Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı. Türk Dil Kurumu'na göre taciz, “Tedirgin etme, rahatsız etme” anlamına geliyor. Bu da karakter meselesi tabiki.
Sanırım senin sorundaki kasdettiğin Cinsel tacizdi.
Türk Dil Kurumunun tanımına göre Cinsel Taciz, “Kişinin isteği dışında ve ısrarcı bir şekilde gerçekleşen cinsel yaklaşımlar bütünüdür”
Evet. Bazı karaktersizler erkekleri taciz edebiliyor. Soru etiketinden de anlaşılacağı üzere taciz konusu tamamen karakter meselesi. Bilmeyenler de böylece öğrenmiş oldu.
Hmm. Kadınların erkeklere cinsel tacizi sanırım cinsellik etiketine uyar.
Neyse yönetime laf yok. Büyütmemek lazım. sadecevtaciz se konu, etiketin de karakter olması çok normal. Sansürlü yazarız görüşümüzü biz de.
Hep erkekler mi kadınları taciz ediyor sanıyorsunuz, bazı kadınlar da erkekleri taciz edebiliyorlar.
Ben hiç bir kadın tarafından bu güne kadar tacize ya da cinsel tavize uğramadım. Acaba şanslısıyım yoksa şanssızmıyım bilemiyorum. Keyifli geceler efendim.
#06romeo 😎52 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTacizin cinsiyeti yoktur.
Erkeklerden de çok fazla tacize uğrayanlar olabiliyor ancak toplumumuzdaki kadın erkek anlayışından dolayı kadınlar birçok durumu zaman zaman dışa vurabilse de erkekler çoğu şeyi içlerinde tutmak mecburiyetinde kalabiliyorlar.
O yüzden de sanki tacize uğrayan erkek sayısı neredeyse yok denecek düzeyde zannediliyor.46 Yorumla- +1 yıl
Üzücü 😢
u +1 yıl@Deniz6364455446 sen bu soruya nasıl denk geldin ya 😀
- +1 yıl
Aynen kaç sene geçmiş 😂
- +1 yıl
Oha harbiden fjkdjdjdkdndhdjjd
- +1 yıl
Harbiden odmdjdkdmnfkf
- +1 yıl
Ben 11 yaşımdayken halamın oğlu tarafından cinsel taciz'e uğradım ve şu an 23 yaşındayım bunu hiç kimseyle paylaşmadım ne söyleyeceğim ne diyeceğim bilmiyorum bazen kendime diyorum ki sen erkek değilsin insanda değilsin yani bütün hata bendeymiş gibi davranıyorum kendime yani uzun lafın kısası yaşadığım onca iğrenç şeyler bence benimle birlikte mezara girecek kimseye söylemeden bari ailem benim yüzümden utanmasın..
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılevet uğrar ve bizzat uğradım üniversitede 3 kız tarafından sağ omzumda bir gögüs sol omzum bir gögüs kalçamda başka bir kızım poposu o zaman geçtim sanırım yakışıklı hallerimde vardı biraz yaşlandık artık olacak o kadar
00 Yorumla
+1 yıl
Erkekler tarafından zor durumda kalan erkekler bile var... 20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen uğradım. Beğenilen bir insanım. maddi anlamda bir batış yaşamıştım. Bir kız vardı iş yaptığımız, durumumu biliyordu. GBir gün yanıma geldi konuşurken birden öptü, kendimi çektim kızdım. Beni çok istediğini söyledi, çok aşık olduğunu söyledi. Ona karşı bir şey hissetmediğimi söyledim. Çoğu erkeğin hayali biriydi aslında ama bir şey hissetmiyordum. Sonra her saniye seni düşünüyorum, tüm borçlarını ödeyim birlikte olalım dedi. İlişki teklif etti. İyice dellendim sen beni ne sanıyorsun dedim. Tamam günah boyutu olarak bakıyorsan öpmekle yetineyim dedi. Her öpücüğe 1000 lira teklif etti. Kovdum odadan.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir gün aradı, evine geldim arabayı park ediyorum, Konuşmak istiyorum seninle dedi. Niyetini bildiğim için işlerim var hazırlık yapıyorum birazdan dışarı çıkacağım açmam kapıyı dedim. 10 dakika zile bastı açmadım gitti
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselTcize uğramıştım yan komşunun benden büyük kızı 16 yaşındaydı bende 13 yaşındaydım evine çağırdı bana hediye vereceğini söylemişti bende sevinerek ablam bana hediye verecek diyorum. Sonrası malum saldırı düzenlendi, zor kurtuldum elinden.
Gücümde yetmiyordu
Sonra bir başka komşu kızından teklif yapılmıştı. Çocukken tatlıydık sülalem yanakları koparırdı herkes kızına almak isterdi.
25 yaşlarındaykende travestinin biri hepsi seninmi yakışıklı demişti.
Binamızda oturan bir travesti varmış bir gün ekmek almaya giderken bundan 1 yıl önce aşağıda laf atmıştı eşimde gördü, eşimde bana laf söylüyordu. 😃20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl13 yaşında iken matematik dersi almak için gittiğim kadın öğretmenin 18 yaşındaki bir kız öğrencisi vardı o kız öğrenci tarafından öpme tacizine uğradım orada bana durmadan aşkım felan diyordu ben o muhabbeten anlamıyordum birde dudaklarda hep ruh vardı acaba bende ne buldu da öptü en çok onu merak ediyorum şuanda ben o kızdan orta okul 2 de kurtuldum o günden beri görmüyorum iyi ki psikolojim bozuldu yav
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_suveyda bu olayı ben bizzat yaşadım şimdi inanmayanlar olursa boş yapmasın
Cevap sahibi+1 yılRuj vardı
Cevap sahibi+1 yılEvet yanlış yazmışım ruj vardı dudağına sürmüştü
Erkekler hergün yüzlerce kızın tacizine uğruyor. Mendil parçasından daha ufak elbiselerle dışarı çıkıp vücudunun hemen hemen heryerini insanlara gösteren ve bun adına medeniyet diyen yüzlerce insan var çevremizde. Bir erkeği boxer don ile dışarıda görseniz polisi ararsınız sapık var diye. Donsuz sütyensiz dışarıda gezen kadınların ise medeniyet simgesi olduğu bir dönemden geçiyoruz.
100 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olduğunu söylediği halde bazı kızlar o erkeği bilerek rahatsız ediyor buda taciz oluyor zaten
100 Yorumla
+1 yılÇooookkkkk
İnanmayacaksın belki ama üniversitede hocam senden çocuk yapmak istiyorum dedi.
Delimisin defol git dedim!
Sana para veririm dedi.
Parayı ben sana vereyim sus. Bende çuvalla para var dedim.
Allahtan tehlikeli biri olduğumu biliyorlar da öyle yakamdan düştü şıklık. Zayıf görse kim bilir be pislikler yapardı50 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet, toplu taşımada bu durumu yaşadım çok kısa süre önce.
Otobüs kalabalıktı, ayakta gidiyorduk. 30-35 yaşlarında bir kadın bilerek önüme doğru yaslanıyordu, ben kendimi çekiyordum ama devam etti; yani bu taciz olayı kadinlarda da var.30 YorumlaBirzat minibuste basima geldi uskudarda balik pisirttim ellerim hamsi dolu eve gidiyorum minibuse bindim biri geldi onume dondu arkasini minibus tiklim tiklim resmen gotunu dayiyir bana yanlis okumadiniz yahu abla napiyorsun dedim ya rahatsiz mi oldun diyor yolculuk 10dk surdu trafik o zaten kendini bana birakti bende biryerden sonra napim yani eve davet ettim ama gelmedi :)
10 YorumlaMaalesef mağdur edilen o kadar çok erkek var ki.. Allah bunu yapanların yanına bırakmasın.
89 Yorumla- +1 yıl
Ben üniversitede hoca demeye dilim varmayan bir kadının tacizine uğradım. Senden çocuk yapmak istiyorum dedi. Sana ne istersen veririm dedi. Para veririm dedi. Gel parayı ben sana vereyim düş yakamdan. Benim çuvalla param var dedim. Dersten geçirmem seni dedi. Sen geçirmiyorsun ki zaten ben geçiyorum dedim. Ben orada daha önce bir kal vukuat yapmıştım. Allahtan tehlikeli biri olduğumu , bana diş geçiremeyeceğini , yanına kâr kalmayacağını biliyordu da öyle düştü yakamdan. Zaten 4 dersim kalmıştı onu da verdim de öyle bitirdim aldım diplomayı. Gariban biri olsaydım kim bilir ne iğrenç şeyler teklif eder ve yapardı. Hatta belki onun yüzünden eğitim hayatım biterdi belki de. Allah’ın belası pislik. Daha neler neler var da neyse boş ver. Bu memlekette yakışıklı erkek olmak da zor anasını satıyım
- +1 yıl
Tanımayan herkes öyle diyor zaten.
- +1 yıl
Teşekkürler ederim luiiza
- +1 yıl
Ya bunlar zeka yönünden tek IQ lu tip yönünden de Balık Ayhan’dan hallice oldukları için herkesi kendileri gibi abazanlığın Afrika’sında yaşıyor zannediyorlar da Türk kadınlar gayet de sevişiyor beyler. Ancak sizin gibilerle sevişmediği için herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz. Neyse
+1 yılHz. Yusuf'un (as) uğradığı tacizdi..
Buna mağruz kalan erkek de çok..
İffetini muhafaza etmek isteyen erkeği baştan çıkarmak isteyen kadın çok..
İstediğini alamayınca iftira atan kadın çok..
#Vesselam50 Yorumla
+1 yılA101de çalışan bi abla vardı. Elimi tutmaya çalışmalar, sohbet etmeye çalışmalar falan hat safhadaydı. Bir iki kez kartı vermeyip ben unutmuşum gibi yapıyordu falan tekrar gidiyordum.(bu yaz Temmuz) neyseki şube değiştirdi rahatladım aw.
20 YorumlaDefalarca geylerin tacizine uğradm şükür şimdi profesyonel kickboxing yapıyorum
30 Yorumla
+1 yılErkeklerimizin cogu abaza oldugu icin kadinlar taciz edemez 😀
30 YorumlaBir kadının bir erkeğe pandik attığını düşünemiyorum bile😂
81 Yorumla- +1 yıl
Bana parmak atan bile oldu ama çok samimi bir arkadaşımdı.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hoş olmayan bir tabir kullanmıştı. Ben deseydim adım abazaya çıkardı kesin.
10 Yorumla
+1 yılTACİZE HAYIR ✋
EVET, her gün tacize uğruyorum..
Yardım çağrısında bulunuyorum ordan gelenler de taciz ediyor.
#ErkeklereÖzgürlük12 Yorumla- +1 yıl
Değilim değilim 😃 kimseye göstermiyorum kendimi kafa rahat
#RahatKafa
Tabi ugruyoz apla
Geçen gün metroda zillinin birisi
Kalçami avucladi kalabalikta
Hayy muna goyuuuum bile diyemedim utancimdan...
Var sen düşün halimi 😝10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 594 cevap paylaştı. Mutlaka vardır. Fakat onlar ne ortaya çıkıp beni taciz etti diyebilir nede mahkemeye gidebilir. Kadın söz konusu olduğunda erkeklerin insan olmak hakları bile ellerinden alınıyor.
34 Yorumla- +1 yıl
İftira bile atarlar
- +1 yıl
Bana kaç defa attılar 😃
+1 yılTövbe estağfurullah uğrarlar tabiki // gerçi pekte önemsenmez.
11 Yorumla
+1 yılevet var kendim şahsen tacize uğradım otobüste gıkım dahi çıkmadı korkudan:) sesimi çıkarsam kendisi tacize uğramış gibi yapıp beni rezil ettirebilir korkusu ile sustum
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de kadınlar ve kızlar tacize uğrar taciz eden hep erkeklerdir vay be erkekleri masum gösterme acabalari kim sizi niye taciz etsin? eden hep erkektir.
08 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyoesunuz ya? Biz erkekler de tacize uğruyoruz neden bize hayvan muamelesi yapıyoesunuz? Bizde insanız! Haberlerde hiç çıkartmıyorlar ama uğrayan bir sürü insan var.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 tabi eminim vardır.
- +1 yıl
İnanmıyorsan tiktokta bir tane video vardı iki tane kız gidip erkeklerin zorla ellerinden falan tutuyorlar dı buda birtakım taciz sayılır. Hadi bunu tacizden saymayın, ne isnanlar var da anlatıyorlar. Erkekleri öpdüren bir sürü kadın bioe var. İnternete taciz edilen erkekler diye yazarsanız da illaki çıkacaktır. Neden buna inanmak istemiyorsunuz ki?
- +1 yıl
@deniz_uysal_67 asıl saçmalayan sizsiniz kim niye erkekleri taciz etsin ki taciz eden hep erkeklerdir kadınlar ve kızlar abaza erkeklerin tacirlerine maruz kalıyor
- +1 yıl
Abaza olan kadınlarda var hanfendi. Bakın bu cinsiyet meselesi değil, bu karakter meselesi. Hatta istediklerini alamayınca ne iftiralar atan şeytan kızlar var hatta sırf bu yüzden hayatı kararan birini de duydum.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 evet vardım ama erkekler gibi değil. Kadınların ve kızların tacirleri aynı değildir. Erkekler pislikojik olarak kızlar gibi etki etmez biz kızlar erkekler tarafından taciz edilince piskolojimizi ağır etkiyor siz erkekler gibi değil. Hayatı kararan kişinin neymiş yaşadığı olayı?
- +1 yıl
Okuldan attırılmış kızların beni taciz etti iftirasından dolayı. Müdüre olanları anlatmış fakat inanmamış müdür ve o kişiyi okuldan attırmış ve psikolojik olarak adamı çok fena etkilemiş. Ayrıca fazla duygusal olmayan kızlar da var (örnek benim kız kardeşim, kendisi kolay kolay etkilenen ve duygusal biri değildir.) Ama ben ise kardeşimden çok daha duygusalım en ufak şeye bile çok aşırı şekilde kırılıp hüngür hüngür ağlayabiliyorum. Aşırı duygusalımdır. Bakın lütfen cinsiyete göre bakmayın ooaya. Tamam illaki erkeklerin ve kadınların, her iki tarafında birbirlerinden farklı + ve - yanları illaki vardır bakın yoktur demiyorum ama bu karaktere yansımaz, yansıyamaz. Tamamen karaktere özgü bir şeydir bence bu. Yanlış anlamayın bu arada lütfen amacım kadınları rencide etmek falan değil kadınlar biz erkeklerin (gerçek adam gibi adam olan erkeklerin) baş tacıdır. Ben de kadınlarımıza çok değer veriyorum ama bize de böyle yapılmasına gelemiyorum ben.
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 erkek tacizi nadir görülen bir vakadir yoktur demiyorum ki illaki abaza kızlar vardır bunu yapan Okuldan atılan kişi tacizden değil de iftardan dolayı piskolojisi bozulmuş olabilir. Atılma olayını tamamen doğru bulmuyorum. Biz insansız üzülürüz, mutlu oluruz, güleriz, seviniriz, ağlarız bu durum hepimiz için geçerli erkeklerde üzülüp ağlayabilir insanın doğası gereği böyledir sadece erkekler kadınlardan bir tık daha güçlü ve duygularını içlerine bastırabiliyorlar kolay kolay etkilemezler etkilenseler bile durumun şokundan üzerlerinden soğuk kanli bir şekilde bastırabilirler. Kadınlar da ve kızlar da bu çok zor.
Evet gençliğimde çok oldu hatta 16 yaşlarındayken de uğradım kadınlar çok fena şimdi düşünüyorum da o yaşlarda bir çok kişi ile beraber olabilirdim jeton geç dustu
10 Yorumla
+1 yılErkek tacizine uğradım birçok kez.
20 Yorumla
+1 yılÇok geldi başıma popon dayayan, popomu elleyen, şeyimi elleyen biri görmese sorun olmaz ama görseler ben yapıyorum sanarlar mkduklarım :D
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. nickimden dolayı gay misin diye bir sürü mesajlar geldi evet desem kim bilir ne olacak bana :D uğruyor uğruyoruz merak etmeyin ama gay değilim lan :D
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılUğramaz olur mu metrobuse pek binmezdım geçen yılda onumdekı bayan dizime surtunerek işini gördu ınerkende teşekkürler dedi 😏😏
00 Yorumla tacizin sekilleri farklidir bence ugrar belki kadinlar gibi agir ve yikici etkileri az veya gizlenmis olabilir ama mutlaka vardir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllisedeyken olmuştu. Aşağı doğru inerken 2 tane kız benim yanıma gelip gülerek bir şey demeye çalışırken yanlarından hızlıca geçmiştim utanarak bana değil de orama bakıyorlardı hızlı adımlarla ayrılmıştım oradan
00 Yorumlakadınlar kadar olmasa uğrayanlar vardır elbet. kim bilir bilmediğimiz duymadığımız görmediğimiz neler neler oldu ya da oluyor.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cocuk erkekler evet. Çünkü savunmasız olurlar. Yetişkinler buna ancak izin verirler. Yani Türkçesi İstemem yan cebime koy. Mantığı
00 YorumlaEn son geçen hafta markette rafa uzanma bahanesiyle kadının biri popoma dokundu
Sonra da arsız arsız sırıtıyor 😅
Birisi fena elimde kalacak 😂10 Yorumla
+1 yılUğruyor bana laf atildigida oldu dengemi kuramadim diyip otobuate elledikleride oldu siz kadinlar
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen bu duruma düştüğüm olmuştur... Pis kaka kadınlar onlar... Püü onlara...
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUğramıştım küçükken. Belki komik gelecek ve ciddiye almayacaksınız alışıldık bir durum olmadığı için ama bir süre kadınlara yaklaşamamıştım, küçücük bir çocuğum sonuçta. Sözlü tacizinde cinsel tacizinde cinsiyeti yok inanın bana.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNot: yaşıtım olan kızlarla bir problemim yoktu ama kendimden yaşça büyük kadınlardan korkmuştum bir süreliğine
Zamanında toplu taşımada sıkıştırıldığım ve çok utandığım olmuştu 😬
10 Yorumla
+1 yılEvet haberlerde görmüypr musun tecavüze uğrayanlar vs vs
00 Yorumla
+1 yılÇok kez uğradım özellikle metrobüste kaçacak yerde olmayınca zevk almaya baktık.🙂
00 Yorumla
+1 yılUğrar lakin eden taraf genelde karşı cins olmuyor...
00 YorumlaKız arkadaşım yaptı bir kere. Uyardım kendisini. Dinlemezse şikayetçi olacağımı belirttim.
10 Yorumla
+1 yılHatırladığım 6 7
Hatırlamadığım tonla olay vardır
Bu bir kaç ayda 3 defa tacize ugradim00 Yorumla
+1 yılErkekler tacizde bulununca linçleniyor
Kızlar taciz edince hiçbir şey olmuyor mk20 Yorumla
+1 yılTaciz yüzünden bir kıza biber gazı sıkmışlığım bile var.
20 Yorumla
+1 yılTabi ki uğrar ama kadınların uğradığı ile karsilastirilrsa kayda değer bir rakam çıkmaz ortaya
00 YorumlaBunun cinsiyeti yok erkekler de tecavüze tacize uğruyor ve bu Türkiye de çok
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılKargalar bile güler buna. Nerde görülmüş kadının erkeği taciz ettiği.
01 Yorumla- +1 yıl
At hırsızı gibi tipin varsa görülmez tabi. Ama yakışıklı ve statüsü iyi olan biriysen tacizi bırak üstüne atlıyorlar. Ben defalarca yaşadım
+1 yılTaciz değilde psikolojik baskıya uğrayan çok erkek var
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılÇokta olan bir şey. Bakmayın o olur mu öyle şey yazan kadınlara.
10 Yorumla
+1 yılUğrar tabi. Liseli erkekleri taciz eden yatağa atmaya çalışan çok fazla yetişkin kadın var
00 Yorumla
+1 yılOlmaz mı hele evelnememis kizlar var.30 ile kırk arası. Bildiğin erkek yzui görmemiş kırışık buruşuk muşamba gibi. Erkek olarak alet bile oynamıyor. Dusunsen kız gelmes 24 yaidnda kız glemis 40 yaşında. Midem kaldırmaz. birisi tazecik etm
01 Yorumla- +1 yıl
Offff onlar zaten direkt kırık ya. Alayı ruh hastası. En tehlikeli onlar
+1 yılSon zamanlar da kadınlar tarafından kapıyı çıplak açma muhabbeti var. Çoğu erkek aslında taciz ediliyor her seferinde
00 Yorumla
+1 yılBazilari ugrayabilir cunku artik ulkemizde escinsel artiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanmayan çıkacaktır ama İstanbul da dolmuş da kadın tarafından taciz edildim evet
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrtaokulda kızın biri sınıfta öpmek istemişti, zor kurtulmuştum..
10 YorumlaOlmazmı ırzımıza namusumuza göz diken kadınlar mevcut
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben uğramadım, başkasını bilmem 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılŞöyle bi metrobüs yolculuklarım geçti gözümün önünden 😂😂 kimseye bişey de diyemezsin adamın niyeti kötüyse malı götürmüştür valla 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılConnected2. me de bana gelen sesli veya yazılı mesajları görsen 😁😁
00 Yorumlaevet ben uğradım. ama hosuma gitti fldflklf. sanırım aramızdaki fark bu. bizim hosumuza gidiyor tabi istisnala vardır.
01 Yorumlaİstanbul'da metrobüste çok başıma geldi bayanlar tarafından taciz edilmek 😂😂
00 YorumlaTecavüze bile uğruyorlar ama kadinlar prim yapildigindan pek aktarilmaz tvde
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat