Baslikta da belirttiğim gibi inanılmaz dislaniyorum. Sırf hayatımda biri oldugu için babam beni arabasına bile almıyor. Önceden de hiç bir ihtiyacimla ilgilenmiyordu. İki kardeşim daha var onlar için canını ortaya koyuyor ama sıra bana gelince haftalık verdiği 100 liranın bile lafını ediyordu onu da annemin zoruyla veriyordu annem ona da ver diyordu. 19 yaşımdayım bu arada dağ başında yaşıyoruz is de bulamıyorum uzağa göndermiyorlar çalışamıyorum. Açıktan üniversite okuyorum okul parasını bile sevgilim yatıracak. Benim mezuniyetimin olduğu zaman beni göndermeyip erkek kardeşimi futbola yazdırdı. Şimdi de okulun ödemesi var şu an kız kardeşime voleybolu için malzeme almaya gittiler. Okulu bırakmak istedim sevgilim izin vermedi iki yıllık zaten ikinci yıldayım. Bunu bir kadın olarak gururuma yediremiyorum. İki ay sonra İki maaş daha koyacak ev tutup gidecez eşyalı bir odalı felan. Gidecez zaten ama yine de insanın gururuna dokunuyor arkasında bir ailesi olmadan öylece çıkıp gidip evlenmek. Neyseki çok iyi biri evleneceğim kişi. Bütün hayatım boyunca bu eve hapsedildim idare eder bir halim var ama hep diğer kızlara özenerek baktım asla onlar gibi olamadım. Çünkü dışarı bile çıkamazken üç kuruşum bile yokken ne yapabilirdim ki. kız kardeşim benden beş yaş küçük lise bir e gidiyor ona bile haftalık 200 lira veriyor benim zamanımda dolmuş 2.50 liraydı 5 lira verirdi gidiş dönüş. Ben bir metro durağı kadar yolu karda kışta yürüyerek para biriktiriyordum. Bu yaşıma geldim yine ayni. Sevgilim evet çok şeyimi karşıladı hakkını ödeyemem ama bu kadarını yapmak onun görevi değildi. 20 yaşıma giricem dışarı zor çıkıyorum ama kız kardeşim akşamlara kadar arkadaşlarıyla zaman gecirebiliyor. Benim arkadasim olmasina bile izin vermediler. Ben sigara içtiğimde babam bana 4 tane tutun sigarası yedirmisti kardeşimde içiyor ama ona bisey diyen yok. Benim yediğim dayağın yüzde birini bile yemediler bütün güçlerini Bende tükettiler. Lütfen bana tavsiye verin aklimi kaybedicem.
Güncellemeler
+1 yıl
Belirtmem gerekir ki kardeşlerim arasında bir kıskançlık yok onları kıskanmıyorum sadece kendimdeki eksiklikleri vurguluyorum benim olmadi bari onların olsun ama bir gençlik yaşanmadan geçti gitti bundan sonrası da evlilik sorumluluk. İçimde bu eksiklikle nasıl yaşayacağım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer