Taciz cinsiyet farketmeksizin çok korkutucu ve yıkıcı bir süreç. Günümüzde sadece kadın ve kız çocukları değil. Yetişkin erkek ve oğlan çocuklarının da mağdur olduğu bir konu maalesef. Bunun en yakın örneklerinden birisi Hollywood yıldızı Oscar ödüllü Brendan Fraser'dir. Genç oyuncu 2003 yılındı tacize uğradığını iddia etmiştir. Aynı zamanda bu tacizin zamanla hayatının tepetaklak olmasına iş ve aile bağlarında sorunlar yaşamasına neden olduğu hayranları tarafından yakından gözlenmiştir. 2003'ten bu yana üst üste gelen sorunlar bunun kanıtı gibi. Taciz sanılandan çok daha zorlu bir süreçtir ve sanıldığının aksine bunu atlatmak o kadar kolay değildir.
bir kere lise yıllarında arkadaşla ana yol kenarı yürürüken servisten kızlar laf atıp seslenmişlerdi şaşırmıştık. hep biz laf atardık bu sefer kızlar bize laf attı. daha sonrasında da 25 yaşlardayken uzaktan bir akraba 39 yaşlarda bir dul kadın karımın yanında kapıda hayalarımı elledi kopartırım valla bak dedi :D baya bir çıngar çıktı tabi saç başı yolundu hatun tarafından. yani oluyor bazen böyle süprizlerde...
Evet erkeklerde tacize uğrayabiliyor erkek veya kız fark etmiyor bi amca tarafından uğradım bi ara kızdım falan korktu mal bir arada kız tarafından uğradım gerçekten sinir bozucu bir durum tecavvüz veya taciz eden insanlari bole sapıkları gram sevmiyorum görünce öldüresim geliyor
Evet zorla ilişkiye de girdi birisi benle yıllar geçti. Ankara'da okurken kadınlık hormonu almaya başlamıştım. Öğrendi banyodan çıkınca ilişkiye girdi arkadan. Başka askerde birkaç kez yaşadım taciz olayını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Taciz cinsiyet farketmeksizin çok korkutucu ve yıkıcı bir süreç. Günümüzde sadece kadın ve kız çocukları değil. Yetişkin erkek ve oğlan çocuklarının da mağdur olduğu bir konu maalesef. Bunun en yakın örneklerinden birisi Hollywood yıldızı Oscar ödüllü Brendan Fraser'dir. Genç oyuncu 2003 yılındı tacize uğradığını iddia etmiştir. Aynı zamanda bu tacizin zamanla hayatının tepetaklak olmasına iş ve aile bağlarında sorunlar yaşamasına neden olduğu hayranları tarafından yakından gözlenmiştir. 2003'ten bu yana üst üste gelen sorunlar bunun kanıtı gibi. Taciz sanılandan çok daha zorlu bir süreçtir ve sanıldığının aksine bunu atlatmak o kadar kolay değildir.
haber kaynağı: Boboscope
Haber kaynağı: Sputnik
Senin hesabına noldu
Ne olmuş?🙄
Profilindekiler silinmiş + takipçi-takip sayıların
Entere ben bastım. Sıkıldım hepsinden.
bir kere lise yıllarında arkadaşla ana yol kenarı yürürüken servisten kızlar laf atıp seslenmişlerdi şaşırmıştık. hep biz laf atardık bu sefer kızlar bize laf attı. daha sonrasında da 25 yaşlardayken uzaktan bir akraba 39 yaşlarda bir dul kadın karımın yanında kapıda hayalarımı elledi kopartırım valla bak dedi :D baya bir çıngar çıktı tabi saç başı yolundu hatun tarafından. yani oluyor bazen böyle süprizlerde...
Oh iyi olmuş galleş garı 🙂
Evet erkeklerde tacize uğrayabiliyor erkek veya kız fark etmiyor bi amca tarafından uğradım bi ara kızdım falan korktu mal bir arada kız tarafından uğradım gerçekten sinir bozucu bir durum tecavvüz veya taciz eden insanlari bole sapıkları gram sevmiyorum görünce öldüresim geliyor
Yürüüü be kim tutar seni 🙂😬
maalesef polisler falan tutabilir yoksa şu an seri katildim
Bir kere Ankara 'da metroda uğramıştım nalet karı ya :) Yıllar oldu hala aklıma gelir durur :)
ya anlatsana merak ettim bende o arada çay koyuyum iki lafliyoruz şurda 🙂☕
Nasıl anlatıyım simdi ben bunu 😂
Ay ferman yazmanımı istedim senden 🙂🤪 normal anlatacaksın. Yoksa çay yok ona göre haaa 🤨🧐😃😃
Beni ilgilendirmez ben bir caykolik olarak çayımı isterim
Vermezsem ne olur 🤨😒wkjsnsnwnan
Beni taciz edemezsin 😂😂
Polise verme beni tamam mı? 🙄😂
Vermem ki utanırım ben taciz edildim demeye 🙂
Zaten verirsen işin biter koca bir feminist ordusunu üstüne gönderirim 🙂
Çakma feminist seni 😂 o zaman ne diye erkeklerin haklarını savunuyorsun:)
Şşş 🤨 burada soruları ben sorarım sjndbsnsn 😃😃😃
Hadi oradan ben varken sana ne olaki? :)
Burası benim çöplüğüm hıh 🙂
Başımıza horoz mu oldun daha dün tavuktun hahah :)
Gagamla bir vurursam görürsünüz delik deşik ederim hepinizi ben sizin bildiğiniz tavuklardan değilim 🙂
Hahahah akşam akşam çok güldürdün beni sen ölme emi:)
Ne demek efenim vazifemiz 🙂
Saklabanim diyorsun hani tavuktun:)
Benim ne olduğum belli değil 🙂🤪
Belli belli premsessin
🙃🌺
Birkaç defa kadınlar tarafından uğradığım oldu ama , rahatsız olduğum için, sert yaptım , ve epey bir seyrelttiler bu davranışlarını.
Pankart açıyoruz beyler 🙂
Ahahaha
Timsaha tecavüz eden var 😂 Ne diyorsun sen. Artuk herkes tehlikede
Bidona tecavüz edende var wjdhhdbsb
Toplu taşımada ayakta olmaktan korkuyorum. Lan erkek erkeğe dayar mı dayıyorlar awk.
Oh my God 😑
Uğruyoruz gerçekten. Ama sesimizi duyuramıyoruz 🙊
Ayaklanma başlatın beyler shhdhdh
Ahahahahahh destek çıkın bizee.. yazıktır bize be 😅
Tamam destek kuvvet olarak ben varım haydiii savaşaaaa wijdejw
Hadiii meydanlaraa ineliiimmm 😅😅😅
Çiu çiuu 🔫😝
Arttırma bizi içeri kizimm bak 😅
İnceldiği yerden kopsun 🤪
Ahahahah delii misin kizimm 😅
Hemde zır deliyim ejdbne 🤪
Ee ben de deliyimm naapacaz simdiii? 😅
İki deli bir araya gelmemeliydi skdjjsnsn
Belki de bu kadar sevmemeliydiikk dirimdirimmdipdipdipssss 🕺🏻💃🏻😅
🙂😂🙂😂🙂😂🙂😂
Evet özellikle otobüslerde geçiyorum ayağına totişimi elliyolar
Qkdhiwwwjdjsj
Bi gün dayanamayıp şikayetçi olcam da beni haksız çıkarırlar diye ses etmiyom ellemelerine 🥲
#Erkeğetacizehayır 🙂
Uğramaz olurmuyuz eskiden erkekler köşelerde olurdu şimdi kadınlar tip tip bakıyorlar bide 😅
Aman erkek başına bir daha sokağa çıkma o zaman skdbnsj 🙄😂
Demi mazallah tenha bi köşeye çekerler mekerler sonra namıs falan da kalmaz 😂
Aynen yoksa baban seni onunla evlendirir namısın temizlensin diye 😂
Ya da vurabilir de😂
Dikkat dağa kaldırmwsınlar 😂
Demi elimize Keleş verip😂
Hahhahah 😀
Bırak hiç bir şeyin farkında olmadığını sansınlar 😂
🙂😂🙂😂🙂😂😂🙂
Ben hazırlanıyorke otobana basmayake 🫡
Bas gaza şarkısınıda aç tam olsun aksbnsnan
Efkar gecesinde tabeee. d
🙂🙃🙂🙃💫⭐🌛🌜🌚🌝.
😎🥲
kadınların bakışları... gelip tanışmak istemeleri... yıldırdı!
dışarıda mekana oturamıyorum artık
Senin işine gelmiyor mu nede olsa çapkısın 🤨
pardon
Neeee yalan mı 🤨😑
at gözlüğün sana ağır geliyor artık
Senin gozlüğünü niye ben kullanayım 😉
git kumda oyna
Kes sesini pislik
Evet orta okul cagimda uğramıştım ama pek farkında değildim sonradan anladım
🙂😂🙂😂🙂😂
Neden güldün? :)
Gülesim geldide ondan 🙂
Benden yaşça büyük erkekler tarafından uğradım ve inan hiç de komik değildi
Geçmiş olsun 😬🤐
Sağol
Evet tahrik mi taciz mi artık göreceli ama çoook 😄
Geçen gece kadının biri ben arabaya yaslanmış telefonla oynarken g@tüme 4-5 şaplak attı
Evet kızlara bu konuda toplumsal bir baskı erkeğe olduğu gibi uygulanmadıgı ıcın bundan cesaret alabiliyorlar
Hemde nasil hic sorma arkadas cok dertliyiz o konuda
Ben de zamanında taciz edildim bir kadın tarafından
Kadınlar daha tehlikeli
@geceler_sessiz0606 evet tehlikeliler
Metrobüste giderken demire tutunuyordum kızın biri elimi okşamıştı dakikalarca. Kötü bir deneyimdi😂😂
🙂😂🤧😳🙄
Kötüydü ama ya bir şeyde diyemedim
Neden
O anda bir şey diyemiyorsum belki yaşım küçük olduğu için de olabilir. Put gibi kalıyorsun öylece
Evet zorla ilişkiye de girdi birisi benle yıllar geçti. Ankara'da okurken kadınlık hormonu almaya başlamıştım. Öğrendi banyodan çıkınca ilişkiye girdi arkadan. Başka askerde birkaç kez yaşadım taciz olayını
Erkek mi girdi?
Pardon evet erkek girdi aksnnwnsmm
Evet arkadan yüklendi üzerime öyle lanet seyler
Öğğğ yani 🤮
Yaşanıyor hayat işte...
Siz bakiresiniz her halde. Yaşasan o an tatlı gelir. Adım çıkmıştı benim. Kaçtım kurtuldum Ankadan
Yani ilki çok acı ve günlerce bolsuk duygusu depresyon yaşarsın bir de erkek erkeğe ama sonra ara sıra
Anladım.
Halen zina islememek için hormon yapay olarak alıyorum.
Yanlız kadın hormonu almakta günah 🙂
Geçen gün soruda yazmıştım. Farklı kadınlar tarafından 3 defa fiziksel tacize uğradım. Çok zor bir durum
Psikolojin bozuldu mu? 🙂
Psikolojim bozulmadı ama insan o an kötü hissediyor kendini. Sesini de çıkaramıyorsun. Çünkü kimseyi inandıramazsın
🙂