardı bilemem. Bu şekilde konuşması doğru değil. Zengin bir eş isteyebilir.
Bu kadar laftan sonra " Gelin isteyin" dediler gitmedik. Zengin birini bul dedim
Çok abartmış kendisi çalışıp o lüks evde otursun
Annesi gazlıyordu, annesi de aynı şeyi sordu...
Sonra babası sen iş bilmiyorsun ondan sana az veriyorlar dedi.
Sonrasında " Evine git oğlum anan baksın sana" dedi. Ardından 5 ay geçti gelin isteyin dediler gitmedim
İyi yapmışsın gitmeyerek. Senin de bir gururun var. O nasıl laflar öyle
Dangalaklık işte...
Boş ver kafaya çok takma ayrilmaniz da iyi olmuş
Sen aslında bu zihniyette birinden kurtulduğun için şanslısın
Çok çirkin bir konuşma tarzı. Bitmesi iyi olmuş.
Kurtulduğunu sevin paraya önem veren kadından olmaz zaten
En iyisini yaptın. Ego tavan kızla ilişki yürütülmez
Gerçek hayatta maalesef samanlık seyran olmuyor. Samanlık her türlü samanlık.
Ondan olmazmış zaten
En İyi Cevap