Ailem beni çok dışlıyor, ne yapacağım?

Küçük yaşta amcamın oğluna evlendirmek istedilerdi ailem beni lakin amcamın oğlu kuzenim yani redt etti sevdiğim var dedi
Bense zamanla evlendim eski eşim kürt olduğu için ailem tarafından sürekli dışlandık şiddet gördüm ve sonunda beni terk etti boşandık acı çektim maf oldum 4 yıl geçti 4 yıl içerisinde çok kişi çıktı karşıma aradan ve karşıma Cezayirli çocuk çıktı aileme duyurdum çocuk iyi biri niyeti evlilik beni seviyor istiyor ciddi anlamda aileme anlattım çocuk peygamber olsa istemeyiz dediler beni bir kez daha dışladılar o ilk bana münasip görülen kuzenim amcamın oğlu şimdi ise benden iki yaş küçük kız kardeşim gizli kapaklı görüşüyorlar amcamın oğlu kız kardeşimi istemezse de babam amcamın oğlunu kız kardeşime istiyor ve durum şu ki ben bu amca oğluyla geçmişte küçük de olsa konuşmuşluğumuz oldu... ve onu kız kardeşimin eşi olduğunu açık net istemiyorum bu durumdan dolayı siz olsanız napardiniz herseyi geçtim aileniz sizden habersiz yaz tatiline gitse açık detaya gireyim avrupada yaşıyoruz biz ve turkiyeye gitmek için ailem kardeşlerim benden habersiz bilet kesmişler beni de tek bırakacaklar avrupada siz olsanız napardiniz ayırıyorlar sanki beni
Ailem beni çok dışlıyor, ne yapacağım?